Seksin ostaminen posliini alapää

seksin ostaminen posliini alapää

Itse pidän sellaisen puskan, että tuntuu itse mukavalta. Ja voihan siitä aina keskustella kumppanin kanssa, mutta ennen kuin sen kumppanin saa niin mielestäni ihan turhaa haaskata aikaa oman alapään karvoituksensa miettiemiseen. Kunhan itse tuntuu hyvältä, voi sitä sitten sheivata jos siltä tuntuu.

Ei ennen vanhaankaan sheivattu mitään karvoja! Sitä voi kukin miettiä seuraavalla kerralla kun jollain niitä on. Ja onhan joka paikassa karvat jotain tarkoitusta varten, ei meillä niitä muuten kasvaisi. Ihan yhtä luonnollinen asia kuin syöminenkin.

Oikeasti, miten teidän alapää kestää posliinia? Mun iho ei kestä sitä vaihetta, kun sänki alkaa kasvaa. Siksi pidän siistittynä, en posliinina pari kertaa kokeilin, mutta oli sellaista kärsimystä sen sängen ja kutinan kanssa, että huh huh Joo, ei iho tykkää: Eikä kukaan voi tykätä mun sängestä, joka on niin vahvaa, että pistelee jopa pikkarikankaan läpi: Ja se sänki tulee hetkessä! Joten ollakseen posliini, joutuis kai hinkkaa ihon pois tai sit kärsii pistelevästä, kovasta sängestä.

Todennäköisesti karvasena olemme puhtaampia bakteerikannan näkökulmasta, vaikka uskomuksena olisi, että karvoissa muhii ne pöpöt, liat etc. Esim sairaalassa ennen leikkausta ajetaan karvat leikkausalueelta aina mahdollisimman liki leikkausajankohtaa, koska sheivaamisen jälkeen yleisesti alueelle tulee pian tulehdus, joka on siis terveysriski.. Todennäköisesti evoluutio ois jo karsinut karvat, jos niihin sisältyis kaikki nuo likaisuususkomukset.

Miksei hiuksiin liity samaa uskomusta?? Voi helvatti, kumpi on säälittävämpää, tämä keskustelu vai se, että luen sitä Kyllä on naisilla pienet ongelmat ;. Heei, vihdoinkin joku samasta ongelmasta kärsivä kuin minä: D Se on ihan sama, millä poistan karvat, koska juuri tuota sängen kasvamista iho ei kestä.

Punasia näppylöitä ja sisään kasvaneita karvoja joka puolella. Miten ihmeessä sä sitä suuseksiä oikein harrastat jos niitä karvoja niin monta kertaa on suuhun tullut, että laatat on meinannu lentää? Tyttis kosmetologina tietää karvanpoisto keinot hyvin. Mielestäni karvoitus on hyvin merkityksetöntä, myös suuseksissä. Seksiä harrastetaan ihmisen kanssa, ei sukupuolielinten, toki fettarit erikseen.. Kyllä minä ainakin harrastan seksiä sukupuolielimen kanssa.

Jos täällä on joku joka ei, kertokaa ihmeessä miten te sen sitten teette??? Jos ei lasketa mukaan puhelinseksiä, camseksiä Eli lakana sen ihmisen päälle ja siihen sukupuolielimen kohdalle lakanaan reikä, että pääsee harrastamaan seksiä vain ja ainoastaan sen sukupuolielimen kanssa. Minä haluan tuntea sen koko ihmisen olemuksen, en vain hänen sukupuolielintään.

Anna yksi yö tai Mun mielestä muuten yhden yön jutut tuntemattoman kanssa on vähän niinku "seksiä pelkän sukupuolielimen kanssa" tai että "vois olla ihmisen päällä lakana". On myös niitä ihmisiä, jotka eivät niitä yhden illan juttuja harrasta tai ei halua harrastaa.

Lomalla Suomea kierrettiin reilun viikon ajan. Hotellien ja kylpylöiden saunatiloissa ei todellakaan oltu ainoat poslarit tyttiksen kanssa. On nyt melko yleistä jopa lapsiperheiden äitien keskuudessa sheivata tai sokeroida karvat pois. Ei ollut vielä luvulla , niin se muoti ja ajatus muuttuu. Itse koemme karvattomuuden hygienisemmäksi. Hyi helvetti, oletteko imbesillejä?

Voi jumpe mitä orankutangelja täällon. Kirjotelkaa vaan runkkareille matskua kun se tuo tyydytystä teille. Miksette saman tien hyppää jonkun äijän sänkyyn runkattavaksi? Ei tarvi enää kirjoitellakaan, voitte läähättää yhdessä ja puhua pileistä ja pilluista.

Ihan vaan vaikka sulle ja runkkareille tiedoksi, että tänään lähti kaik pois. Huomenna se on pieni yllätys ja lahja ihanalle kultamussukalleni Paketoin 'lahjan' seksikkäillä alusvaatteilla ja kultamussukkan pitää avata 'lahja' ilman käsiä.

Täytyy kehuskella, että on aikas nätti alapää mulla. En tiennytkään että se on noin kaunis! Olo on myös raikas ja ilmava. Jos vielä tulee helteet, aion mennä ilman pikkareita mekossa 'kylille'.

Jos naiseni innostuu, ehkä julkiselle paikalle salapuuhiin. Äkkiä kauniit kelit tänne! Toivottavasti tyttöystäväsi tykkää kalkkunastasi: Itse en kyllä tykkää, jos nainen näyttää pikkutytöltä.

Saa olla karvat, jos haluaa. On maailmassa tärkeämpiäkin asioita. Jos suhde kaatuu karvoihin, niin tuskin se olisi muutenkaan kestänyt. Minulla on alapää ihan sellainen kuin on. Siinäkin touhussa olen laiskempi, jos ei tarvitse mennä uimahalliin tms. En seurustele, joten saan pitää itseni ihan sellaisena kuin haluan.

Opiskeluaikana jo kosmetologikoulussa opin karvojen poistotekniikat jolla hyvä lopputulos. Joten sieltä asti olen ollut posliini. Haluan myös kumppanin olevan ainakin "vähäkarvainen"!

Siitä tietää naisen pitävän huolta terveydestään, kun antaa karvojen olla ja tehdä tehtäväänsä: Puolustaen herkkää aluetta pöpöiltä. Sen takia sitä karvaa siellä on. Tietysti jos haluaa, voi siistiä ympäristöä mutta itse herkemmältä kohdalta Jotkut osaavat varmasti rakastella myös ilman alapään suuseksiä, jos yököttää karvaisuus.

Mä tykkään paljon jos naisella on karvoitus tallessa. Ei karvat haittaa, mutta ihanaa harvinaista herkkua kun oma kumppani on ajanut itsensä täysin posliiniksi. Mukava satunnainen piriste makuuhuoneeseen: British Medical Journalissa julkaistussa tutkimuksessa vahauksen ja sheivauksen havaittiin aiheuttavan intiimialueen iholle pieniä vaurioita, mikä taas teki siitä alttiimman taudinaiheuttajille. Joukko tutkijoita tutki 30 potilasta, jotka olivat olleet hoidettavina yksityisellä klinikalla Ranskassa.

Heistä kaikilla molluscum contagiosumin eli tarttuvan ontelosyylän havaittiin ilmestyneen nivusalueelle karvanpoiston jälkeen. Sama tutkimus paljasti karvanpoiston yleistyneen miesten keskuudessa — 30 tutkitusta 24 oli miehiä. Ontelosyylä tarttuu helposti ihokontaktissa tartunnan saaneen kanssa tai vaikka pyyhkeen välityksellä. Se paranee useimmiten itsestään ja aiheuttaa lähinnä näppylöitä.

Näiden puristamista ei kuitenkaan suositella, sillä ne voivat alkaa vuotaa verta, jättää jälkeensä arpia ja tulehdus saattaa levitä. En koe asiaa kovin merkityksellisenä, mutta olen huomannut pitäväni eniten "hennosta" karvoituksesta. Eli siis mielellään ei mikään vuosia vapaasti rehottanut pusikko, vaan silloin tällöin siistitty lyhyeksi ajamaton nurmikko.

Eräällä tytöllä oli luonnostaan todella hento karvoitus siis karvoja oli, mutta ei tuuheasti ja pakko myöntää - vaikka vähän naurattaakin näin sanoa - että välillä ikävöin sitä tunnetta minkä käsissäni tunsin kun käteni hänen housuihinsa laitoin: On nyt tyttiksen kanssa käyty laser-karvanpoistossa sellaisella asiaan erikoistuneella klinikalla.

Tulos on ollut molemmilla hyvin lupaava, mutta ehkä kertaa on vielä käytävä lopulliseen karvattomuuteen. Tämä sileä alapää on meille molemmille ollut haave ja nyt se sitten on totta. Emme arvostele toisten juttuja joten kaikki saa tehdä kuin parhaaksi näkee. Tarkkaa hintaa en muista mut otettiin pankista jousto luotto tätä varten. Ei mikään iso mut kun tää oli meidän molempien haave niin ei haittaa.

Olen kysynyt usealta gynikseltä onko kaikkien alapään karvojen poisto terveysnäkökulmasta suositeltavaa. Kaikki ovat sanoneet, että he eivät missään nimessä voi suositella kaikkien alapään karvojen poistamista laserilla. Ja jos se heistä olisi kiinni, niin he kieltäisivät lailla tällaiset paikat missä tällaisia kaikki pois laserilla tehdään. Pitävät tällaiseen ratkaisuun tulleita naisia täysin idiootteina. No johan oli kommentti!! Olen itse hoitoalalla ja käyn edelleen Töölön Mehiläisessä ihotautiosastolla laseroittamassa karvaston kaikki sieltä alapäästä lopullisesti pois.

Tietysti maksaa, mutta mikä olisi ilmaista tässä maailmassa. Jätetään ystäväni kanssa etelänmatka väliin, niin se hoito on kuitattu. En näe nykynaisella mitään järkevää syytä ihokarvoille kaulasta alaspäin. Karvoituksen tarkoituksena on suojata vääräntyyppisten bakteerien pääsyä sisäsukuelimiin. Vaikka hiivasienitulehduksia ei nyt olisikaan, niin niitä saattaa tulla vaihdevuosien aikaan ja niiden jälkeen yksi toisensa jälkeen näille laserposliini pimpsan omistajille.

Siksi mä olen laseroinut vain bikinirajan ja muuten joko trimmaan tai joskus vaihtelun vuoksi ajan posliiniksi. Onko se ihme, että maailman taloustilanne on niin onneton kuin se on? Hoitoala on laaja ja siellä monenlaisia ammatteja, joten viittausesi noin muotoiltuna ei sano mitään. Laseroi vaan kaikki pois ja pidä peukkuja ettei tule ongelmia, varsinkin kun vaihdevuodet alkaa.

Parasta mitä oon ikinä kuullu!! Ja Sä hävisit täältä aikanaan älyvapaiden juttujen takia? Voi olla,että tulevaisuudessa töihin pääsee vain karvattomat alapäät, pitää muistaa mainita se CV: Luonnollinen karvoitus on must.

Voirristus mitä taas on tallattu täällä. No niin kiinnostavaa että tulit kommentoimaan. Minkälainen pöheikkö sun housuista löytyy? Tietty tuo laser on kallis ja tarttee monta käyntiä, mutta sen jälkeen sileä näpytön ikuisesti sieltä.. Kyllähäb toi laserointi rahaa vaati mut me tyttiksen kanssa haaveiltiin tästä jo niin pitkään että tosiaan otettiin pankista joustoluottoa et saataisiin toteutettua toi.. Jos sullakin on mahdollisuus tohon niin kannattaa!

Toivottavasti pysytte tyttiksen kanssa ikuisesti yhdessä. Minä en haluaisi, että tyttikseni olisi laserilla poistanut kaiken pois, ikuisesti.

Jo ihan terveyssyistä en tätä suosittele kenellekkään, koska niillä karvoilla on suojaava vaikutus joille saattaa tulla käyttöä, erityisesti vaihdevuosien aikana. Kuumavahalla lähtee, mikä ei saa olla liian kuumaa ettei tule vahinkoja. Veetin vahassa on mukana lasta, jossa lämpötilasensori.

Toimii ainakin minulla paremmin kuin kylmävahaliuskat. Epilaattori on kätevä värkki kun siihen tottuu Mutta hei pliis, älkää nyt sitte miehet luulko että kaikki naiset pitäis posliini miehistä!! Omasta mielestä se on ainaki ihan kamalaa jos mies on karvaton!!! Mutta tykätköön jokainen mistä tykkää, en ite muutenkaan diggaile näitä metroseksuaali poikia, joilta olettais tuon posliinin löytyvän, kyllä miehen kuuluu olla kunnon äijä karvoineen kaikkineen Jos vaimosi on punapää, minä parturoin häneltä Levillä loputkin häpykarvat niin, että vain pieni tupsu jäi jäljelle.

Ja meillä oli niin hauskaa. Parturi Levillä , Meidän eukko on sekabrunetti, mutta niin siltä vaan aina karvat häviää pillusta kun se käy Saariselällä????? Vaikka olis millanen pehko lähtiessä, niin takas tulee luin vauvan posket. Häpykarvojen ajelu liittyy siihen, että sukuelimet ja akti halutaan tuoda lähelle katsojaa. Naisnäyttelijän häpy paljastetaan ajamalla karvat kaikkialta muualta paitsi häpykummulta.

Ja kyllä vaivannäkö häpykarvoituksen suhteen varmaan implikoikin ajatusta siitä, että se häpy tulee olemaan enemmän tai vähemmän julkisesti näytteillä esim. Kiinnostavaa tuossa on juuri se, että tarkoituksena on olla “kelpo pantavaksi” tai vähintäänkin kelpo katsottavaksi. Tohtori Outolempi , Sellaistako se peli on siellä Sääriselällä? Kysyin vaimoltani suoraan, onko joku vieras mies parturoinut hänen häpykarvojaan Levillä.

Ei kannata poistaa karvoja lainkaan, siihen tulokseen olen tullut. Ennen poistin kaiken kuumavahalla, hyvin toimi. Karvat tuppaavat kuitenkin kasvamaan ihon sisään ja tulehtumaan säännöllisestä kuorinnasta ja desifioinnista huolimatta. Ja jos on kuitenkin pakko saada karvat pois, ennemmin nyppimällä kuin ajelemalla. Kun olet saanut kunnon karvatuppitulehduksen alapäähäsi, ei liiemmin tee mieli enää karvoja poistella!

Paras tapa ajaa alapään karvat sähköpartakoneella. Aluksi ehkä jotäin pikkusta ,mutta se menee nopeasti ohi. Senjälkeen pikku sheivaus päivittäin. Minä olen posliini ja haluan myös olla raikas karvaton uros. Minä pidän pimpistä eniten täysin posliinina, myös kiitoratamalli on ok. Ja syy ei todellakaan ole se, että haluaisin naisen näyttävän pikkutytöltä, vaan se, että häpyhuulten visuaalinen puoli pääsee karvattomana paremmin oikeuksiinsa.

Seksin ostaminen posliini alapää -

Mutta hei pliis, älkää nyt sitte miehet luulko että kaikki naiset pitäis posliini miehistä!! Mukava satunnainen piriste makuuhuoneeseen: Keskustelu24 Ryhmät Lesbo, gay, bi ja trans Lesbot Karvoitus vai posliini? Opiskeluaikana jo kosmetologikoulussa opin karvojen poistotekniikat jolla hyvä lopputulos. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Sen takia sitä karvaa siellä on. seksin ostaminen posliini alapää Erityisesti Jani arvostaa posliinia näkymien vuoksi. Olen kysynyt usealta gynikseltä onko kaikkien alapään karvojen poisto terveysnäkökulmasta suositeltavaa. Minä haluan tuntea sen koko ihmisen olemuksen, en vain hänen sukupuolielintään. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Joten ollakseen posliini, joutuis kai hinkkaa ihon pois tai sit kärsii pistelevästä, kovasta sängestä. Ja kyllä vaivannäkö häpykarvoituksen suhteen varmaan implikoikin ajatusta siitä, että se häpy tulee olemaan enemmän tai vähemmän julkisesti näytteillä esim. Kaikki tykkää eri asioista, sinkkubileet helsinki bulgaria huorat jokaisen mieltymykset ovat okei.

Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Alapään kutina Viestiketju osiossa ' Naistentaudit ' , käynnistäjänä Huolestunut , Kyselisin vain sitä että miten tämä alapään kutina, välillä ei ollenkaan ja yhtäkkiä pitää raapia ihan kauheesti Jatkunut parisen päivää, ja kaikki alkoi seksistä en tarkoita yhdyntää.

Ei itellä oikee oo minkäälaista ideaa mikä vois olla, eikä haluis hetä sännätä terkkarille et varaa ajan gynekologille, enkä usko että on hiiva tai ei sitä tiedä mulla valkovuoto on kyllä ihan normaalia. Niin, että ajattelin vain kysästä onko kellää minkäänlaisia ideoita mikä tää voisi olla?

Satiaiset, satiaiset, nuo jalkovälin pikku tiaiset. Sinulla voi hyvinkin olla vain limakalvot kuivuneet ja sen takia kutisevat. Kokeile jotain apteekista ostettavaa limakalvoille tarkoitettavaa öljyä laittaa jos menis sillä ohi.

Juuri aloittanut e-pilleri kuurin. Yhdynnässä en ole koskaan ollut. Kun aloitin e-pilleri kuurin menkkani jatkuivat, mutta terkkari sanoi sen olevan normaalia. Olen joutunut pitämään kertakäyttösiteitä. Ja alapääni on alkanut kutiamaan ihan hirveästi. Juttelin asiasta äitini kanssa, hän sanoi että voi olla hiivaa, mutta ei ostanut siihen lääkettä koska jos se ei ole se lääke ei tee kuuulemma hyvää.

Sitten äiti ajatteli että voisi olla kuivat limakalvot ja osti öljymäistä rasvaa. Ei sekään ole auttanut. Olen pessyt alapääni säännöllisesti. Alapää kutiaa eniten öisin, joskus herään kun se kutiaa niin kauheasti. Ja nyt se on kipeänä kun olen niin paljon raapinut. Eric kertoi espanjalaiselle koomikolle asioita Suomesta - seksiin liittyvä tabu yllätti.

Aikuisella miehellä kasvaa karvat alapäässä. Karvattomuus ei todellakaan kiihoita. Ehkä siihen tottuisi, jos rakas olisi luonnostaan karvaton. Sänki se vasta kammottava onkin! Hiertää ihon rikki tositoimissa. Ja se sänki tulee vuorokaudessa, joten saa olla jatkuvasti sheivaamassa. Se vasta epähygieenistä onkin, kun iho menee rikki ja tulehtuu. Kysy vaikka lääkäriltä, jos et usko.

Itse trimmaan alapääni siistiksi, mutten kokonaan kaljuksi koska se olisi silmiinpistävän luonnotonta. Ja kun Suomessa karvojen ajelu miehillä on harvinaisempaa, olen yrittänyt tehdä tämän trimmailun mahdollisimman luonnollisen näköisesti ikäänkuin häpeäisin sitä, että haluan alapääni näyttävän siistiltä. Odotan kuitenkin samaa naiselta, en minäkään halua naamaani tunkea rehottavaan pusikkoon, tuskin moni nainenkaan.

Mikään ei estä trimmaamasta järkevästi. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua. Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle.

Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä. Ohjeet javascriptin päälle kytkemiseen: Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Alma Media voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, mainontaa ja säätietoja.

Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Espanjalainen tyrmistyi yleisestä näystä suomalaismiesten alapäässä — "Herran tähden!

0 thoughts on “Seksin ostaminen posliini alapää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *