Piiskaa pyllylle seisova kulli

piiskaa pyllylle seisova kulli

Niinpä vedän kaluni ulos ja tiukennan otettani. Ilmoitan sinulle, että piiskaus jatkuisi vielä. Otan jälleen piiskan käteeni ja alan sivallella suloista pyllyäsi. Joskus olen antanut sinulle vyötäkin, mutta piiska on silti suosikkini, on niin nautinnollista katsoa, kun kiemurtelet sen kirvelevien suudelmien alla ja kauniit juomut kohoavat ihollesi ristiin rastiin.

Joskus annan sinun ottaa suihin piiskauksen jälkeen, mutta tänään olen anaalituulella Mies 45 , Tunnet kuinka suonikas, lämmin kullini tunkeutuu sinuun Se on rasistista käyttää somalia tuolla tavalla. Kullini liikkuu hitaasti sun märässä pesässäsi, ihana kiimainen litinä kuuluu ja sä voihkit nautinnosta. Kulli työntyy syvemmälle ja syvemmälle sun sisällä. Ai että kun tekee hyvää naida sua Jaa, mitäs tuhmaa siinä dildon pilluun työntelyssä on?

Tuhmaa on esimerkiksi lähteä naapurin tädin miehen kanssa seksilomalle Thaimaahan. Jenniseni, mitä mielessä nyt? OIlen ollut vähän kiireinen enkä ole ehtinyt kirjoittaa. Sain piiskattua tuhman typykkäni pyllyn perusteellisesti, ja nyt haluan tiukkaa anaalia. Siispä puristan tuubista rasvaa selällesi ja alan hitain liikkein hieroa sitä paljaisiin pakaroihisi ja vähitellen myös niiden väliin.

Pyllysi värähtelee kiihottavasti ja yrität puristaa pakarasi yhteen, kun ilmeisesti tajuat, mitä minulla on mielessäni. Estän sen tiukalla käskyllä ja sivallan muutaman kipakan läimäytyksen piiskatulle pyllyllesi. Tottelet ja olet hiljaa aloillasi, pelkäät saavasi lisää piiskaa. Pikkuhiljaa levitän pyöreät pakarasi ja asetan kaluni anusaukkoasi vasten ja alan työntyä sisääsi. Tunne on äärimmäisen nautinnollinen; olet tiukka ja kuuma Lisäksi riuhdot ja vikuroit vastaan, mikä lisää nautintoani entisestään.

On ihana tietää, että tässä tilanteessa olet täysin minun, ja voin kurittaa tuhmaa tyttöäni kovalla kangellani aivan täysin mieleni mukaan. Pikkuhiljaa nautinto kasvaa ja minun alkaa olla vaikea hallita tilannetta Työnnän käteni etukautta pillullesi ja haen klitoriksen sykkivän nupun sormieni väliin, tiedän kyllä mitä teen ja haluan tuntea narttuni nauttivan, siis runkkaan sinulle nopean orgasmin takoen samalla kulliani piukkaan pyllyysi. Itkien ja vapisten saat aika piankin, mutta rytmikäs sykintäsi saa minut vain innostumaan, ja alan panna sinua oikein kunnolla, taon kyrpääni suoleesi ankarasti enää mitään pidättelemättä.

Runnon ilkeitä, syviä, kovia survaisuja enkä sääli sinua lainkaan; olethan tuhma tyttöni, jota koulutan kuuliaiseksi Lopulta liika on liikaa; puristan piiskaamiani pakaroita lujasti ja purkaudun sisuksiisi nautinnosta voihkien hampaat lujasti niskaasi painettuina Sattumalta luin tuon Jennille kirjoittamasi kuvauksen ja kiihotuin mielettömästi.

En tosiaan ole Jenni, mutta hiukan tuhma olen minäkin, joten olisi ihana kuulla, miten opettaisit minua kiltimmäksi.

Oma mieheni on reissutöissä ja tulee vasta juhannukseksi, ja tässä alkaa olla hiukan levoton olo Tiedän kyllä, että saan kunnon koulutusta silloin kun hän tulee, mutta odottavan aika tuntuu pirun pitkältä. Olisi mukava edes lukea jotain kiihottavaa ja kuvitella sitten kaikenlaista Kaikki te tuhmat tytöt olette samanlaisia eli hiukan narttuja ja uppiniskaisia, mutta onneksi on olemassa konstit, joilla tuollaisia käsitellään.

Itse olen Norjan puolella töissä aina pari viikkoa kerrallaan, ja kotiin palatessani annan vaimolle aina ensimmäiseksi kunnolla piiskaa, se saa asiat sujumaan.

Muuten joutuisin kuuntelemaan ainakin pari päivää turhaa nurinaa ja oikuttelua. Ymmärrän kyllä sen, että yksinäisyys rassaa poissaollessani, ja sitä sitten puretaan tyhjänpäiväisellä oikuttelulla. Tai purettaisiin, jos en toimisi niinkuin toimin. Nytkin juhannuksen alla kun tulin kotiin, vaimo oli ensimmäisenä silmille tulossa, koska olin vähän myöhässä kyytien takia.

Tein temppuilusta lopun heti alkuunsa eli otin naiseltani pyrstön paljaaksi ja annoin vyöremmini laulaa. Sen jälkeen purettiin sitten muutkin paineet. Juhannuspäivänä haetin vielä koivuppiskan pihapuusta, kun suunsoitto meinasi parin paukun jälkeen alkaa taas.

Kiltisti vaimo totteli, koska tiesi, että vaihtoehtoja ei ole. Annoin siis risun viuhua, ja jälkeenpäin vaimo oli kuin enkeli; pyysi kyyneleet silmissä anteeksi kiukutteluaan kirvelevää pyllyään hieroskellen. Loppuloma sujuukin sopuisasti, tiedän kokemuksesta. Laukeat sisääni ja olen aivan rikkirevitty ja haluan tätä lisää, olenhan sinun oma tuhma narttusi. Käännyn ja pyydän sinulta lisää, tuska tekee hyvää ja tekee minut villiksi Haluan olla oikein tuhma ja pyydän sinua soittamaan ystävällesi ja pyytämään hänet mukaan.

Kahta kertaa ei häntä tarvitse pyytää, tietää saavansa tiukkaa ja erikoista. Hänen tuloaan odotellessa sidot minut sänkyyn ja otat esille partakoneen jolla aiot ajaa karvani pois. Setä katseli sitä arvioiden ja tarttui kaluuni ja veti esarin taakse ja hiveli vähän pallejani.

Olin ihan totaalisen nolona olla vieraan miehen edessä kalu pystyssä. Sitten setä komensi minut kääntymään ja kumartumaan ja halusi nähdä pyllyni kunnolla. Hän tarkasteli sitä aikansa ja komensi minut sitten taas toisinpäin ja seisomaan suoraan. Hän sanoi että nyt saan aikani seista nurkassa häpeämässä ja poistui makkarista sulkien oven jälkeensä. Olin ihan sekaisin jännityksestä ja kiimasta ja odotin kiihkeästi että miten tilanne jatkuu.

Sain seista siinä aika pitkään kunnes ovi sitten avautui ja setä tuli takaisin makkariin. Hän istuutui sängyn laidalle ja komensi minut polvensa päälle poikittain. Vasemmalla kädellä hän otti tiukan otteen. Tunsin kuinka oikea käsi alkoi hieroa paljasta pyllyäni välillä avaten pakaroita ja tunnustellen myös pyllyreikääni. Kiimani vain yltyi siitä ja olin varma että kohta laukean.

Mutta sitten läjähti ensimmäinen kämmenen sivallus ja parkaisin. Iskuja alkoi tulla rytmikkäästi lisää ja tunsin pyllyni kuumentuvan niistä. Yrtin kiemurrella mutta setä otti silloin oikein tiukan otteen ja sanoi että vikuroinnista tulee lisää piiskaa. Ensimmäisten parinkymmenen iskun jälkeen tuli tauko ja setä taas hieroi pyllyäni ja vähän myös reikääni. Mutta sitten piiskaus jatkui ja nyt entistä kovempana ja en voinut mitään mutta kyyneleet alkoivat valua ja aloin ääneen parkumaan.

Setä sanoi siihen että itku ei auta ja jatkoi pyllyni piiskaamista. Nyt oli kalunikin kutistunut ja en pystynyt ajattelemaan muuta kuin kipua pyllyssäni. Setä jatkoi rytmikästä piiskaamista aina välillä tauon pitäen ja parkumiseni vain jatkui ja aloin olla ihan sekaisin kivusta pyllyssäni jota kuumotti nyt todella kunnolla. Olin yrittänyt pitää lukua piiskan määrästä mutta olin jo laskuistani ihan sekaisin mutta ainakin jo jotain sata iskua olin saanut pyllylleni. Taas setä piti tauon ja sanoi että nyt minusta on tullut taas oikein kiltti poika ja kertoi antavansa viimeiset lyönnit jotka minun piti laskea ääneen.

Ja nyt piiskaa tuli todella kovaa ja paljon aikaisempaa nopeammin ja yritin parkumisen lomassa laskea lyönnit. Kun 20 lyöntiä oli tullut täyteen niin setä lopetti ja käski minua nousemaan ylös ja menemään nurkkaan seisomaan. Sitten hän poistui huoneesta. Seisoin siinä ja pyllyni oli kuin tulessa. Yritin lievittää kipua vähän hieromalla pakaroita mutta eihän se kipuun auttanut mutta jotenkin sähköisti minut ja piiskauksen aikana veltostunut kaluni nosti päätään ja oli kohta ihan sika kovana.

Seisoin siinä aika pitkään ja kiimani vain kasvoi odotellessa. Sitten vihdoin ovi aukesi ja setä tuli takaisin. Hän katseleli kovana seisovaa kaluani ja tarttui siihen kädellään ja kysyi että haluanko masturboida.

Sanoin kyllä ja hän komensi minut selälleen sänkyyn ja runkkaamaan. Hetken vetelin itseäni kunnes hän otti käteni pois kalultani ja alkoi itse runkata minua. Hänen kätensä kaluni ympärillä tuntui aivan sairaan kiimaisen hyvältä ja tunsin että kohta lentää ja käsi kiihdytti tahtiaan ja kohta sain aivan taivaallisen orgasmin niin että silmissä sumeni ja spermaa lensi monessa sykäyksessä aina naamalleni asti.

Olin aivan puhki niin piiskauksesta kuin laukeamisesta että jäin vaan rentona siihen makaamaan. Setä antoi olla minun siinä hetken ja keräsi sitten äsken lauenneet spermani käteensä ja syötti ne minulle.

Sitten hän komensi minut pukeutumaan. Kun olin sitten matkalla kotiin niin onnittelin itseäni siitä että olin ottanut piiskasetään yhteyden ja saanut kokea ihan mahtavan piiskauksen ja sitä seuranneen orgasmin. Nyt ollaan tunnettu puoli vuotta ja käyn piiskasedän luona ainakin kerran kuussa.

Haluan tietää, aiheuttaako se saman tunteen. Lähdin kirjoittamaan tänne, varmasti lähinnä sen takia että tiedän kyllä millaisia kommentteja tulen saamaan, mutta täällä ehkä vähiten tuomitaan. Olen siis varautunut näihin tiettyihin kommentteihin. Olen tietoinen ettei haluni ole "tervettä" ja terveellistä minulle, mutta olen päätökseni tehnyt.

Ongelmana onkin nyt vähän että en tiedä mistä tälläistä ihmistä hakisin. Käytännössä en halua harrastaa hänen kanssaan seksiä. Se tekee tästä ongelman. En myöskään halua välttämättä samalla paikkakunnalla asuvaa, koska pieni paikka enkä halua kenenkään läheisen tai edes tutun tietävän.

Joku vois nyt jakaa ajatuksia tästä sekavasta teksistä ja kertoa ratkasun ongelmaan. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Nokkoskäsittelyä Nokkoskäsittelyä smmies Alapään käsittely nokkosilla on taas alkanut ja viides vuosi meneillään. Tässä vaiheessa nokkosilla hierominen ja piiskaus on päivittäistä. Nokkosten teho nyt parhaimmillaan ja se pitää käyttää hyväksi. Tällä hetkellä alapää on punaseina ja näppylöillä, koska annoin nokkoskäsittelyn heti karvojen ajelun jälkeen.

Rautanokkoset ovat parhaat käsittelyyn ja kädet pitää muistaa suojata. Totta, olen harrastanut muutaman vuoden ja todennut, että helposti jää koukkuun. Tehoa voi voimistaa kuten mainitsit, eli karvat pois ja jos vielä haluaa tehoa lisää niin sido genitaalit erilleen jolloin iho on kireällä ja herkkä kosketukselle. Uskomaton vaikutus ja teho kestää useita tunteja.

Mahtava tunne tällä hetkellä. Nokkoshierontaa penikseen niin kauan, kun olin laukeamispisteessä. Hetken rauhoittelu ja uudelleen. Tätä tein kymmenen kertaa, enkä päästänyt itseäni laukeamaan. Nyt on kulli turvoksissa ja punaisena. Nyt on suuri halu ottaa kulli käteen ja päästää paineet pois.

Sitä en kuitenkaan tee. Hetken päästä uusi käsittely ja jos kulli kestää, niin iltaan asti. Onhan se kestänyt aikaisemminkin vuosina. Se on nauttinut monta kertaa muurahaisistakin.

Olen kokeillut samaa menetelmää. Itse pidän sidottujen genitaalien käsittelystä ja turvotus on moninkertainen puhumattakaan tunteesta. Kivesten venyttelyn yhdistäminen nokkos käsittelyyn antaa lisämaustetta. Muurahaiset kokeilematta, mutta on tullut mieleen muutaman kerran. Muurahaiskäsittelyssä olen käyttänyt 2 l pakastepussia, Pussin pohjalle runsas mukillinen muurahaisia.

Esinahka taakse, kulli ja kivekset pussiin ja hoito alkaa. Eka kerralla ei kannata ottaa hoitoa minuuttia pidempää aikaa, muurahaiset tekevät todella pahaa jälkeä jo parissa minuutissa ja jälkien parantuminen kestää pitkään. Olenkin antanut käsittelyn yleensä kullille ja taakse vedetyn esinahan yläosan olen suojannut teipillä. Nyt voi kokeilla pidempiäkin aikoja ja joskus olen pistänyt vielä hunajaa kusireikään. Tuntuu mahtavalta kun sadat muurahaiset iskevät leukansa kulliisi ja hetken päästä sattuu melkoisesti.

Minä taas nautin siitä. Jos sinulla on korkea kipukynnys, niin kokeile. Aluksi vaikka puoli minuuttia ja sitten pidempiä aikoja, mutta kivespusseille ei pitkiä aikoja, voi saada tulehduksen.

Terska kestää taas rajuakin käsittelyä, kokemusta on. Vehkeet pitää pestä käsittelyn jälkeen ja voidella jollakin apteekista saavalla voiteella. Tuntuu hurjalta, mutta kokeiltava on jotta selviää kestääkö kantti.

Nyt on ihana liikkua kaverin kanssa alastomana läheisen autiotalon pihamaalla. Täällä on valtavasti rautanokkosia ja piiskaamme vuorotellen toistemme karvatonta alapäätä ja tietenkään peppua unohtamatta, Ihailemme ja kuvaamme toistemme punervia ja näppyläisiä alapäitä. Välillä imemme toistemme turvoksissa ja mahtavassa seisokissa olevia kullejamme.

Nokkospiiskaus tuntuu ihanalta, kun kaveri tekee sen ilman sääliä. Onneksi olkoon autiotalon mahdollisuudesta. PK alueella on huomattavan pienet mahdollisuudet moiseen ylellisyyteen. Kerran pari olen onnistunut kulkemaan ilman vaatteita ja käsittelemään nokkosilla Espoon Matinkylän ranta-alueella ja kallioilla. Tietenkin itse tehtynä vaikutus erilainen kuin teidän tapauksessa.

Emme kumpikaan häpeä alastomuuttamme ja oikeastaan toivoisimme, että joku pääsi yllättämään meidät. Olkoon se sitten mies tai nainen. Se olisi ikävää, jos se olisi lapsi. Onneksi lapsiperheitä ei asu lähistöllä.. Vaatteitakaan ei saa kovin äkkiä päälle, kun ne ovat vajaan kilometrin päässä. Eilen löysin itse tämän luonnon oman seksilelun. Keräsin ensin pari nokkosta, piiskasin niillä pyllylle. Ihana tunne, pisteli ja kutitteli koko illan, kiihottava tunne jotenkin.

Kokeilin myös penikseen mutta ei tuntunut jotenkin kivalle. Tänään oli onneksi vapaapäivä. Keräsin isomman nipun nokkosia ja piiskasin pyllylle ihan kunnolla, tuntui ihanalle.

Siinä kiimatilassa päätin kokeilla uudelleen nokkosta penikselle. Aloitin hiljaa, tuntui aluksi sähköiselle. Kävin keräämässä uuden nipun ja hivelin sillä ensin terskaa ja sitten vartta. Vedin esinahkaa taakse ja hively muuttui vähitellen voimistuvaksi piiskaamiseksi.

Vihdoin penistän ala- ja ylä puolelta kunnes nokkoset olivat löysiä. Huomasin että penikseni alkoi ärsytyksestä turvota vähitellen. Se kiihotti minua lisää. Kävin keräämässä vielä yhden uuden nipun nokkosia. Piiskasin turvonnutta penistäni vielä hetken, yritin laueta pelkän nokkospiiskan avulla, ei onnistunut vielä.

Kun menin takaisin sisälle katsoin kuinka punainen ja turvoksissa penikseni oli. Erityisesti terskan takaa esinahka oli ihanan turvonnut pulleaksi kauluriksi terskalle. Penikseen ei koske ja tuntui kuin se nytkähtelisi kokoajan kuin yrittäen laueta.

Minulla kalu heti koveni ja luin ilmoituksen useaan kertaan, missä hän kertoi että poika joutuu ensin nurkkaan housut kintuissa häpeämään ja odottamaan selkäsaunaa.

Sen jälkeen setä ottaa sitten pojan polvelleen poikittain ja alkaa antamaan piiskaa paljaalle pyllylle. Ilmoituksen lopussa hän vielä kertoi, että jos selkäsaunan jälkeen on tarve masturboida, niin sekin onnistuu. Vastasin ihan kiimoissani sedän ilmoitukseen ja jäin odottamaan. Kun pariin päivään ei kuulunut mitään, niin olin harmissani että en kelvannutkaan hänelle.

Mutta sitten kolmannen päivän iltana tuli häneltä vastaus ja kertoi olleensa matkoilla ja ei ollut ollut koneella. Hän kertoili vähän itsestään että on tosiaan 64v ja eläkkeellä ja että hänellä on paljon kokemusta ikäisteni poikien piiskauksesta. Lopuksi hän pyysi minua lähettämään kuvan itsestäni. Pistin viestin hänelle menemään ja jo tunnin päästä häneltä tuli vastaus, että haluaa tavata minut.

Minulla piti olla farkkujen alla pienet valkoiset alushousut ja paitana valkoinen t-paita. Sovittuna aikana olin sitten jo hyvissä ajoin hänen ovensa takana sillä setä oli käskenyt olemaan täsmällinen. Olin aivan hermona ja polveni tutisivat jännityksestä sillä enhän voinut tietää että millainen mies minua odotti ja jännitin edessä olevaa selkäsaunaa ihan sikana.

Täsmälleen sovittuna aikana soitin sitten ovikelloa ja kohta oven avasi ohimoilta harmaantunut oikein mukavan tuntuinen herrasmies.

Hän toivotti minut tervetulleeksi ja käski riisumaan päällysvaatteet ja kengät ja sukat eteiseen. Sitten hän johdatti minut makuuhuoneeseen. Sinne mennessä kiinnitin huomiota että sedällä oli tosi paljon tauluja tosi kivasti siustettu koti.

Kun olimme makuuhuoneessa niin setä komensi minut eteensä seisomaan ja alkoi torua minua tuhmuuksistani ja sanoi että olen ansainnut niistä kunnollisen selkäsaunan. Nyt hänen rauhallinen olemuksensa sai jännitykseni helpottamaan.

Mutta kun hän komensi minua riisumaan pois farkut niin minua hävetti ihan valtavasti alkkareissa kovana seisova kaluni. Setä oli kuin ei olisi huomannut sitä vaan jatkoi nuhtelemistani.

Sitten hän komensi minut laskemaan alkkarit nilkkoihin ja niistä ponnati esiin kiimalimaa tihkuttava kaluni. Setä katseli sitä arvioiden ja tarttui kaluuni ja veti esarin taakse ja hiveli vähän pallejani. Olin ihan totaalisen nolona olla vieraan miehen edessä kalu pystyssä. Sitten setä komensi minut kääntymään ja kumartumaan ja halusi nähdä pyllyni kunnolla. Hän tarkasteli sitä aikansa ja komensi minut sitten taas toisinpäin ja seisomaan suoraan.

On tullut aika antaa pikku tuhmurille vähän toisenlaistakin keppiä Potkin pitsiset pikkupöksyt sivuun nilkoistasi ja työnnyn takaapäin rajusti sisääsi.

Olet tiukka ja kuuma ja pyöreä, piiskanjuovainen pyrstösi pyörii ihanasti kaluni ympärillä, kun työntelen sitä lujasti kuumaan pilluusi.

Olet villinä kiimasta, riuhdat ja liikut niin rajusti, että joudun tarttumaan lujasti lantioosi pysyäkseni kyydissäsi. Taon keppiä liukkaaseen luolaasi ja hankaan toisella kädellä klitoristasi, joka on kova ja liukas kuin pikkuinen, seisova kyrpä. Vaikerrat ja vedät paidan rintojesi yli ja rinnat esiin kupeista, tiedät hyvin tuhma tyttöseni, että se kiihottaa minua suunnattomasti.

Tartun ahnaasti edestakaisin heiluvaan tissiisi ja venytän sen nänniä nautinnolllisesti. Samalla puren hiukan niskaasi ja silloin alat saada.. Mutiset jotain sohvan tyynyjä vasten. Annan sinun huokaista hieman, mutta näin vähällä en sinua päästä; aion ottaa kaiken irti tuhman tyttöni kouluttamisesta. Niinpä vedän kaluni ulos ja tiukennan otettani. Ilmoitan sinulle, että piiskaus jatkuisi vielä. Otan jälleen piiskan käteeni ja alan sivallella suloista pyllyäsi.

Joskus olen antanut sinulle vyötäkin, mutta piiska on silti suosikkini, on niin nautinnollista katsoa, kun kiemurtelet sen kirvelevien suudelmien alla ja kauniit juomut kohoavat ihollesi ristiin rastiin. Joskus annan sinun ottaa suihin piiskauksen jälkeen, mutta tänään olen anaalituulella Mies 45 , Tunnet kuinka suonikas, lämmin kullini tunkeutuu sinuun Se on rasistista käyttää somalia tuolla tavalla.

Kullini liikkuu hitaasti sun märässä pesässäsi, ihana kiimainen litinä kuuluu ja sä voihkit nautinnosta. Kulli työntyy syvemmälle ja syvemmälle sun sisällä. Ai että kun tekee hyvää naida sua Jaa, mitäs tuhmaa siinä dildon pilluun työntelyssä on? Tuhmaa on esimerkiksi lähteä naapurin tädin miehen kanssa seksilomalle Thaimaahan.

Jenniseni, mitä mielessä nyt? OIlen ollut vähän kiireinen enkä ole ehtinyt kirjoittaa. Sain piiskattua tuhman typykkäni pyllyn perusteellisesti, ja nyt haluan tiukkaa anaalia. Siispä puristan tuubista rasvaa selällesi ja alan hitain liikkein hieroa sitä paljaisiin pakaroihisi ja vähitellen myös niiden väliin. Pyllysi värähtelee kiihottavasti ja yrität puristaa pakarasi yhteen, kun ilmeisesti tajuat, mitä minulla on mielessäni.

Estän sen tiukalla käskyllä ja sivallan muutaman kipakan läimäytyksen piiskatulle pyllyllesi. Tottelet ja olet hiljaa aloillasi, pelkäät saavasi lisää piiskaa. Pikkuhiljaa levitän pyöreät pakarasi ja asetan kaluni anusaukkoasi vasten ja alan työntyä sisääsi.

Tunne on äärimmäisen nautinnollinen; olet tiukka ja kuuma Lisäksi riuhdot ja vikuroit vastaan, mikä lisää nautintoani entisestään. On ihana tietää, että tässä tilanteessa olet täysin minun, ja voin kurittaa tuhmaa tyttöäni kovalla kangellani aivan täysin mieleni mukaan.

Nokkoshierontaa penikseen niin kauan, kun olin laukeamispisteessä. Ei ole väkivaltaa, jos kerran on koko ikänsä sellaista piiskaajaa odottanut paikalle, että homma tulisi hoidettua. Kerran hän sanoi, että voit lähteä nostelemaan, jos ei huvita. Rauhallinen paikka vaikkakin kävelijöitä jonkin verran, onneksi. Lyhyt paita päällä, vaippa laskettuna reisille ja posliini kikkeli paljaana sinkuille seuraa ilus vitt oikea asu saada naiselta vitsaa takamuksille.

0 thoughts on “Piiskaa pyllylle seisova kulli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *