Irina tundra hieronta äänekoski

irina tundra hieronta äänekoski

Mi Viitasaaren Kirpputori T: Mi Puusepänverstas Puupiippola T: Mi Jorma Hirvanen T: MiEira Björlund Juhani A. Mi Sakari Kouhia T: Mi Riikonen Jorma Tmi T: Mi Tmi Traktorihuolto R. Pauliina Peltola Taksiliikenne Tarmo Juhani 6.

Mi Kaivuripalvelu Tapio ArppeT: Mi Hannu Luomala T: Mi Kari HuttunenDokumentointi M. Huttunen Leppävirran Rautanikkari T: Mi Jouko Kettunen T: Mi Rakennuspalvelu Sahimaa T: JoyParkettiasennus O Paldanius T: Mi Pekka Jäntti T: Nuutinen Traktoriurakointi EeroSmolander T: Kultasointu Ruuskanen Seppo Tmi T: Laitinen Kuljetus Pekka Tenhunen T: Hartikainen Digi-Sat Tmi K. Torvinen Taksi Esa Liimatainen T: Anja Brotkin SalonHenna T: Mi Lahjamuru Anu Tomminen T: Mi Jussin Rakennussähkö Jari P.

Punkki Pitopalvelu TellervoVäänänen T: LustigTaksiliikenne Tahvo Koistinen Tmi: Kainulainen HenkilöliikenneRäsänen Sisko T: Mi Isännöintipalvelu Räisänen T: Polvinen Hakkuupalvelu Okkonen T: Haikara Taksi Sami Savela T: MiMaaninen Elvi Pystytyspalvelu J. Mi Pyhännän Auto Service T: Mi Kaisu Kotilainen Taksipalvelu N.

Mi Autohuolto Hannu Hiltunen T: Mi OlliHyväri Parkettiasennus J. Mi Jarmo Suojanen Matarese T: Mi Pekka Jääskeläinen Kuljetus H. Mi Mikko Ahola T: Mi Hannu Matinlauri Kaivutyö K.

Hirsikorpi Oulun Car-Special T: Mi Paavo Kaltiainen T: Karppinen Autoilija Seppo Niemelä T: Kekkonen Taksi Erkki Kanniainen Ok. Kemppainen Toiminimi Matti T. Paananen Lakiasiaintoimisto Juha Asikainen T: Mi Kiteen Koneistus E.

Nenonen Tmi Rakennus R. Hannonen Tmi Markku A. Partanen Vekan VerstasPuunsorvaus T. Mi Lieksan Retkiaitta A. LaakkonenLuomupalvelu Kinnunen Sähköasennus M. Jumppanen Kampaamo Kaija Hiltunen T: Tukiainen Kiinteistönhoito Hannu Myller T: Voutilainen TaksiKalervo Karhapää T: Mi Autohuolto Pentti ToivanenT: MiPyörä- Ja Pienkonehuolto J. Mi Annin Siivous A. Hirvonen Rakennuspalvelu Ja Kiinteistöhuolto H. Juka Tuupovaaran Kuljetus T. Minulla on hyvä olo vaikka lento kesti kauan ja aikaeroakin on. Olo on aivan hämmentynyt, epätodellinen, en saa oikein sanotuksi tätä tunnetta.

Ihmisiä kohdellaan niin hyvin, ettei sitä oikein tajua. Ruoka oli erinomaista kaikkialla missä kävimme ja aina hymyissä suin palveltiin. Hieronta ja muut hoidot ovat aivan uskomattoman hyviä ja rentouttavia. Aivan kuin olisin vieläkin siellä.. Kaikki on vaikuttanut minuun niin vahvasti, etten oikein voi uskoa tätä.

En tiennyt että joku voi vaikuttaa minuun noin paljon Mutta se ei ole sillä selvä, löysin jotakin, mihin varmasti menen uudelleen. Aamiaisen jälkeen ennen paahdetta kävelin pitkiä reissuja läheisillä kukkuloilla ja metsässä vai pitäisikö sanoa viidakossa uskomattoman hyväntuulisena, ei näkynyt käärmeitä, mutta lintuja ja muuta senkin edestä. Aika ajoin Suomessa vaivaava masennus katosi kun astuin lentokenttä-bussista ulos Karonin rantakadulle, ja hotelliin, josta tuli kuin koti tuona lyhyenä aikana.

Eikä pahasta olosta ole vieläkään tietoakaan, ja onneksi työasiat eivät aivan heti ole edessä. Riittää kun käyn kaupassa tänään. Ikävä on muutamia paikallisia asukkaita ja lomalaisia joihin tutustuin.

Ikävä on oikeastaan kaikkia niitä ihmisiä, jotka tekivät lomasta niin hyvän. Mutta eikö ikävä kuulu ihmiselämään joskus? Kuvia laitan kyllä, on niitä kai joku kpl. Ne vaatii tutkimista, otoksia on sellaisestakin mitä tänne ei voi laittaa. Tietysti jotain muutakin sanottavaa löytyy kuin kehuja. Täydellisyyttä ei ole, ja hyvä niin. Lähettänyt Tapio klo 0.

Pitkään suunniteltu reissu lähestyy, talven selkä taittuu Thaimaassa, Phuketin saarella. Lauantaina on lähtö ja kaikenlaista on mielessä. Matkatavarat, rokotukset, vakuutukset ym. Laitetaan kuitenkin perusjutut mukaan, ei tuosta mitään ostosreissua ole tarkoitus tehdä ja tuskimpa tuolla enää kovin edullistakaan on, kun kuitenkin  matkailusta on pääelinkeino.

Kyllä tässä lämpimään haluttaakin, joka päiväistä lumen ja rännän tuloa vähäksi aikaa pakoon. Lappiin sitten keväämmällä, ehkä huhtikussa kun ensimmäiset todelliset merkit keväästä vasta näkyy. Agentin ranta ja meidän hotelli. Lähettänyt Tapio klo 9. Kävin tänään kävelyllä metsässä ja vähän muuallakin lähiympäristössä Kirkkonummella. Lauhojen säiden ansiosta lumi on painunut sen verran, että kulkeminen on aika vaivatonta. Kuvattuakin tuli, tässä saarnipuu siemen lastissaan.

Kirkkonummi , Marjatuomipihlaja , Saarni. Lauantaina heräsin jo Lunta tuli ja tie oli menossa umpeen. Verkotkin vielä vedessä per Kahvia juomaan ja pakkaamaan, on päästävä lähtemään pian. Tuli siinä sitten mieleen, että jos alan päivänvaloa odottamaan en pääse enää sille päivälle lähtemään.

Ei muuta kuin kelkka käyntiin ja verkoille. Siinä sitten kelkan valoissa lapan verkot pois, perkaan kalat ja hoidan muut asiaan liittyvät jutut ja ajelen takaisin mökille. Tavarat autoon, kelkka liiteriin, kaikenlaiset vesiputkien tyhjennykset ym. Kämppä jää kylmilleen, pumppu on saunassa ja kytken sen uudelleen aina kun tulen. Ja niin pääsen lähtemään, tai en niin vain, kokonaista 2 tuntia lapiointia ja eestaas ajoa ensin että pääsen maantien varteen.

Tajusin siinä vaiheessa että en jaksa tähän päälle yli tuhatta kilometriä ajoa. Matka alkaa lumituiskussa, jota sitten jatkuukin alusta loppuun. On ajettava rauhallisesti, rekan tullessa vastaan hiljennettävä vauti ryömimiseksi. Onneksi todella pahoilla urilla olevaa tietä on vain Sodankylään asti. Rauhassa ajelen menemään, ja katselen ja ihmettelen samalla lumitilannetta metsässä, Rovaniemen puolelle tultaessa lumi vähenee rajusti ja napapiirillä lunta on vain murto-osa verrattuna Peurasuvantoon, varvut näkyvät kuin ensilumilla.

Syön ja juon kahvit Tervolassa, tuli jo nälkäkin. Jatkan kuitenkin, Pihtiputaan tienoilla alan katsella yöpaikkaa, majoitusliikettä. Hylkään muutaman ja  niin saavun Äänekosken tuntumaan, tien varressa kyltti; Hotelli Hirvi, sinne. Hotelli vaikuttaa autiolta, alakerrasta kuuluu kuitenkin jytinää, pubi on auki ja menossa on karaoke.

Menen jututtamaan baarimikkoa, kysyn hotellista ja huoneista. Kertoo, että kyllä sinne pääsee ja on tilaa ja yhden hengen huone aamiaisineen maksaa 50 euroa. Kaupat syntyy heti, alan olla lepokunnossa. Huone on ihan kohtuullinen, on tv , suihkut ja muut perusjutut. Ei tuossa tarvitse mitään loistohotellia kun alkaa olla todella poikki. Olen tuon Hirvihotellin huomannut jo vuosikymmenten ajat, nyt vasta yövyin siellä.

Huomioiota matkalta, osalle ihmisistä pitäisi olla autossa lumilukko, niin sikamaista ja lapsellista käytöstä on pöllyävällä tiellä ajaminen. Kaikkein eniten viduttaa nuo perässäroikkujat, eivät ymmärrä pitää kunnollista väliä, eivätkä sitten aja ohi vaikka olisi tilaisuus ja näkyvyyttä.

irina tundra hieronta äänekoski

Ruoka oli erinomaista kaikkialla missä kävimme ja aina hymyissä suin palveltiin. Hieronta ja muut hoidot ovat aivan uskomattoman hyviä ja rentouttavia. Aivan kuin olisin vieläkin siellä.. Kaikki on vaikuttanut minuun niin vahvasti, etten oikein voi uskoa tätä. En tiennyt että joku voi vaikuttaa minuun noin paljon Mutta se ei ole sillä selvä, löysin jotakin, mihin varmasti menen uudelleen.

Aamiaisen jälkeen ennen paahdetta kävelin pitkiä reissuja läheisillä kukkuloilla ja metsässä vai pitäisikö sanoa viidakossa uskomattoman hyväntuulisena, ei näkynyt käärmeitä, mutta lintuja ja muuta senkin edestä. Aika ajoin Suomessa vaivaava masennus katosi kun astuin lentokenttä-bussista ulos Karonin rantakadulle, ja hotelliin, josta tuli kuin koti tuona lyhyenä aikana. Eikä pahasta olosta ole vieläkään tietoakaan, ja onneksi työasiat eivät aivan heti ole edessä.

Riittää kun käyn kaupassa tänään. Ikävä on muutamia paikallisia asukkaita ja lomalaisia joihin tutustuin. Ikävä on oikeastaan kaikkia niitä ihmisiä, jotka tekivät lomasta niin hyvän. Mutta eikö ikävä kuulu ihmiselämään joskus? Kuvia laitan kyllä, on niitä kai joku kpl.

Ne vaatii tutkimista, otoksia on sellaisestakin mitä tänne ei voi laittaa. Tietysti jotain muutakin sanottavaa löytyy kuin kehuja. Täydellisyyttä ei ole, ja hyvä niin. Lähettänyt Tapio klo 0.

Pitkään suunniteltu reissu lähestyy, talven selkä taittuu Thaimaassa, Phuketin saarella. Lauantaina on lähtö ja kaikenlaista on mielessä. Matkatavarat, rokotukset, vakuutukset ym. Laitetaan kuitenkin perusjutut mukaan, ei tuosta mitään ostosreissua ole tarkoitus tehdä ja tuskimpa tuolla enää kovin edullistakaan on, kun kuitenkin  matkailusta on pääelinkeino.

Kyllä tässä lämpimään haluttaakin, joka päiväistä lumen ja rännän tuloa vähäksi aikaa pakoon. Lappiin sitten keväämmällä, ehkä huhtikussa kun ensimmäiset todelliset merkit keväästä vasta näkyy. Agentin ranta ja meidän hotelli. Lähettänyt Tapio klo 9. Kävin tänään kävelyllä metsässä ja vähän muuallakin lähiympäristössä Kirkkonummella.

Lauhojen säiden ansiosta lumi on painunut sen verran, että kulkeminen on aika vaivatonta. Kuvattuakin tuli, tässä saarnipuu siemen lastissaan. Kirkkonummi , Marjatuomipihlaja , Saarni. Lauantaina heräsin jo Lunta tuli ja tie oli menossa umpeen. Verkotkin vielä vedessä per Kahvia juomaan ja pakkaamaan, on päästävä lähtemään pian. Tuli siinä sitten mieleen, että jos alan päivänvaloa odottamaan en pääse enää sille päivälle lähtemään.

Ei muuta kuin kelkka käyntiin ja verkoille. Siinä sitten kelkan valoissa lapan verkot pois, perkaan kalat ja hoidan muut asiaan liittyvät jutut ja ajelen takaisin mökille. Tavarat autoon, kelkka liiteriin, kaikenlaiset vesiputkien tyhjennykset ym. Kämppä jää kylmilleen, pumppu on saunassa ja kytken sen uudelleen aina kun tulen. Ja niin pääsen lähtemään, tai en niin vain, kokonaista 2 tuntia lapiointia ja eestaas ajoa ensin että pääsen maantien varteen. Tajusin siinä vaiheessa että en jaksa tähän päälle yli tuhatta kilometriä ajoa.

Matka alkaa lumituiskussa, jota sitten jatkuukin alusta loppuun. On ajettava rauhallisesti, rekan tullessa vastaan hiljennettävä vauti ryömimiseksi. Onneksi todella pahoilla urilla olevaa tietä on vain Sodankylään asti. Rauhassa ajelen menemään, ja katselen ja ihmettelen samalla lumitilannetta metsässä, Rovaniemen puolelle tultaessa lumi vähenee rajusti ja napapiirillä lunta on vain murto-osa verrattuna Peurasuvantoon, varvut näkyvät kuin ensilumilla.

Syön ja juon kahvit Tervolassa, tuli jo nälkäkin. Jatkan kuitenkin, Pihtiputaan tienoilla alan katsella yöpaikkaa, majoitusliikettä. Hylkään muutaman ja  niin saavun Äänekosken tuntumaan, tien varressa kyltti; Hotelli Hirvi, sinne. Hotelli vaikuttaa autiolta, alakerrasta kuuluu kuitenkin jytinää, pubi on auki ja menossa on karaoke. Menen jututtamaan baarimikkoa, kysyn hotellista ja huoneista. Kertoo, että kyllä sinne pääsee ja on tilaa ja yhden hengen huone aamiaisineen maksaa 50 euroa.

Kaupat syntyy heti, alan olla lepokunnossa. Huone on ihan kohtuullinen, on tv , suihkut ja muut perusjutut. Ei tuossa tarvitse mitään loistohotellia kun alkaa olla todella poikki. Olen tuon Hirvihotellin huomannut jo vuosikymmenten ajat, nyt vasta yövyin siellä. Huomioiota matkalta, osalle ihmisistä pitäisi olla autossa lumilukko, niin sikamaista ja lapsellista käytöstä on pöllyävällä tiellä ajaminen.

Kaikkein eniten viduttaa nuo perässäroikkujat, eivät ymmärrä pitää kunnollista väliä, eivätkä sitten aja ohi vaikka olisi tilaisuus ja näkyvyyttä. Ohituskaistojen käyttö on joillekkin aivan idioottimaista, kun siinä tulisi turvallinen tilaisuus ohittaa hitaasti ajava, niin eiköhän tällä ala kiihdytysajot juuri siinä ohituskaitalla.

Kaikenlaista järjettömyyksiä näkee, ja ei voi kuin ihmetellä ettei onnettomuuksia tule enempää. Jos olisin saanut autojunapaikan, niin en olisi tietenkään tähän helvettiin lähtenyt, mutta nyt oli pakko.

Mi Oiva Honkasalo, Om. Mi Timo Alanko T: Mi Asko Nieminen T: Jokinen Parturi-Kampaamo Hiushanne Om. Mi Veikko Parkkinen Sorvaamo J. Mi Juha Järvenpää T: Mi Logren Keijo R. Mi Rakennus Yliriesto Traktoriurakointi H. Mi JuhaniHulanmäki Kuljetusliike O.

Nummelin Korjaamo Ja Kaivinkoneurakointi G. Mi Viitasaaren Kirpputori T: Mi Puusepänverstas Puupiippola T: Mi Jorma Hirvanen T: MiEira Björlund Juhani A. Mi Sakari Kouhia T: Mi Riikonen Jorma Tmi T: Mi Tmi Traktorihuolto R. Pauliina Peltola Taksiliikenne Tarmo Juhani 6.

Mi Kaivuripalvelu Tapio ArppeT: Mi Hannu Luomala T: Mi Kari HuttunenDokumentointi M. Huttunen Leppävirran Rautanikkari T: Mi Jouko Kettunen T: Mi Rakennuspalvelu Sahimaa T: JoyParkettiasennus O Paldanius T: Mi Pekka Jäntti T: Nuutinen Traktoriurakointi EeroSmolander T: Kultasointu Ruuskanen Seppo Tmi T: Laitinen Kuljetus Pekka Tenhunen T: Hartikainen Digi-Sat Tmi K. Torvinen Taksi Esa Liimatainen T: Anja Brotkin SalonHenna T: Mi Lahjamuru Anu Tomminen T: Mi Jussin Rakennussähkö Jari P.

Punkki Pitopalvelu TellervoVäänänen T: LustigTaksiliikenne Tahvo Koistinen Tmi: Kainulainen HenkilöliikenneRäsänen Sisko T: Mi Isännöintipalvelu Räisänen T: Polvinen Hakkuupalvelu Okkonen T: Haikara Taksi Sami Savela T: MiMaaninen Elvi Pystytyspalvelu J. Mi Pyhännän Auto Service T: Mi Kaisu Kotilainen Taksipalvelu N. Mi Autohuolto Hannu Hiltunen T: Mi OlliHyväri Parkettiasennus J.

Mi Jarmo Suojanen Matarese T: Mi Pekka Jääskeläinen Kuljetus H. Mi Mikko Ahola T: Mi Hannu Matinlauri Kaivutyö K. Hirsikorpi Oulun Car-Special T: Mi Paavo Kaltiainen T: Karppinen Autoilija Seppo Niemelä T: Kekkonen Taksi Erkki Kanniainen Ok. Kemppainen Toiminimi Matti T. Paananen Lakiasiaintoimisto Juha Asikainen T: Mi Kiteen Koneistus E. Nenonen Tmi Rakennus R. Hannonen Tmi Markku A. Partanen Vekan VerstasPuunsorvaus T.

0 thoughts on “Irina tundra hieronta äänekoski

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *