Tallinna vanha kaupunki vıdeo

tallinna vanha kaupunki vıdeo

Video on vielä sen verran tuore väline, että kehittymistä riittää. PINGin loistavasta sisällöstä ovat kertoneet tosi monet bloggaajat, esimerkiksi Kohteena maailman Rami. Samaan syssyyn innostuin myös Snapchatista, josta minut löytää alannainen -nimellä. Tämän videon tein kokonaan iPhone 6S: Ihan kaikkia editoinnin hienouksia siitä ei löytynyt, mutta yllättävän paljon kuitenkin. Musa on baarimikon räppiä baarista, joka videon keskivaiheilla vilahtaa.

Videolta sai kokea paljon aitoa tunnelmaa ja persoonallisuutta, oli tosi kiva katsoa! Yllättävän hyvin olet saanut puhelimella editoitua! Hyviä vinkkejä ja lähtisin itsekin mielelläni katsomaan jotain muuta kuin pelkkiä samoja kadun pätkiä ja oluthuoneita Tallinnassa, hauska haaste olla astumatta vanhaan kaupunkiin! Kuten tuossa sanonkin, se on auennut vasta pari viikkoa sitten. Matkavideoita on mukava katsoa. Videot on taatusti haastava laji, mutta varsinkin puhelimella tehdyksi tämä oli erittäin onnistunut.

Jostain syystä mulle tuli vähän Yle Kioski mieleen, kenties kävelyn aikana kuvaamisesta johtuen. Tunnelma välittyi hienosti ja katsoisin mielelläni videoita jatkossakin!

Haluaisin itsekin tutustua Tallinnaan entistä laajemmin. Telliskivi on täysin kokematta, Kalamajassa olen pikaisesti käynyt. Esimerkiksi juuri tuo junanvaunuravintola vaikuttaa mielenkiintoiselta vinkiltä, jonka otan varmuuden vuoksi talteen.

Se ehkä johtuu siitä, että telkkarissa aika harvoin kävellään. Sen sijaan Youtubessa ja Snapissa kävelykuvaus tuntuu olevan aika yleistä. Kirjoita hakusana tai valitse kategoria: Artikkelit Tapahtumat Tutustumiskierrokset Luontomatkailu Aktiivi- ja seikkailulomat Historia ja kulttuuri Ruokailu ja yöelämä Terveys ja hyvinvointi Ostokset Majoitus Venesatamat Seminaaritilat Matkailuneuvonta Erikoistarjoukset ja paketit.

Matkailutietoa Virosta Faktatietoa e-Viro Viron historia ja kulttuuri. Nyt se koittaa, suurin juhla Aitoa ruokaa - herkuttelijan Viro Viron kielen pikakurssi Hoitokylpylät Lue kaikki artikkelit. TOP virolaiset ravintolat jotka tarjoavat perinne Viro vuotta, vietetään yhdessä itsenäisyyttä!

Tapahtumat Festivaalit Urheilu Musiikki Kaikki tapahtumat. Ostokset Käsitöitä ja matkamuistoja Paikallinen muotoilu ja putiikit Kauppakeskukset. Matkan tyyppi Perhe Budjetti Vihreä matkailu.

Viron satavuotista- pahtumia Suomessa Viron parhaimmat museot ja näyttelyt Virolainen perinnekulttuuri Katso kiertueita kaikkialla Virossa. Ympäristöystä-vällistä majoitusta keskellä luontoa Perheystävälliset hotellit Pärnu on herkkujen kaupunki - hotellien TOP 5 Etsi majoitusta.

Ensimmäinen maininta Tallinnasta on peräisin vuodelta Juhannusaatto — yötön yö Juhannus on yksi Viron vanhimmista ja tärkeimmistä juhlista ja siihen liittyy yhä monta vanhaa kansanuskomusta.

Tekemistä Virossa pimeiden öiden aikaan Black Nights -elokuvafestivaali ja muita mukaansatempaavia sisältöjä nähtäväksi ja tehtäväksi pimeiden pohjoisten öiden aikaan Virossa. Viron joulutorit Joulupyhät ovat Viron tärkein loma-aika. Retket Neuvosto-Viron aikauden reitti.

Tallinna vanha kaupunki vıdeo -

Alma Media voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, mainontaa ja säätietoja. Hotellin voi varata esim. Ympäristöystä-vällistä majoitusta keskellä luontoa Perheystävälliset hotellit Pärnu on herkkujen kaupunki - hotellien TOP 5 Etsi majoitusta. Tämän videon tein kokonaan iPhone 6S: Ensimmäinen maininta Tallinnasta on peräisin vuodelta

Tallinna vanha kaupunki vıdeo -

Olin äsken  kahden päivän kevätlomalla eteläisessä naapurissa, ja me valitsimme teemaksi välttää vanhaakaupunkia. Katso alta video shoppailijan Tallinnasta! Silloin kaupunginosien välinen portti pidettiin visusti kiinni. Ihan kaikkia editoinnin hienouksia siitä ei löytynyt, mutta yllättävän paljon kuitenkin. Suljettu kaupunki oli niin salainen, ettei sillä ollut edes nimeä. Vanhakaupunki sijaitsee kävelymatkan päässä satamasta, joten se on helppo kohde myös lyhyellä päiväretkellä. Kauppakeskuksessa on helppo viettää vaikka koko päivä shoppaillen, sillä välillä voi hengähtää jossakin keskuksen lukuisista ravintoloista tai kahviloista, joista löytyy mieleistä syötävää jokaiseen makuun. Kaikille Tallinnan-kävijöille tutusta ostospaikasta löytyy muun muassa muotia, elektroniikkaa ja kosmetiikkaa. Viron satavuotista- pahtumia Suomessa Viron parhaimmat museot ja näyttelyt Virolainen perinnekulttuuri Katso kiertueita kaikkialla Virossa.

Tallinna on niin nähty — vai onko sittenkään? Olin äsken  kahden päivän kevätlomalla eteläisessä naapurissa, ja me valitsimme teemaksi välttää vanhaakaupunkia. On vaan liian helppoa jumia sinne kiertämään Kaubamajaa, Viru-keskusta ja istumaan oluella Raatihuoneentorilla. Wingmaninäni oli Ville joka jälleen muuntuu Moskova-videolta tutuksi  Vladimiriksi , ja tavoitteena oli käydä kylpylässä ja rentoutua. Mutta onko mahdollista viettää kaksi lomapäivää astumatta vanhaankaupunkiin? Otan tosi mielelläni palautetta vastaan.

Video on vielä sen verran tuore väline, että kehittymistä riittää. PINGin loistavasta sisällöstä ovat kertoneet tosi monet bloggaajat, esimerkiksi Kohteena maailman Rami. Samaan syssyyn innostuin myös Snapchatista, josta minut löytää alannainen -nimellä. Tämän videon tein kokonaan iPhone 6S: Ihan kaikkia editoinnin hienouksia siitä ei löytynyt, mutta yllättävän paljon kuitenkin. Musa on baarimikon räppiä baarista, joka videon keskivaiheilla vilahtaa. Autoeurope Lennot Helsinki - Tallinna: Sää vaihtelee ympäri vuoden.

Sateisimmat päivät ovat toukokuusta joulukuuhun, mutta silloinkin lämpötila on korkea, joten sade ei ole ongelma. Paras aika vierailulle on huhtikuusta syyskuuhun, jolloin voit nauttia hienosta säästä ja hyvistä nähtävyyksistä.

Tallinnan sääennuste ja säätila kuukausittain. Hotellin voi varata esim. Lomalistan Tallinnan suositellut alueet ovat:. Tallinna on hintatasoa maailmanlaajuisesti vertailtaessa keskihintainen kohde. Suomen keskiarvoon verrattuna Tallinnan yleinen hintataso on Valikoimassa on kansainvälisiä brändejä Marc Jacobsista Michael Korsiin.

Vuonna uudistunut Nautica-ostoskeskus tunnettiin aikaisemmin Norde Centrumina. Modernin ostoskeskuksen sisään kätkeytyy lähes 60 liikettä, mukaan lukien Tallinnan keskustan ainoa hypermarket Rimi, joten Nautica soveltuu siis mainiosti myös ruokaostoksille. Lähellä satamaa sijaitsevasta Norde Centrumista löytyy jonkin verran vaateliikkeitä — urheiluvaatteita etsivän kannattaa suunnistaa Sports Direct -myymälään.

Solaris on erityisesti nuorten suosima ostoskeskus Tallinnan keskustassa. Keskuksessa on muun muassa elektroniikka- ja vaateliikkeitä, herkullinen juustokauppa Juustukuningad ja tyylikäs Apollo-kirjakauppa. Ülemiste-keskus on yksi Viron suurimpia ostoskeskuksia ja siellä on laaja valikoima esimerkiksi vaatteita, asusteita ja elektroniikkaa myyviä liikkeitä.

Kauppakeskuksessa on helppo viettää vaikka koko päivä shoppaillen, sillä välillä voi hengähtää jossakin keskuksen lukuisista ravintoloista tai kahviloista, joista löytyy mieleistä syötävää jokaiseen makuun. Ülemiste sopii kohteeksi myös lapsiperheille, sillä perheen pienimmät viihtyvät ostoskeskuksen sisäleikkipuistossa.

Vaikka Ülemiste-keskus sijaitsee hieman kauempana Tallinnan keskustasta Lasnamäen kaupunginosassa, pääsee sinne kätevästi esimerkiksi taksilla, julkisilla tai omalla autolla. Ostoskeskuksessa on runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja, ja sekä juna-, bussi- että raitiovaunupysäkit sijaitsevat aivan keskuksen vieressä.

Katso alta video shoppailijan Tallinnasta! Nella Rahkonen ja Fanni-Laura Patanen. Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Alma Media voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, mainontaa ja säätietoja.

Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Sallimalla saat sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, säätiedot ja mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää Alma Median palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.

Sallitko, että Alma Media käyttää sijaintitietoasi?

tallinna vanha kaupunki vıdeo

0 thoughts on “Tallinna vanha kaupunki vıdeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *