Naisen ejakulointi patti kiveksessä

naisen ejakulointi patti kiveksessä

Hei, olen 17v ja minulla on esinahan sisällä tuommoinen patti, se on pehmeä ja liikkuu jos esinahkaa liikuttaa se ei satu millään tavalla. Mikä se voisi olla? Minulla on kireä esinahka, miten muuten voisi saada toimimaan muuta kuin toimenpiteellä? Ja mistä voisi johtua peniksen pieni koko, levossa n.

Ole huoletta, peniksesi kasvaa vielä! Jos esinahkasi ei varovaisesti venytellenkään luista terskan yli ja taakse, Sinun on syytä hakeutua urologian erikoislääkärin vastaanotolle ja hoitoon.

Voiko muuten penikseni vielä kasvaa vai onko se ääri mitoissa jo? Miesklinikka Asiantuntijat Kysy asiantuntijalta. Urologin vastauspalsta Näytä aikaväliltä: Vuorokauden sisällä Viikon sisällä Kuukauden sisällä Vuoden sisällä.

Lähetä uusi kysymys Hakusana: Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä. Jos alkaa uudestaan särkemään niin täytyy mennä lääkäriin. Aika outo tapaus kuitenkin Sinulla ei lähes varmasti ole syöpää.

Syöpäkasvain ei pienene itsestään vaan suurenee koko ajan. Minulla on itselläni samoja oireita. Kivespussissa on monta pehmeää pattia, jotka olen käynyt tutkituttamassa ja ne olivat jotain vesirakkuloita, joita on kuulemma aika harvoin kiveksissä. DDD neuvoisko joku mitä tehdä?? Oisko noin 4 päivää putkeen. Vällille helpottaa ja sit taas sattuu. En oo viellä käynnyt missään lääkärillä tai terkkarilla.

Miksköhän suurimmalla osalla on vasen kives kipeä? Ne tulevat ja menevät. Tuntuu että tähän vasemman kiveksen ajoittaisiin kipuihin löytyy joku järkevä lääketieteellinen selitys näiden muidenkin juttujen perusteella, suurimalla osalla vasemmassa kiveksessä ajoittaisin kipua. Minä taas oon vasenkätinen ja oikee kives niin pirun kipee. Koitappa saatana motukalla ajaa kun pallit on ku katujyrän alla. Tosin ekaa päivää mullakin vasta mutta kumminki elimistön tärkein jäsen heti itse meisselin jälkeen nii olis ihan mukava jos nyt ei tekis tenää 17vuotiaana Menkääpäs koko porukka, jolla on oireita, lääkärille.

Kivessyöpä on yleisin nuorten miesten syöpä. Pattia kiveksessa tulee pitää syöpänä kunnes toisin todistetaan, joten kyllä on hyvä tutkituttaa. Voi toki myös johtua niistä suonikohjuista, jotka on yleisempiä nimenomaan vasemmalla puolella, mutta tutkimisesta ei ole haittaa.

Kivessyöpä on 20—vuotiaiden miesten yleisin syöpä. Se on kuitenkin verrattain harvinainen ja Suomessa sitä todetaan vuosittain alle sata tapausta. Yksi prosentti miesten syövistä on kivessyöpiä. Olen vuotias ja mulla on ollut noin puolen vuoden ajan tätä särkyä, yleensä vasemmalla puolella. Kävin lääkärissä samoihin aikoihin kuin kipu alkoi ja lääkäri totesi suonikohjuja molemmissa kiveksissä, eivät haitallisia.

Sanoivat jos kipu jatkuu niin tule uudestaan. Nyt on semmone pattiki löytyny joskus 1,5 kk sitten. Siihen ei satu mutta muuten kivekseen sattuu. Mutsi varaa ajan lääkärille tällä viikolla, kannattaa vaan mennä niin selviää. Mut eikse oo ihan normaalii et oikee kives on isompi ku toine Ei perhana, kuolenko minä nyt tähän vaikka olen vasta 15 vuotias?? Vasen lisäkives on tullut kipeäksi kun sitä tunnustelee tai jos on "puristuksissa" kun istun yms.. Voisiko tämä olla ihan normaalia murrosikäisellä pojalla?

Vai onko syytä hakeutua lääkärille. En ainakaan vielä haluaisi mennä, kun on vasta päivän sattunut, mutta todella kipeä on kun sitä tunnustelee sormilla. Sanokaa kuolenko näin nuorena ja kokemattomana? By the way, en ole ollut yhdynnässä, joten sukupuolitauti se tuskin ainakaan on?

Kipu ei tunnu jossei lisäkivekseen koske taikka se ei ole puristuksissa istuessa. Sitte ku sitä koskee tai se on vähänkin reisien välissä puristuksissa nii joha sattuu.. D Ja itekkin 15vuotias. Toivotaan ,et on normaalia tähän ikään. Ite oon 16v ja samoja oireita vasemmassa kiveksessä silloin tällöin Kunhan nyt ei olis mitään vakavempaa Äkillinen eli akuutti kiveskipu voi olla kiveksen kiertymä eli testis torsio.

Jos se on kyseessä, pitää lähteä heti lääkäriin! Oireet voivat olla seuraavia. Alavatsakipu jommalla kummalla puolella voi olla ensi oire. Sen jälkeen voi tulla kiveksen kipu ja turvotus. Joskus voi tulla oksennus. Kives voi kääntyä poikittain pussissa ja siemennuora voi olla aristava ja turvoksissa. Leikkauksessa itsensä ympäri kiertynyt siemennuora vapautetaan. Jos ehtii leikkaukseen 6 tunnin sisällä oireen alusta, voidaan kives pelastaa. Jos kipu ja turvotus kestää yli 24 tuntia, yleensä kives menee kuolioon ja se pitää poistaa.

Tilalle voidaan laittaa proteesi. Joskus kiveksen kiertymä voi mennä itsekseen ohi. Silloin pitää hakeutua lääkäriin, jotta saa lähetteen sairaalaan ajanvarausleikkausta varten. Siinä siemennuora tai molemmat kiinnitetään ompeleella pussiin, niin että ne eivät pääse kiertymään. Älä pelkää naislääkäriä, tämä on meille ammatillinen ja luonnollinen asia.

Olen 18vuotias ja minulla on vasemmassa kiveksessä alareunassa paljon ns pehmeän tuntuista kudosta oikeassa ei juuri ollenkaan misät johtuu? Vittu jätkä sun pallit ei vaan kestä. Eka aattelin kivessyöpää, mutta luovuin vähän ajatuksesta, kun ei alkanut pattia tuntuu. Kaipa tuo sitten ihan normaalia on, täytyy vain kestää nämä kivut. Oletkohan ihan viisas,kun nuori kysyy niin eikös pitäis antaa oikeita ja viisaita neuvoja.

Mutta sinulla taitaa kestää pallit muutta ei pää ja minusta se on jo huolestuttavapi asia. Itselläni on moiset oireet jatkuneet vissiin 9vuotta. Itselläni se alkoi yllättäen kun nousin eräänä päivänä sängystä ylös aamulla. Vihlontaa kiveksessä ja oli arka kosketukselle.

Toisena ja kolmantena päivänä ei niin arka kosketukselle, mutta kun vasenman puoleinen säkki osui reitee tai kävellessä tai joku seisoma asento ja istuma asento sattui. Menin lääkärille ja kyllä löysivät kipu paikan jostkin johtimen päästä. Nestettä vasenman kiveksen ympärillä vesikives ja oikeassa lisäkiveksessä joku kivi muutaman millin kokoinen. Ei vaarallinen elleivät kasva silloin pitää leikata.

Itsellä tuli myös tälläinen kipu kohdalle. Olen 16 vuotias poika ja siihen asti aivan terve. Kolme päivää kestin sitä tuskaa kunnes oli pakko mennä lääkäriin. Lääkäri ohjasi suoraan sairaalaan jatkotutkimuksiin. Jatkotutkimuksissa otettiin useita verikokeita, muutama virtsatesti ja katsottiin ultraäänellä kipeän kiveksen sisälle.

Syöpää ei onneksi epäilty, mutta toiseksi pahin vaihtoehto oli todennäköisin. Lääkärit epäilivät testis-torsiota eli kiveksen kiertymää, jossa kives ei saa verta ja siihen tulee kuolio. Leikkaus tehtiin samana iltana ja onneksi tätä kiertymää ei havaittu. Olen osaksi hieman ymmälläni, koska minulle ei määrätty antibiootteja vaan ainoastaan mg särkylääkettä tarvittaessa. Epikriisissä lukee myös "epäily lähinnä epididymiitistä aka lisäkivestulehdus ".

Lukemani ja kuulemani mukaan lisäkivestulehdukseen pitäisi saada antibiootit. Voisiko joku tietää miksi minä en niitä saannut? Mä kävin urologilla tänään. Ja oireena on ollut vasemman kiveksen jomotus yms. Ja kiveksestäni löytyi suonikohjuja sekä nesterakkula lisäkiveksen päässä.

Niille ei tehdä mitään jos ei tule liian kipeiksi. Mutta itse jomotus ilmeisesti johtuu eturauhasen tulehduksesta. Mutta jos siellä sulla on joku kova patti niin sit kandee kyl varata aika urologille.

Olishan se kuiteskin mielenrauha eteenpäin.. Itsellänikin ollut vasen kives välillä kipeä. Kipu alkoi maaliskuussa 07 ja joskus saattaa olla jopa kuukauden tauko. Jos joku osuu kivekseen alkaa taas jomottelemaan. Mitään pattia en ole löytänyt. Kyllähän ne kannattaa tarkistuttaa, jos oireita on. Saa ainakin mielenrauhan jollei muuta. Kyllä ne lääkärit näkee miesten kasseja ihan päivittäin, että se on ihan oman pään sisäs se "häpeän" tunne.

Itselläni oli myös samantapaisia oireita ja iso patti kasseissa. Tarkistutin asian ja särky johtui kassien sisäisitä suonikohjuista ja patti oli vaaraton nestekertymä eli kysta. Oon vuotias poika ja mulla on kipua oikeassa kiveksessä ajoittain ja pippurin kokoinen patti löytyy myös, ollu jonkun 2 päivää just, mut pitäiskö täst lähtee lääkäriin? Toivottavasti ei oo kivessyöpä: Veikkaan myös saaneeni kivut kovasta tuolista, mutta luulen, että syynä on oikeasti selkä, joka säteilee alakertaan asti.

Tässä on nyt tullut istuttua koko päivä koneella, pehmeä tuoli tosin. Oikeeta kivestä pakottaa niin helvetisti, tuntuu hieman alavatsassakin. Välil siirtelee vähän boksereita pois edestä ni johan helpottaa, eli saattaa johtua ihan istumisesta ja kireistä boksereista. Hieman pelottaa et on jotai pahaa.

Itselläni on ajoittain niin kovia kipuja että ei pysty liikkua ja hiki valuu. Ja kestää yleesä päivän tuo kipu. Itselläni leikattiin syksyllä kivessyöpä. Ja miten sen havaitsin?

Vaimo totesi panon aikan, että onpa sulla suuret pallit! Jäin sitä miettimään, ja suihkussa "käsikopelolla" huomasin, että joo, toinen kiveksistä on vähintään tuplakokoinen. Siltä seisomalta varaus urologille. Suosittelen, sillä kunnallisella puolella tutkimusketju voi ottaa aikaa. Kenenkään hermot kestä sellaista epätietoisuutta. Lääkäri sanoi että katotaas, ja teki rutiinitutkimuksen, totesi, ettei ihan normaalia ja määräsi ultratutkimuksen.

Aluksi tieto oli musertava, mutta lääkärin ammattitaito ja saatavissa oleva tieto helpotti. Kahden viikon kuluttua olin jo leikkauspöydällä; toinen kives lähti. Leikkaus oli sinänsä teknisesti helppo. Jatkohoitotarvetta ei ollut, jos ei sellaiseksi lueta kontrolleja n. Hakeutukaa heti hoitoon, jos jotain epäilystä on. On turha jäädä odottamaan, ja voin sanoa, että vaikka etukäteen tuntuu nololta alkaa esittelemään vehkeitään jollekin tuntemattomalle lääkärisedälle tai -tädille niin kuin omalla kohdallani , niin he ovat ammattilaisia.

Tietoa on nykyään todella hyvin tarjolla. Syöpäjärjestöjen nettisivuilla on asiallista tietoa http: Syöpien hoidon taso on Suomessa kansainvälisestikin erittäin korkeatasoista.

Ennuste varsinkin kivessyövässä on erinomainen. Jos on lasten hankkimissuunnitelmia, kannattaa ottaa selvää, missä vaiheessa mahdollisesti on syytä tehdä luovutus Väsestöliiton ylläpitämään spermapankkiin. Ei muuta kuin härkää sarvista, turha kärvistellä epätietoisuudessa!!! Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Niin, ihan varmaa on myös se että jos rappaatte niitä kasseja vähän väliä niin siitä ne kipeytyy. Lopettakaa tää hysteerinen höpötys, ei teillä mitään syöpää ole.

Sama todennäköisyys kuin voittaisitte lotossa päävoiton 5 miljoonaa. Ja kaikki "päävoittajat" olisivat sitten vielä "sattumoisin" täällä asiantuntevalla suomi24 palstalla. Johan tässä nauruun tukehtuu!

Puhu äidille tai isälle jotta tilaavat ajan lääkäriin. Jokin tulehdus varmaan kyseessä kun kives on selvästi kipeä. Tilanne vaatii lääkärissä käynnin, joka tutkii ja määrää lääkkeen. Eli kerro vanhemmille heti. Varsinkin jos naiminen tai runkkaus jää jostain syystä kesken Kiitos asiallisesta vastauksesta, mr. Itselläni on tilanne se, että pari viikkoa sitten hermostuin siihen kyhmyyn vasemmassa kiveksessä, joka on alkanut kasvamaan ja kun alavatsakin tuli kipeäksi.

Eipä muutakuin lääkärikeskukseen, siellä tutkimus ja heti komensivat ultraääneen, jossa todettiin kasvain heti. Nyt odottelen, kun viikonkuluttua on operaatioon aika - toinen kives pois. Toivottavasti tuo jäytävä vatsakipu ei tarkoita kasvaimen leviämistä vatsan imusolmukkeisiin. Minulle viimevuonna tehtiin perusteellinen työterveystarkastus, kaikkine verikokeineen ja todettiin ihan terveeksi. Olisikohan tässä onni myötä ja ennuste hyvä?

Kylläpä muuten jännittää koko homma. Minäkin huomasin kasvaimen poikaystävälläni kesken seksin. Itse väitti, että kyseessä on suonikohju tai tulehtunut rauhanen. Minä vein lääkäriin ja nyt odotellaan pääsyä leikkaukseen.

Tosi pahanlaatuinen ja ärhäkkä tapaus on. Kasvaa hirvittävää vauhtia ja on kova kuin pähkinä. Poikaystävä olisi itse mennyt lääkäriin vasta siinä vaiheessa, kun kasvain olisi levinnyt keuhkoihin tai muualle, josta aiheutuu suunnatonta kipua. Pois turha kainous ja heti lääkäriin, jos jotain normaalista poikkeavaa tuntuu kiveksissä.

S ei ole kyllä yhtään kipeä ja simen syöksy ihan normaali. Moro oon 13v poika ja koskee vasempaan kivekseen ihan vitusti nii ei mulloo ees murrosikää penikses mut kiveksis on ni johtuuks se siit et on murrsikä? Olen 17 vuotias poika ja minulla on aika iso pehmeä klöntti vasemassa kiveksessä, se ei satu , minulla on ollu se pari vuotta ja mielestäni se on kasvanut, voiko se siis olla syöpä?

Lisäkives on kuitenkin molemmissa kiveksissä. Onko klöntti kiveksessä kiinni? Vai onko se vain kivespussin sisällä, esim. Jos klöntti ei ole kiveksessä kiinni, niin kyseessä saattaa olla esim. Se, että klöntti on pehmeä, ei mielestäni viittaa syöpään. Mutta asia kannattaa ehdottomasti tutkituttaa, mutta rauhallisin mielin. Tuskin on mitään vakavampaa.

Mielestäni se "klöntti" on kivespussin sisällä kiveksen takana yläpuolella, tai en voi oikein tunnistaa missä se on kiinni, mutta tuntuu siltä että kiveksessä.

Sain varattua lääkäriin ja sitä katsotaan ultraäänellä. Mistä johtuu että se on aina vasen????? Mulla taisi tossa 10v sitte olla juuri oireina jomman kumman kiviksen kipu. Lääkärissä sitten todettiin, että varmaan kiveksen tai lisäkiveksen kiertymä ja pääsin leikaukseen. Eipä siinä sen kumpempi ei kauan kestänyt se ja jäi suhteellisen pieni arpi tohon.

Sairaalassa joutu oleen vaan 1 päivä harmitti vaan ku siellä lastenosastolla ei voi oikein nukkua hirvittävä meteli. Varmaan nykyään tulee vielä pienempi arpi ku sillon. Sanon sen, että jos on kipuja, sillä alueella nii heti lääkärille hopi hopi. Kyl kannataa pitää huolta asiasta jotka tekee susta miehen ja mahdollistaa lapsien saannin.

Säkit, pussit, kuulat, kassit, kivekset, pallot jne, jatkakaahan listaa.. Olen 62v mies, mikähän voisi olla toisessa kiveksessä kun se on ollut jo 15 vuotta kipeä? Kävin kanssa urologilla vuosi sitten, kun oli vasemmassa kiveksessä kipua. Suonikohjuja löytyi ja ne sano, että ne on en muista mistä syystä yleisiä just vasemmassa.

Sanottiin, että jos kipuja tulee lisää niin takas lääkäriin. No nyt on vuoden päästä kivut alkaneet uudestaan, mutta aika harvoin. EI mitenkää kovin häiritsevänä. Olen 14v, ja minulla on patti oikeassa kiveksessä.. Kives on kipeä lisäkiveksen kohdalta, ja jos sitä pattia painaa niin tekee kyllä kipeää.

Olen 14v kanssa , toissapäivänä huomasin pienen 'patin' siemenjohtimen lähellä, vasemmassa kiveksessä , oikea normaali. Ei mitään kipuja , paitsi jos kynnellä vähän painaa siihen pattiin.

Aattelin vanhemmille kertoa viikon sisään jos ei toi patti häviä. Ei muita oireita , samankokoiset kivekset , normaalia siemennestettä. Eikä muutenkaan ole kipeä ollut. Älkää ihmeessä pitkittäkö lääkärissäkäyntiä, jos jotain outoa tuntuu kiveksissä.

Miksi pitäisi hävetä ja nolostella, sitä vartenhan lääkärit ovat! He tutkivat vaivaa, heille on yksi lysti missä vaiva on. Ajatelkaapa naisia, kuinka monesti me joudumme käydä gynekologilla, ehkäisy, raskaudet, synnytykset yms. Noloilun takia ei kannata sairastua vakavasti!!!!! Mullakin oli vasen kives kipeä, kävin lääkärillä ja todettiin että minulla on iso penis. On vasen kives kipeä ja se on vain silloin kun yhdistän kivekset sekä vasen alaselkään sattuu samalla.

Olen käynyt lääkärissä kaksi kertaa mutta he ovat sanoneet ettei kiveksessä ole ainakaan kivessyöpä, mutta he ovat vain tunnustellut. Vasemman kiveksen pinnalla on joku patti joskus mutta sit se joskus häviää tietääkö kukaan mikä voi olla kyseenä? Mikähän mahtaa olla kun vasemman kiveksen päällä on ollut kohta 2v patti joka on pehmeä mutta minkäänlaisia oireita ei ole ollut että kives ei ole kipeä eikä vatsakipuja eikä selkäkipuja ja vertakaan ei tule että mikä helvetti tuo patti nyt oikein on: D ja olen 18v.

Mulla on vasemmassa kiveksessä kanssa hirvee möllykkä se ei oo kipee ollu paitsi nyt täs tänään: Mulki on sama juttu mut sattuu myös munuaisiin. Tuntuukuin joku ois potkassu täyttä kasseille. Menkää oikeasti heti lääkäriin, jos on jotain vähänkin outoa. Useimpien kohdalla kyse ei ole mistään kovin vakavasta asiasta, mutta saapahan ainakin mielenrauhan. Osalla kuitenkin kyse voi olla jopa kivessyövästä ja tällaiset tapaukset olisi erittäin tärkeää havaita ja hoitaa mahdollisimman pian.

Itselläni osoittautui syyksi kiveskohju, jonka kävin sitten parikymppisenä leikkauttamassa. Harmittelen vain sitä, etten käynyt leikkauksessa jo teini-iässä, kun kiveskohju havaittiin lääkärille asiaa valittaessani, koska silloin lopputulos olisi ollut vielä parempi.

Leikkauksesta jäi minulle muistoksi vain pienet ja lähes huomaamattomat arvet vatsaan tehdyistä reijistä, joiden kautta tähystysinstrumentit vietiin sisään ja suljettiin yksi laskimo. Kipuja ei mainittavammin ollut, mitä nyt vatsassa olleet tikatut ja laastaroidut reiät aristivat hieman muutaman päivän ajan. Oikeastaan rasittavinta oli sairaalassa vietetty yö, kun en oikein saanut nukuttua vieraassa paikassa. Ymmärrän kyllä, että lääkärille meneminen voi ujostuttaa, mutta tällaiset asiat ovat lääkäreille aivan rutiinia.

Ottakaa itseänne niskasta kiinni ja varatkaa aika lääkärille. Vanhemmille ei tarvitse sanoa mitään siitä, että menee lääkäriin - tai voi sanoa vanhemmille vaikka syyksi jonkun ihan muun, kuten vaikkapa selkäkivun.

Kyllä minuakin ujostutti mennä lääkäriin, minka takia lykkäsin asiaa jonkin verran, mutta sitten kun rohkaistuin tilaamaan lääkäriajan, kaikki sujui todella hyvin ja asiallisesti.

Ei minua enää lääkärillä juuri ujostuttanut, vaikka ajanvaraukseen soittamiseen olikin ollut suuri kynnys. Menkää ihmeessä lääkäriin se voi olla kives kiertymä täs ois vähä infoo siitä. Kives voi kiertyä vartensa ympäri aiheuttaen verenkierron salpaantumisen.

Hoitamattomana tila johtaa kiveksen menetykseen. Vasen kives kiertyy herkemmin kuin oikea. Kives kestää verenkierron salpaantumista vain n. Myös pienillä pojilla kives voi kiertyä. Pikkupojilla kiveskiertymästä johtuva kipu on nivuksessa ja alavatsan alueella; aikuisilla yleensä kivespussissa. Kives voi kiertyä joko kiveskapselin sisä- tai ulkopuolella. Kiveskiertymän esiintymisen huiput ovat ensimmäisellä ikävuodella ja puberteetissa. Lapsilla kiertymän aiheuttamat oireet saattavat olla hyvin vähäiset.

Kivespussi voi hiukan punoittaa, on lievää lämpöilyä ja kives on vetäytynyt ylös. Vanhemmalla iällä kiertyminen aiheuttaa äkillisen kovan kivun alavatsalle, nivukseen ja kivespussiin. Kives on kosketusarka, sitä on usein vaikea tutkia arkuuden vuoksi ja se on turvonnut. Diagnoosi tulee tehdä nopeasti, sillä vaarana on kiveksen menetys.

Jos joku osuu kivekseen alkaa taas jomottelemaan. Mitään pattia en ole löytänyt. Kyllähän ne kannattaa tarkistuttaa, jos oireita on. Saa ainakin mielenrauhan jollei muuta. Kyllä ne lääkärit näkee miesten kasseja ihan päivittäin, että se on ihan oman pään sisäs se "häpeän" tunne.

Itselläni oli myös samantapaisia oireita ja iso patti kasseissa. Tarkistutin asian ja särky johtui kassien sisäisitä suonikohjuista ja patti oli vaaraton nestekertymä eli kysta. Oon vuotias poika ja mulla on kipua oikeassa kiveksessä ajoittain ja pippurin kokoinen patti löytyy myös, ollu jonkun 2 päivää just, mut pitäiskö täst lähtee lääkäriin?

Toivottavasti ei oo kivessyöpä: Veikkaan myös saaneeni kivut kovasta tuolista, mutta luulen, että syynä on oikeasti selkä, joka säteilee alakertaan asti. Tässä on nyt tullut istuttua koko päivä koneella, pehmeä tuoli tosin. Oikeeta kivestä pakottaa niin helvetisti, tuntuu hieman alavatsassakin. Välil siirtelee vähän boksereita pois edestä ni johan helpottaa, eli saattaa johtua ihan istumisesta ja kireistä boksereista. Hieman pelottaa et on jotai pahaa. Itselläni on ajoittain niin kovia kipuja että ei pysty liikkua ja hiki valuu.

Ja kestää yleesä päivän tuo kipu. Itselläni leikattiin syksyllä kivessyöpä. Ja miten sen havaitsin? Vaimo totesi panon aikan, että onpa sulla suuret pallit! Jäin sitä miettimään, ja suihkussa "käsikopelolla" huomasin, että joo, toinen kiveksistä on vähintään tuplakokoinen.

Siltä seisomalta varaus urologille. Suosittelen, sillä kunnallisella puolella tutkimusketju voi ottaa aikaa. Kenenkään hermot kestä sellaista epätietoisuutta. Lääkäri sanoi että katotaas, ja teki rutiinitutkimuksen, totesi, ettei ihan normaalia ja määräsi ultratutkimuksen. Aluksi tieto oli musertava, mutta lääkärin ammattitaito ja saatavissa oleva tieto helpotti.

Kahden viikon kuluttua olin jo leikkauspöydällä; toinen kives lähti. Leikkaus oli sinänsä teknisesti helppo. Jatkohoitotarvetta ei ollut, jos ei sellaiseksi lueta kontrolleja n. Hakeutukaa heti hoitoon, jos jotain epäilystä on. On turha jäädä odottamaan, ja voin sanoa, että vaikka etukäteen tuntuu nololta alkaa esittelemään vehkeitään jollekin tuntemattomalle lääkärisedälle tai -tädille niin kuin omalla kohdallani , niin he ovat ammattilaisia. Tietoa on nykyään todella hyvin tarjolla. Syöpäjärjestöjen nettisivuilla on asiallista tietoa http: Syöpien hoidon taso on Suomessa kansainvälisestikin erittäin korkeatasoista.

Ennuste varsinkin kivessyövässä on erinomainen. Jos on lasten hankkimissuunnitelmia, kannattaa ottaa selvää, missä vaiheessa mahdollisesti on syytä tehdä luovutus Väsestöliiton ylläpitämään spermapankkiin. Ei muuta kuin härkää sarvista, turha kärvistellä epätietoisuudessa!!!

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Niin, ihan varmaa on myös se että jos rappaatte niitä kasseja vähän väliä niin siitä ne kipeytyy. Lopettakaa tää hysteerinen höpötys, ei teillä mitään syöpää ole. Sama todennäköisyys kuin voittaisitte lotossa päävoiton 5 miljoonaa. Ja kaikki "päävoittajat" olisivat sitten vielä "sattumoisin" täällä asiantuntevalla suomi24 palstalla. Johan tässä nauruun tukehtuu! Puhu äidille tai isälle jotta tilaavat ajan lääkäriin.

Jokin tulehdus varmaan kyseessä kun kives on selvästi kipeä. Tilanne vaatii lääkärissä käynnin, joka tutkii ja määrää lääkkeen. Eli kerro vanhemmille heti. Varsinkin jos naiminen tai runkkaus jää jostain syystä kesken Kiitos asiallisesta vastauksesta, mr. Itselläni on tilanne se, että pari viikkoa sitten hermostuin siihen kyhmyyn vasemmassa kiveksessä, joka on alkanut kasvamaan ja kun alavatsakin tuli kipeäksi.

Eipä muutakuin lääkärikeskukseen, siellä tutkimus ja heti komensivat ultraääneen, jossa todettiin kasvain heti. Nyt odottelen, kun viikonkuluttua on operaatioon aika - toinen kives pois. Toivottavasti tuo jäytävä vatsakipu ei tarkoita kasvaimen leviämistä vatsan imusolmukkeisiin.

Minulle viimevuonna tehtiin perusteellinen työterveystarkastus, kaikkine verikokeineen ja todettiin ihan terveeksi. Olisikohan tässä onni myötä ja ennuste hyvä? Kylläpä muuten jännittää koko homma. Minäkin huomasin kasvaimen poikaystävälläni kesken seksin. Itse väitti, että kyseessä on suonikohju tai tulehtunut rauhanen.

Minä vein lääkäriin ja nyt odotellaan pääsyä leikkaukseen. Tosi pahanlaatuinen ja ärhäkkä tapaus on. Kasvaa hirvittävää vauhtia ja on kova kuin pähkinä. Poikaystävä olisi itse mennyt lääkäriin vasta siinä vaiheessa, kun kasvain olisi levinnyt keuhkoihin tai muualle, josta aiheutuu suunnatonta kipua.

Pois turha kainous ja heti lääkäriin, jos jotain normaalista poikkeavaa tuntuu kiveksissä. S ei ole kyllä yhtään kipeä ja simen syöksy ihan normaali. Moro oon 13v poika ja koskee vasempaan kivekseen ihan vitusti nii ei mulloo ees murrosikää penikses mut kiveksis on ni johtuuks se siit et on murrsikä? Olen 17 vuotias poika ja minulla on aika iso pehmeä klöntti vasemassa kiveksessä, se ei satu , minulla on ollu se pari vuotta ja mielestäni se on kasvanut, voiko se siis olla syöpä?

Lisäkives on kuitenkin molemmissa kiveksissä. Onko klöntti kiveksessä kiinni? Vai onko se vain kivespussin sisällä, esim. Jos klöntti ei ole kiveksessä kiinni, niin kyseessä saattaa olla esim.

Se, että klöntti on pehmeä, ei mielestäni viittaa syöpään. Mutta asia kannattaa ehdottomasti tutkituttaa, mutta rauhallisin mielin. Tuskin on mitään vakavampaa. Mielestäni se "klöntti" on kivespussin sisällä kiveksen takana yläpuolella, tai en voi oikein tunnistaa missä se on kiinni, mutta tuntuu siltä että kiveksessä.

Sain varattua lääkäriin ja sitä katsotaan ultraäänellä. Mistä johtuu että se on aina vasen????? Mulla taisi tossa 10v sitte olla juuri oireina jomman kumman kiviksen kipu.

Lääkärissä sitten todettiin, että varmaan kiveksen tai lisäkiveksen kiertymä ja pääsin leikaukseen. Eipä siinä sen kumpempi ei kauan kestänyt se ja jäi suhteellisen pieni arpi tohon.

Sairaalassa joutu oleen vaan 1 päivä harmitti vaan ku siellä lastenosastolla ei voi oikein nukkua hirvittävä meteli. Varmaan nykyään tulee vielä pienempi arpi ku sillon. Sanon sen, että jos on kipuja, sillä alueella nii heti lääkärille hopi hopi.

Kyl kannataa pitää huolta asiasta jotka tekee susta miehen ja mahdollistaa lapsien saannin. Säkit, pussit, kuulat, kassit, kivekset, pallot jne, jatkakaahan listaa.. Olen 62v mies, mikähän voisi olla toisessa kiveksessä kun se on ollut jo 15 vuotta kipeä?

Kävin kanssa urologilla vuosi sitten, kun oli vasemmassa kiveksessä kipua. Suonikohjuja löytyi ja ne sano, että ne on en muista mistä syystä yleisiä just vasemmassa.

Sanottiin, että jos kipuja tulee lisää niin takas lääkäriin. No nyt on vuoden päästä kivut alkaneet uudestaan, mutta aika harvoin. EI mitenkää kovin häiritsevänä. Olen 14v, ja minulla on patti oikeassa kiveksessä.. Kives on kipeä lisäkiveksen kohdalta, ja jos sitä pattia painaa niin tekee kyllä kipeää.

Olen 14v kanssa , toissapäivänä huomasin pienen 'patin' siemenjohtimen lähellä, vasemmassa kiveksessä , oikea normaali. Ei mitään kipuja , paitsi jos kynnellä vähän painaa siihen pattiin. Aattelin vanhemmille kertoa viikon sisään jos ei toi patti häviä. Ei muita oireita , samankokoiset kivekset , normaalia siemennestettä. Eikä muutenkaan ole kipeä ollut. Älkää ihmeessä pitkittäkö lääkärissäkäyntiä, jos jotain outoa tuntuu kiveksissä. Miksi pitäisi hävetä ja nolostella, sitä vartenhan lääkärit ovat!

He tutkivat vaivaa, heille on yksi lysti missä vaiva on. Ajatelkaapa naisia, kuinka monesti me joudumme käydä gynekologilla, ehkäisy, raskaudet, synnytykset yms.

Noloilun takia ei kannata sairastua vakavasti!!!!! Mullakin oli vasen kives kipeä, kävin lääkärillä ja todettiin että minulla on iso penis. On vasen kives kipeä ja se on vain silloin kun yhdistän kivekset sekä vasen alaselkään sattuu samalla. Olen käynyt lääkärissä kaksi kertaa mutta he ovat sanoneet ettei kiveksessä ole ainakaan kivessyöpä, mutta he ovat vain tunnustellut.

Vasemman kiveksen pinnalla on joku patti joskus mutta sit se joskus häviää tietääkö kukaan mikä voi olla kyseenä? Mikähän mahtaa olla kun vasemman kiveksen päällä on ollut kohta 2v patti joka on pehmeä mutta minkäänlaisia oireita ei ole ollut että kives ei ole kipeä eikä vatsakipuja eikä selkäkipuja ja vertakaan ei tule että mikä helvetti tuo patti nyt oikein on: D ja olen 18v.

Mulla on vasemmassa kiveksessä kanssa hirvee möllykkä se ei oo kipee ollu paitsi nyt täs tänään: Mulki on sama juttu mut sattuu myös munuaisiin.

Tuntuukuin joku ois potkassu täyttä kasseille. Menkää oikeasti heti lääkäriin, jos on jotain vähänkin outoa. Useimpien kohdalla kyse ei ole mistään kovin vakavasta asiasta, mutta saapahan ainakin mielenrauhan. Osalla kuitenkin kyse voi olla jopa kivessyövästä ja tällaiset tapaukset olisi erittäin tärkeää havaita ja hoitaa mahdollisimman pian.

Itselläni osoittautui syyksi kiveskohju, jonka kävin sitten parikymppisenä leikkauttamassa. Harmittelen vain sitä, etten käynyt leikkauksessa jo teini-iässä, kun kiveskohju havaittiin lääkärille asiaa valittaessani, koska silloin lopputulos olisi ollut vielä parempi. Leikkauksesta jäi minulle muistoksi vain pienet ja lähes huomaamattomat arvet vatsaan tehdyistä reijistä, joiden kautta tähystysinstrumentit vietiin sisään ja suljettiin yksi laskimo.

Kipuja ei mainittavammin ollut, mitä nyt vatsassa olleet tikatut ja laastaroidut reiät aristivat hieman muutaman päivän ajan. Oikeastaan rasittavinta oli sairaalassa vietetty yö, kun en oikein saanut nukuttua vieraassa paikassa. Ymmärrän kyllä, että lääkärille meneminen voi ujostuttaa, mutta tällaiset asiat ovat lääkäreille aivan rutiinia. Ottakaa itseänne niskasta kiinni ja varatkaa aika lääkärille. Vanhemmille ei tarvitse sanoa mitään siitä, että menee lääkäriin - tai voi sanoa vanhemmille vaikka syyksi jonkun ihan muun, kuten vaikkapa selkäkivun.

Kyllä minuakin ujostutti mennä lääkäriin, minka takia lykkäsin asiaa jonkin verran, mutta sitten kun rohkaistuin tilaamaan lääkäriajan, kaikki sujui todella hyvin ja asiallisesti. Ei minua enää lääkärillä juuri ujostuttanut, vaikka ajanvaraukseen soittamiseen olikin ollut suuri kynnys. Menkää ihmeessä lääkäriin se voi olla kives kiertymä täs ois vähä infoo siitä. Kives voi kiertyä vartensa ympäri aiheuttaen verenkierron salpaantumisen. Hoitamattomana tila johtaa kiveksen menetykseen.

Vasen kives kiertyy herkemmin kuin oikea. Kives kestää verenkierron salpaantumista vain n. Myös pienillä pojilla kives voi kiertyä. Pikkupojilla kiveskiertymästä johtuva kipu on nivuksessa ja alavatsan alueella; aikuisilla yleensä kivespussissa. Kives voi kiertyä joko kiveskapselin sisä- tai ulkopuolella. Kiveskiertymän esiintymisen huiput ovat ensimmäisellä ikävuodella ja puberteetissa.

Lapsilla kiertymän aiheuttamat oireet saattavat olla hyvin vähäiset. Kivespussi voi hiukan punoittaa, on lievää lämpöilyä ja kives on vetäytynyt ylös. Vanhemmalla iällä kiertyminen aiheuttaa äkillisen kovan kivun alavatsalle, nivukseen ja kivespussiin. Kives on kosketusarka, sitä on usein vaikea tutkia arkuuden vuoksi ja se on turvonnut. Diagnoosi tulee tehdä nopeasti, sillä vaarana on kiveksen menetys. Hoidolla on kiire ja leikkaus tulisi tehdä tunnin sisällä kiveksen kiertymisestä, muuten kives menetetään.

Jos kiertymisestä on kulunut yli 24 tuntia, on kives varmasti tuhoutunut ja joudutaan poistamaan. Toistuva kiveksen kiertyminen on huonosti tunnettu tapahtuma. Tällä ilmiöllä saattaa olla kuitenkin vakavat vaikutukset kiveksen toimintaan. Yleisin oire on kova kiveskipu, joka alkaa ja häviää nopeasti. Usein mukana on pahoinvointia. Hoito on kiveksen kiinnittäminen. No ite oon muutaman päivän päälle Tänään tosiaan ekaa päivää rupes sattumaan vasempaan kivekseen.

Sattuu kävellessä, joten aivan helvetisti myös esim kun istun alas. Mitään patteja en tosin ole löytänyt. Olen 17v ja mua sattuu silloin tällöin vasempaan kivekseen ja sen ympäristöön.. Se menee aina muutaman minuutin päästä ohi!?

En kehtaa mennä lääkäriin, mut kai se on kohta pakko jos tää pahenee. Kun toisilla näyttää kestävän muutamia päiviä, mut mulla vaan muutaman minuutin?? Itellä alkanu eilen, aluksi lievästi sattumaan oikeaan kivekseen, mutta tänään aamulla paheni, ja nyt tuntuu oikein epämukavalta. Mitään pattia en löydä, tai en tunne ainakaan. Oikea kives on kyllä hiukan isomman oloinen kun vasen?? Kannattaisko mennä huomenna lääkäriin, terkkarille vai onko kellään kokemusta et meneekö ohi, tai jotai?

Ja ikää on DDD vaikka istunki tässä kives kädessä ja kärsin samoista oireista niin kuitenki nauran sillä tajuan että en ole ainoa tämmöinen: DDD ikä on siis 16v: No en kyllä tiiä noista vuoden mittasista oireista, mutta itellänikin tuli joskus pienempänä v?

Mut jos jätkil on sama ongelma, ni himmeitä himorunkkareita olette koko sakki ;. Moro olen 16v Itsellä on satunnaisesti vasemmassa kiveksessä jomottava kipu. Usein se kestää noin tunnin. Tämä alkoi jo 2v sitten. Minulla ei löydy minkään näkösiä patteja kummassakaan kiveksessä. Oikea kives on hieman isompi kuin vasen, mutta vasen kivespussi silti roikkuu alempana.

Pää Käyttäkää ykköstä, numero kaksi pitää siitä. Räplätkää kolmosta, tulette tarvitsemaan niitä. Jos ykkönen löytää kolmosesta jotain epäilyttävää, käyttäkää nelosta ja menkää sinne lääkäriin.

Mukavaa ajatella tälleen jälkikäteen, että kun tuo oikea palli on ollut aina vähän arka niin eipähän vaan ole koskaan tullu käytyä lääkärissä. Tieto siitä mikä on vikana, on kuitenkin huomattavasti helpompaa sietää kuin pelko siitä, mikä siellä voi olla Ja se lääkäri on nähnyt isomman kuin sinulla on, ja monta paljon pienempää.

Mitä oireita sulla oli tuon kivun lisäksi? Ei mitään, ainoastaan kyhmy kiveksessä. Ei omituisia selkäkipuja, ei verta spermassa, ei mitään. Antaa toivoa siitä, että olen tarpeeksi aikaisessa vaiheessa liikkeellä. Jos kunnallisessa maksaa ultrakäynti muutaman kympin, niin mielenrauhasta se ei ole liikaa.

Sen verran tipahtaa taksin lattialle kun käy kapakassa. Kun nuita kiveksiä ei kuitenkaan ole kuin kaksi per varsi, niin pitäkää niistä huoli.

Jos toinen lähtee, niin ei vaikuta elämänlaatuun. Jos etenee siihen vaiheeseen, että molemmat nepataan pois, niin johan sen arvaa että psyykkeen päälle se käy. Voin sanoa, että tänä päivänä rakastan vasenta kivestäni, kuin se olisi ainoani Missä kohti kivestä sulla oli se kyhmy? Kannattaa varmistaa ensin, että onko sulla esim.

Iteltä leikattiin joskus vuotiaana kivestyrä. Oireita oli kivespussin ajoittainen turpoaminen ja kipu. Leikkauksen jälkeen ei ollut moneen vuoteen mitään ongelmaa, mutta nyt on tainnu tulla takasin tuo pirulainen. Välillä toinen kives on alempana kuin toinen, kivespussi suurenee ja kipua esiintyy on n. Jos kivessyöpä on niin tärkein oire on tuo kiveksen suureneminen moninkertaiseksi. Vuosittain diagnosoidaan noin 15 tapausta ikäluokasta , jossa on noin miestä, eli todennäköisyys sairastumiselle on todella vähäinen.

Muistakaa kuitenkin, että sanonta vale, emävale, tilasto, pitää tässä hyvin paikkansa, syöpä joko on tai ei ole, eli jos oireet ovat selkeät, niin lääkäri kutsuu. Jos kyhmy tuntuu siemenjohtimessa tai lisäkiveksessä ja se on pehmeä, se on erittäin todennäköisesti varikoseele tai spermatoseele eli verisuonikohju tai siemenjohtimen tukkeutumsesta johtuva vesirakkula. Myös kiveksiin voi kehittyä vesirakkuloita, ja ne ovat tällöin pehmeitä. Kasvain on yleensä lähes aina kova.

Kivessyöpä voi kehittyä kiveksen sisälle, jolloin se ilmenee ainoastaan kiveksen suurentumisena. Tämän vuoksi toisen kiveksen suurentuminen tai kiveksen kipu tulee käydä tutkituttamassa lääkärissä. Syöpä ei aiheuta mitään tietyntyyppistä kipua, vaan mikä tahansa viiltävän, jomottavan, polttelevan tai särkevän kivun tyyppinen kipu voi olla oire. Syöpäkasvain ei kuitenkaan aiheuta ainoastaan kipua, vaan kasvain aina kasvaa suuremmaksi kehittyessään, eli kiveksen suurentuminen tai siihen ilmestynyt kova möykky on ainoa melko varma merkki syövästä.

Se voi olla silti edelleen variko- tai spermatoseele tai vesirakkula. Lääkärit kähmivät päivittäin ihmisiä, joten mitään syytä jättää käyntiä väliin siksi, että sieltä ei ehkä mitään löydykään tai se on noloa ei todellakaan ole. Kivessyöpään kuolee muutamia henkilöitä vuosittain, ja vuonna kuoli jopa VIISI nuorta miestä, ilmeisesti siksi, että se havaittiin liian myöhään.

Kivekset kannattaa tunnustella läpi noin kerran kuukaudessa ja poikkeavuuksista tehdä omat johtopäätöksensä. Kivesten kipu voi johtua myös eturauhastulehduksesta, joko kroonisesta tai akuutista, ja lääkäri selvittää tämän vastaanotolla, jos kipu on pelkkä selkeä oire. Kipu on tällöin kiusallinen, mutta sinällään harmiton vaiva. Oirekuvaan sisältyy kipu alavatsalla ja paineen tunne virtsarakon kohdalla, virtsaamisvaikeudet, erektiohäiriöt, kivun säteily lantion alueelle, penikseen ja kiveksiin, alaselkään sekä vihlova kipu välilihan alueella sekä viiltävä kipu ulostaessa tai peräsuolen täyttyessä.

Nämä kaikki oireet voivat esiintyä samanaikaisesti tai oireita voi olla vain yksi. Eturauhastulehdus voi olla virusperäinen eli akuutti tai krooninen, jolloin sille ei ole olemassa mitään varsinaista syytä, mutta yleisesti tiedetään, että altistuminen kylmälle tai esimerkiksi kylmällä pinnalla istuminen voi laukaista oireet.

Eturauhanen voi tulehtua, jos sinne pääsee kertymään prostaattisia nesteitä, jotka tavallisesti poistuvat siemensyöksyn mukana. Eturauhastulehuduksen oireiden ollessa päällä tämä myös lievittää eturauhaseen kohdistuvaa painetta ja lieventää oireita. Virtsaaminen puhdistaa myös eturauhaskanavia, ja kun oireet ovat päällä, on virtsalla hyvä käydä muutamien tuntien välein, vaikkei hätää olisikaan. Lämmin kylpy, saunominen tai muu lantioon kohdistuva lämpö voi myös lievittää oireita.

Olen vähän yli kymppinen mies ja minulla on aina ollut pientä aivaa eturauhasessa. Nyt kuitenkin se ärtynyt niin, että koskee ristiselkään ja peräaukon suun sisälle ja nivusiin. Pahimpia ovat virtsamisveikeudet ja ohut katkeiieva virtsasuhihku. Päivystyksessä jäännösvirtsa oli 45 mm, ja yleensä saan rakon suht tyhjennettyä, kun usein käyn luikauttamassa sen heikon suihkun pönttöön. Urologilla käynnin jälkeen määrättiin Xatral CL debot 10mg 1 aamuisin.

Olen kaksi viikkoa käyttänyt sitä, mutta ei sanottavammin vielä auta virtsasuihkuun helpottavasti. Tosin muutama ernäinen päivä parempi, helpottaa suohkua ja helpompi olla, mutta taas sitten palaa siihen katkopissimiseen ja pieniin luikauksiinja usesiin käynteihin vessassa.

Yölläkin krt Joskun painon tunnetta virtsarakon kohdalla, kun oikein ärtyy, mutta menee sitten ohi. Mikä neuvoksi, hermot alkaa mennä!? Onko muita virtsaamista helpottavia lääkkeitä, jos ko. Särkyjä ei enää sanottavammin ole, peintä jomtusta, mutta vaivaa todella tuo virtsamisjuttu. Minkälaisia jatkotutkimuksia on olemassa? Särkyyn olen ottanut Voltare 50 mg entero 3 x päivässä. Mulla on muista poiketen oikea kives arkana harva se päivä, mutta sen selittää vasenkätisyys näköjään, kuten olen lukenut monesta paikasta, yleensähän vasen kives on se arka.

Tällä hetkellä seksuaalitoiminnot aivan sekaisin. Erektiota ei saa kuin istuallaan kalsarin kuminauha apuna kivesten alla. Selinmakuulla ei juuri millään, aivan lerppaa se hetkutella, siemensyöksy tulee ulos ihan valumalla ja siinä vaiheessa saatan vasta saada erektion ja orgasmi jää johonkin ihme välitilaan ja kiihotusta on melkeinpä pakko lähes joka kerta jatkaa, kunnes saa toisen orgasmin ja siemenneste tulee ulos.

Ihan aniharvoin on hiukan lentänyt kaaressa, yleensä vaan sellaista valumista. Muutaman vuoden päästä murrosiän alkamisesta poika on kehittynyt fyysisesti mieheksi, ja saavuttaa aikuisen mittasuhteet. Testosteronitasot ovat noin vuotiaana vain enää muutaman prosentin alle lopullisen maksimitasonsa. Pitoisuudet saavuttavat hitaasti huippunsa noin 24—vuotiaana, ja laskevat sen jälkeen hitaasti prosentin vuosivauhtia hieman yli kolmekymmentä vuotiaaksi, jolloin ne ovat laskeneet takaisin noin 19—vuotiaan nuoren miehen tasolle.

Tällöin suorituskyky, riskinotto, luontainen lihasmassa ja seksuaalinen halukkuus vähenevät. Tyypillistä testosteronituotannon vähentyessä ovat myös impotenssi, luiden haurastuminen ja rasvaprosentin kasvu.

Elämäntavoilla on suuri vaikutus miehen testosteronitasoihin ja niiden laskuun keski-iässä. Ylimääräinen rasvakudos minimoi testosteronin vaikutuksia miehessä, aiheuttaen gynekomastiaa ja seksuaalisen halukkuuden vähenemistä. Sen sijaan aktiiviset elämäntavat lisäävät testosteronin eritystä sekä sen aiheuttamia ilmiöitä.

Tämän vuoksi laskuhumalassa mielialat saattavat vaihdella, ja humalatilan jälkeen keho lisää testosteronituotantoaan korvatakseen hajonneen testosteronin, aiheuttaen seksuaalisen halukkuuden tilapäistä kasvua. Kivekset tuottavat taukoamatta siittiöitä, joiden tehtävänä on hedelmöittää munasolu ja siirtää isältä tuleva geeniperimä lapselle.

Siittiöt ovat pitkiä, siimamaisen häntänsä avulla liikkuvia soluja. Siittiön DNA sijaitsee sen pääkappaleessa. Siittiöt elävät siemennesteessä eli spermassa ja vapautuvat orgasmissa siittimen päästä siemensyöksyssä. Siittiöt ovat niin pieniä, etteivät ne näy paljaalla silmällä. Siemennesteessä niitä on yleensä satoja miljoonia. Siittiöiden vähäisyys voi johtaa lapsettomuuteen.

Siittiöitä muodostuu murrosiästä vanhuuteen asti, vaikka niiden määrä pieneneekin iän myötä. Mies voi olla hedelmällinen vielä hyvinkin vanhana. Vaikka siittiöiden tuotanto on jatkuvaa, siinä on vaihtelua kehon vuorokausirytmistä johtuen, ja siihen vaikuttaa koko joukko muitakin tekijöitä.

Esimerkiksi siemensyöksyn jälkeen siittiöiden tuotanto tehostuu. Vaikka kivekset tuottavat siittiöitä keskimäärin miljoonaa päivittäin, ei kivesten kapasiteetti lopu, eikä "vanhoista" siittiöistä tarvitse hankkiutua erikseen eroon ejakuloimalla. Tietyn ajan kuluttua keho sulauttaa itseensä käyttämättä jääneet siittiöt ja tuottaa uusia niiden tilalle.

Jos mies saa yöllisen siemensyöksyn, se ei ole merkki siitä kiveksissä on liikaa siittiöitä, joista täytyy hankkiutua eroon. Kivekset roikkuvat kivespusseissa muun elimistön ulkopuolella, koska ne tarvitsevat muuta elimistöä alemman lämpötilan voidakseen tuottaa siittiöitä. Täten miehen hedelmällisyys voi heikentyä, jos kivekset ovat pitkään liian lämpimässä.

Cremaster-lihakset säätelevät kivesten nousemista ja laskeutumista sekä kivespussin kireyttä. Tämän tarkoituksena on säädellä kivesten lämpötilaa. Jos kivekset ovat lämpimät, ne roikkuvat alhaalla ja kivespussi on löysä. Jos taas kivekset ovat liian kylmät, ne nousevat ylös ja kivespussi kiristyy, jolloin kivekset ovat lähempänä elimistöä ja lämpenevät. Kivekset voivat nousta ylös ja kivespussi kiristyä myös seksuaalisen kiihottumisen vuoksi.

Säännölliset siemensyöksyt puhdistavat eturauhasta , joka auttaa vähentämään eturauhassyöpään sairastumisen riskiä. Eturauhasen syöpä on yleisin syöpäsairaus suomalaisilla miehillä. Mies voi ehkäistä kyseistä syöpää sekä terveillä elämäntavoilla että itsetyydytyksellä muun seksuaalisen elämän ohessa ja etenkin sen puuttuessa. Kiveksissä saattaa tuntua kipua ja ne voivat aiheuttaa epämukavan tunteen silloin, kun miehen seksuaalinen kiihotustila jatkuu pitkään ilman orgasmia.

Erektio lisää veren määrää peniksessä ja kiveksissä. Kivekset tuntuvat raskaammilta ja saattavat jopa sinertää runsaasta veren määrästä sekä kasvaneesta verenpaineesta johtuen. Tilan nimi on englanniksi epididymal hypertension , ja se tunnetaan myös nimellä blue balls eli "siniset pallit". Kipu helpottaa, kun verentungos sukuelimissä loppuu eli kun mies ejakuloi tai kun seksuaalinen kiihottuneisuus vähenee. Useimmat miehet eivät säännöllisesti kärsi tällaisesta kiputilasta.

Jos edellä kuvattua kipua esiintyy silloin, kun ei ole seksuaalisesti kiihottunut, on kysymys jostakin muusta, mahdollisesti hoitoa vaativasta tilasta tai sairaudesta. Tahaton tai tarkoituksella aiheutettu isku miehen herkille kiveksille aiheuttaa kovaa mutta yleensä tilapäistä kipua. Esimerkiksi tietyissä urheilulajeissa käytetään alasuojaa puhekielellä "munarit" kivesten suojana.

Kipu on elimistön tapa kertoa, että kivesten satuttamista tulee varoa. Kova osuma kiveksiin saa helposti voimaan pahoin , jopa oksentamaan. Kiveksissä olevat hermot lähettävät aivoille käskyn tuottaa kipua lievittävää endorfiinia , ja aivot tuottavatkin sitä reilusti. Liian suuri määrä endorfiinia saa hapen määrän aivoissa kuitenkin laskemaan, ja tämä aiheuttaa pahoinvoinnin.

Myös alavatsassa voi tuntua kipua, sillä sen alueen ja kivesten kipureseptorit ovat yhteisiä. Kova kipu aiheuttaa hikoilua, koska sydämen lyöntitiheys kasvaa ja kehon lämpö nousee. Tyypillisessä loukkaantumisessa kipu ja pahoinvointi helpottuvat noin tunnissa. Yleensä osuma ei vahingoita kivesten kykyä tuottaa spermaa tai miehen kykyä yhdyntään.

Vakavat vauriot eivät ole kovin yleisiä. Sairaalahoito voi olla tarpeen, jos kivespussi lävistyy, kipu ei ala hellittää tunnin sisällä, pahoinvointi tai oksentelu jatkuu tai nousee kuumetta. Hoitoa saattaa tarvita myös, jos kivespussit ovat mustelmilla, turvonneet tai täyttyvät nesteellä.

Myös silloin jos tulee virtsaamisvaikeuksia tai virtsassa on verta. Vakavimmat vammat voivat olla kiveksen kiertyminen tai repeytyminen. Jos kiveksille saa osuman, voi helpotta oloa erilaisilla tavoilla.

Usein kipu saa vartalon taipumaan kaksinkerroin tai kaataa maahan. Välitöntä kipua voi purkaa vaihtamalla asentoa, makaamalla tai huutamalla. Ensiavuksi voi ottaa särkylääkettä. Kipua voi helpottaa ja turvotusta ehkäistä laitamalla alueelle kylmäpakkauksen , mutta ei suoraan iholle.

Maassa maatessa voi kivesten alle laittaa taitellun pyyhkeen. Pari päivää on hyvä ottaa rauhallisesti ja välttää rasitusta. Kiveksiä tukevista alusvaatteista voi myös olla apua. Retentio testis on tila, jossa kives ei syntymässä laskeudu kivespussiin, vaan jää piilokivekseksi. Tämä voidaan hoitaa hormonihoidolla tai leikkauksella.

Murrosiän jälkeen sairastettu sikotauti saattaa johtaa lapsettomuuteen, koska sen usein aiheuttama kivestulehdus eli orkiitti tyypillisesti aiheuttaa siittiöiden määrän vähenemistä ja laadun heikkenemistä. Kivessyövän osuus kaikista syöpätyypeistä ei ole kovin suuri; nuorilla miehillä se kuitenkin on niistä yleisin.

naisen ejakulointi patti kiveksessä

Naisen ejakulointi patti kiveksessä -

Mullakin oli vasen kives kipeä, kävin lääkärillä ja todettiin että minulla on iso penis. Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Kävin tuossa muutamia päiviä sitten lääkärissä mutta en kerennyt edes kertomaan kaikkia oireita kuten kivut ja virtsaamisen tarve.

Naisen ejakulointi patti kiveksessä -

Kiitos asiallisesta vastauksesta, mr. Harmittelen vain sitä, etten käynyt leikkauksessa jo teini-iässä, kun kiveskohju havaittiin lääkärille asiaa valittaessani, koska silloin lopputulos olisi ollut vielä parempi. Suurentunut kivespussi ja kivespussin resistenssit. Lukemani ja kuulemani mukaan lisäkivestulehdukseen pitäisi saada antibiootit. Senaste inläggen Maksullinen nainen ilmaisia suomalaisia seksivideoita Hieronta videot tekopillu Sihteeriopisto net gay chat mtv Where to meet aikuisviihde suomessa Privat escort cz video porno thai. Kives voi kääntyä poikittain pussissa ja siemennuora voi olla aristava ja turvoksissa. Se on laajentunut laskimojoka aiheuttaa kipua ja harvoin myös hedelmättömyyttä.

0 thoughts on “Naisen ejakulointi patti kiveksessä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *