Saara prostituoitu suomityttö

Ihmettelin, kun Aarnio toi minulle pienempiä seteleitä ja hänellä oli hanskat kädessä. Maksoivatko asiakkaat viidensadan euron seteleillä? Aarnion asianajaja Riitta Leppiniemi kysyi. Aarnio pyysi minua kuultavaksi Pasilaan.

Sanoin, ettei minulla ole mitään tekemistä huumeiden kanssa. Sen sijaan nainen oli myöntänyt Aarniolle hankkineensa poliisien osoitteita tutun pankkivirkailijan avustuksella. Saara kertoi, että ystävyys päättyi , kun hän joutui raskaan väkivaltarikoksen kohteeksi. Puolustus yritti kyseenalaistaa Saaran uskottavuutta tuomalla esiin perättöminä pidettyä ilmoituksia. Syyttäjä Mikko Männikkö kysyi myös kuolleesta liikemiehestä,  johon Saaralla oli läheinen suhde. Hän otti minut liikeneuvotteluihin mukaan.

Tiesin liiketoimista hyvin paljon. Saaran mukaan liikemiehellä ei ollut turvamiehiä. Saara kertoi myös ihmetelleensä miksi Aarniolla oli hallussaan liikemiehen testamentti pian miehen kuoleman jälkeen. Suoraan sanottuna en ymmärrä, miten tuomarit pystyy laittamaan näitä tyttöjä minkäänlaiseen järjestykseen.

Niin ne vaan kuitenkin järjestykseen ne laittaa, peukut siitä. Ehkä snadisti tuli sellainen missikisafiilis taas, mutta se on vaan minun mielenvikani. Niitä ykkössijan ansainneita tyttöjä olisi vaan niin pilvin pimein! Vasemmalla cm sarjan toiseksi tullut Tanja Sundell, oikealla voiton napannut ihana Eevi Teittinen joka ei varmasti esittelyjä kaipaa! Alle senttisten sarjan vei Sofia Ruusila-Nousiainen, jota ei myöskään tarvitse varmasti kenellekään erikseen esitellä.

Yllä saman sarjan toiseksi tullut Nina Suomi, joka voitti syyskuussa Jyväskylän karsinnat. Viime kevään kisojen voittaja Saara Suhanto. Hassua, että sijoitus oli vasta viides. Jenni Levävaara vei yli senttisten sarjan ja jos olisin kuvien perusteella arvaillut overall-voittajaa, olisin veikannut että Jenni vie.

Kaikki kuvat lainattu Bodylehden ja Pakkotoiston sivuilta, kuten kuvien alareunasta näkyy. Sitä odotellessa… Mutta ensi vuonna ehdottomasti paikanpäälle! PAKKO lisätä näin jälkikäteen tähän vielä yksi kilpailija. Se, josta on saatu eniten motivaatiota kaikista suomalaisista kilpailijoista. Ihan käsittämättömällä rakenteella varustettu Mari Päkkilä, joka teki pro debyyttinsä Lahdessa.

Kun Mari saa kunnon ja esiintymisen kohdilleen niin oksat pois…. Niissä kerrottiin, millaisia treenejä oli tehty, mitä oli syöty, miten pitäisi treenata ja mitä pitäisi laittaa palkkariin.

Sanonpahan vaan, että ei ole enää niin simppeliä tämä homma. Henkilökohtaisesti en jaksaisi kirjoittaa julkista treenipäiväkirjaa, jossa kerron joka viikko mitä liikkeitä olen tehnyt millaisilla painoilla. Voin lukea sellaista, mutta en jaksaisi itse julkaista omia treenejäni jatkuvasti. Aika vähän itseasiassa olen edes treeneistä kirjoittanut tähän blogiin, mennyt vähän enemmän ruoka- ja höpinähommiksi.

En jaksaisi myöskään lähteä ihan niin nykyaikaiselle linjalle, että kirjoittelisin syvällisiä ajatuksia siitä, kannattaako ennemmin treenata Better Bodiesit vai Six Deucet jalassa. Vai onko ne molemmat jo vanha juttu, mene ja tiedä näistä. Vaikka se on toki hyvä homma laittaa housut jalkaan, kun lähtee treenaamaan. Ei tule haavoja kankkuun ihan niin helposti. Että pitäisi olla joku selkeä aihealue ja kirjoittaa intohimosta sitä aihealuetta kohtaan.

Mutta jos mun suurin intohimoni on suklaa, niin kirjoitanko mä sitten jatkossa aina suklaasta? Sitten sitä tekisi kuitenkin vaan entistä enemmän mieli. Mistä tulikin mieleen, että söin juuri Puhdistamon tummaa raakasuklaata.

Oli hyvää, mutta itse teen parempaa. Ajatuksen karkailusta huolimatta palataan asiaan, jonka mainitsin otsikossa. Se on se juttu, että moneenko osaan ne treenit jakaa ja siinä on sata ja yksi tapaa. Itselläni on ollut käytössä seuraavanlaisia treenijakoja: Ja näissä on sitten on ollut vaikka minkälaisia versioita, menisi loppu päivä kun alkaisin niitä luetella. Lähivuodet olen pääasiassa treenannut 5-jakoisella treeniohjelmalla, viisi treeniä ja kaksi lepoa viikossa.

Jos kierto joskus venyy 8 päivän mittaiseksi, niin en stressaa siitä enää nykyään sen kummemmin. Mulla on ollut välillä joitain erikoistekniikoita osassa liikkeistä, välillä taas niin että yksi viikko erikoistekniikoilla ja yksi viikko normaaleja suoria sarjoja. Joskus on ollut esimerkiksi koko viikko pelkkiä supersarjoja. Treenijako mulla oli vuosia aika jalkapainotteinen, vaikka tavaraa tarvittaisiin erityisesti selkään, olkapäihin ja käsivarsiin kuten tämän tekstin kuvituksesta näkyy — kuvat kisadieetiltä vuodelta Toki jalkoihinkin, mutta ne ovat selkeästi yläkroppaa edellä lihasmassan suhteen.

Tämän vuoden alussa Salla Kaurasen kanssa laitettiin treeniohjelma kohdilleen ja sen jälkeen olen treenannut selkää ja olkapäitä kahdesti viikossa, tällä hetkellä tosin myös ne jalat saa kyytiä kahdesti viikkoon.

Tämän hetkinen jakoni näyttää seuraavalta:. Ensimmäinen reisitreeni on enemmän etureisipainotteinen ja toisella kertaa enemmän takareisiä. Käsitreenin jälkeen on kolme liikettä olkapäille, joita ei mitenkään hirveillä painoilla pysty vetämään, mutta olen keskittynyt tekemään hyvällä tekniikalla ja mehut onkin aika vähissä viimeisten puristusten jälkeen.

Rinta on aina ollut haastava treenattava, tuntuu että lavat rutisee ja kädet puutuu jo hyvin pienillä painoilla.

Lapojen seutu on rutissut kyllä ihan penskasta saakka, se on vissiin geeneissä ja sitä on monet kauhistelleet. Sitä käsien puutumisvaivaa mulla on ollut vuosia ja kun se on pahempana, niin puristusvoima vähenee merkittävästi, mikä taas tekee esimerkiksi ihan roikkumisesta ja leuanvedosta vaikeaa. Se vaikuttaa paljon myös juuri penkkipunnerrukseen, tuntuu että kädet pettää alta tunne lähtee lavoista saakka ennen kuin voimat kerkeää lähellekään loppua. En oikein osaa sitä edes selittää, mutta se on ärrrsyttävää.

Olen tosin oppinut hiljalleen elämään asian kanssa ja saan kyllä rintalihakset helläksi treenaamalla. Samoin kuin rintalihasten venyttely — mielettömän tärkeä juttu ryhdin kannalta! Aivan kuten se, että liian kireät lonkankoukistajat heikentävät pakaroita, niin samalla tavoin kireät rintalihakset heikentävät yläselän lihaksia. Tapoja kehittyä on lukemattomia ja kaikilla valmentajilla on omat juttunsa, joihin he uskovat.

En usko, että kenenkaan tapa on väärä, koska hyvin erilaisilla treenityyleillä syntyy fysiikkalajien voittajia. Sallan valmennuksessa olen löytänyt itselleni mieluisan ja kropalleni sopivan tavan treenata.

Ensimmäisellä viikolla teen suoria sarjoja. Esimerkiksi toisella viikolla rest pauset kahdessa eri liikkeessä per lihasryhmä, kolmas viikko volyymitreeniä tai pitkiä sarjoja ja neljännellä viikolla pudotussarjoja taas kahdessa liikkeessä lihasryhmää kohden.

Jos teen vain kahdessa liikkeesä erikoistekniikat, niin silloin teen muut liikkeet normaalisti suoria sarjoja. Illalla tosin pitäisi jaksaa vetäistä astetta kovemmat juoksut Vauhtisammakon juoksukoulussa, joten täytynee alkaa ladata akkuja sitä varten. Summa summarum, en siis usko että on olemassa mitään absoluuttista totuutta siitä, mikä olisi yleisesti paras treenisysteemi. Tämä tuntuu tällä hetkellä meikäläiselle sopivalle tyylille treenata, mutta kokeilemalla oppii mikä on juuri sinulle paras tapa.

Itse hinkkasin aika kauan niitä samoja suoria sarjoja ilman säännöllisiä keventelyjä, siihen malliin ei itsellä enää ole paluuta.

Riittävä vaihtelu ja monipuolisuus yhdistettynä pitkäjänteisyyteen ja progressiivisuuteen… Kylläpä meni nyt monimutkaisen kuuloiseksi. Sitä sen ei kuitenkaan tarvitse olla, monesti perusasiat nykyään unohtuu ja ei enää osata mennä kyykkyyn ja ylös, vaikka kaikennäköisiin kummallisiin asentoihin vääntäydytään harjoittamaan pakaran yläulkoneljännestä. Mutta tämä tästä jorinasta tällä kertaa, kysykää jos on kysyttävää, joko minulta tai sitten joltain ihan muulta.

Innostuin tuossa jalkatreenin ja hikisen infrapunasaunaistunnon jälkeen aikani kuluksi testailemaan meikkiä — eikä mitään ihan perussettiä, vaan kisameikin tyylistä maskia. Näky oli kotioloissa keskellä iltapäivää melko hurja, mutta kuten alempana kuvista näkyy, jo ihan vaan puhelimen kameran läpi katseltuna se ei enää näytäkään ihan niin hurjalle.

Mitäs sitten, kun läväytetään kisalavan hurjat valot päin kasvoja? Ei riitä kevyt päivämeikki ei. Helpointahan varmasti on palkata ammattilainen meikkaamaan ja puunaamaan hiukset ja kasvot kisakuntoon. Näin olen itsekin molemmilla kerroilla kisatessani tehnyt. Mutta jos yrität pitää kisaprojektin budjetin pienenä, voi nämä hommat imaista aika ison loven budjettiin.

Itse olen pari kertaa tehnyt tuttaville kisalookkeja ja tyytyväisiä on molemmat osapuolet olleet. Niinpä ehkä seuraavalla kerralla, jos sellaista joskus tulee, päädyn tekemään ainakin meikin itse. Hiuksista mulla viimeksi vastasi Riina, jonka bikini fitness puuhiin ja muuhunkin elämään pääset kurkkaamaan blogista täältä.

Kisameikin tekeminen on itseasiassa jopa helpompaa, kuin esimerkiksi juhlameikin. Muutamaan asiaan kannattaa kiinnittää huomiota hyvissä ajoin ennen kisapäivää. Koko vartalo päästä varpaisiin kannattaa koko dieetin ajan rasvata huolellisesti kisaviikolla ei kannata enää läträtä, ettei joku kemikaali pääse vahingossakaan reagoimaan kisavärin kanssa — mutta tästä varmasti kaikki kisoihin suuntaavat saavat ohjeita valmentajilta tai muilta ammatti-ihmisiltä , jottei kuivat kohdat aiheuta laikkuja keholla tai kasvoilla.

Myös ihon kuorintaa on hyvä harrastaa. Jos meikin aikoo tehdä itse sama pätee hiuksiin , kannattaa kisameikkiä ainakin pari kertaa harjoitella etukäteen, jottei kisapäivän aamuna iske paniikki ja meikki sujuu jo jonkinlaisella rutiinilla. Kuvissa lavalla poseeraavat kilpailjat näyttävät parhaillaan kauniisti ruskettuneille, mutta livenä lavan takana kuikuilee hirmuisen tummia tyttöjä ja poikia.

Näin ollen se perusmeikkivoide ei kisapäivänä kelpaa, vaan tarvitset todella tummaa, mielellään voidemaista meikkivoidetta. Ainakin Joe Blascolta löytyy myös hyvä meikkivoide tähän tarkoitukseen. Voidemainen meikkivoide on kätevintä levittää meikkisienellä, itselläni on käytössä Beauty Blenderin tapainen Ruohonjuuresta hankittu sieni josta tykkään todella kovasti. Meikkivoiteella voi sipaista väriä myös sormiin ja jalkoihin, jos tuntuu että valkoiset varpaat tai kantapäät vilkkuu ja häiritsee.

Tämän testimeikin tein noin 10 minuutissa, joten se ei nyt ole ihan viimeisen päälle. En myöskään meikannut ihoa ihan niin tummaksi mitä kisameikissä, vaikka tuota Make Up Storen meikkivoidetta käytinkin, laitoin vaan melko kevyen kerroksen.

En puuteroinut, mutta kisameikkiä kannattaa hieman taputella irtopuuterilla — muista käyttää translucent puuteria, joka ei muuta ihon väriä! Meikin tekoon tarvitsee meikkisienen lisäksi muutaman siveltimen. Itseltäni löytyy melko hyvä repertuaari, mutta ihan muutamalla perussiveltimellä pärjää hyvin.

Kuvassa alla kaikki tässä käyttämäni siveltimet. Kuvassa myös Coastal Scentsin halpoja meikkipaletteja, joita käytin. Näitä meikkejäkin multa löytyy melkoinen kasa ja palettejakin lukuisia, mutta ihan valkoisella ja mustalla luomivärillä pääsee jo pitkälle. Poskipuna saa olla ihan kunnolla punaista ja sitä saa sipaista ihan reilulla kädellä, että se tumman meikkipohjan päältä näkyy.

Poskiluiden alle voi sipaista varjostusväriä, ruskeaa tai ruskeanharmaata. Huulistakaan ei kannata ehkä hakea sitä nudelookia, jota itse ainakin normaalisti enemmän suosin kuin punahuulia.

Ensimmäisenä levitin koko luomelle ja kulmakarvojen alle reilusti valkoista luomiväriä sivellin kolmas vasemmalta. Siis ihan kunnolla, niin että näyttää vähän jo överille. Pari kerrosta sivelin, jotta lopputulos olisi tarpeeksi valkoinen. Tämän jälkeen otin samaiseen siveltimeen mustaa ja piirsin sillä paksuhkon mustan viivan alla olevan kuvan mukaisesti paksuin punainen viiva. Tässä ei tarvitse olla yhtä tarkka kuin siinä iltameikissä, koska sieltä lavalta ei todellakaan näy katsomoon saakka, onko meikki täydellisesti häivytetty.

Mustaa väriä voi vähän lisäillä ulkonurkkaan ja häivyttää ylöspäin. Väriä voi lisätä niin kauan, että säikähtää omaa peilikuvaansa. Silmän voi rajata samalla mustalla luomivärillä ohuemmat punaiset viivat kuvassa , kuten minä tein tässä meikissä ja lisäksi voi laittaa eyelineria jota itse varmasti laittaisin, jos kisoihin itseäni meikkaisin.

Rajaukseen käytin sivellinkuvan kahta oikeanpuoleista sivellintä; alaluomelle isommalla  pyöreäkärkisellä siveltimellä ja yläluomelle kulmasiveltimellä. Lopuksi lisäsin hopeansävyistä luomiväriä liikkuvalle luomelle ja kulmaluulle.

Kisameikkiin itse tehostaisin vielä tuota mustaa väriä luomivaossa. Kulmakarvat piirsin samalla mustalla luomivärillä pieni kulmasivellin , jota käytin silmämeikissä. Tuollaisella siveltimellä kulmakarvojen piirtäminen on melko simppeliä, mutta sitäkin kannattaa harjoitella jokusen kerran jos ei ennen ole tätä harrastanut. Itselläni on nyt näissä kuvissa vain vähän ripsiväriä, mutta helpoin tapa on varmasti hankkia ne volyymiripset ennen kisoja.

Sopivan näyttävät irtoripset on vähän halvempi ratkaisu, jos haluaa ripset ihan vaan kisojen ajaksi. Ja tässä vaiheessa on ihan turha alkaa mitään yksittäisiä ripsituppoja liimailemaan. Ihan kunnon ripset vaan kaupasta ja ripsinauha liimalla kiinni ripsien tyveen. Sellaisia vinkkejä tällä kertaa. Ylipäänsä kisalookiin ja lavaesiintymiseen kannattaa hankkia inspiraatiota asian osaavilta jenkkikilpailijoilta.

Olympiakisojen kuvia katsellessa ei voi muuta kuin huokailla sen täydellisyyden edessä. Olen lähiaikoina mietiskellyt aika paljon sitä, mistä oma motivaationi fitnessurheilua kohtaan muodostuu. Ilmiselvästi se ei voi muodostua jo saavutetusta menestyksestä, koska sellaista minulla ei oikeastaan ole. Se ei voi myöskään muodostua pelkästä halusta tepastella pikkubikineissä kisalavalla, koska se hetki on niin ohitsekiitävän lyhyt vaikka aivan mahtavaa onkin!

My page has been lacking some minimalism for a while now so here are some whites. This is my home, the Wirral, just over the water from Liverpool When the tide is low, the beach suddenly opens up into a huge expanse of sand and provides the best dog walk possible over there.

I talk about wandering off to different places almost daily, but we have so much here. Mikä on sun väri? On a road a again! Some views from today's prolonged roadtrip Did some very interesting detour choices in Zagreb, Croatia Suomenlinna evenings sveaborg   suomenlinna   finland   helsinki   visitfinland   visithelsinki   finnish   finnishgirl   suomityttö   igersfinland   igershelsinki   igerseurope   europeangirl   instagood   greyhair   viking   nordic   summer   summernight   kesä   kesäilta   stylediary   ootd   selfiegram   portrait   suomalainen   suomi   myhelsinki   helsinkionline   helsinkiofficial.

Saara prostituoitu suomityttö -

Henkilökohtaisesti en ole tosin lukeudu näihin maanantaisotureihin, joille muuten Kukka Laakso on kirjoittanut erinomaisen kirjan. Näky oli kotioloissa keskellä iltapäivää melko hurja, mutta kuten saara prostituoitu suomityttö kuvista näkyy, jo ihan vaan puhelimen kameran läpi katseltuna se ei enää näytäkään ihan niin hurjalle. Alle senttisten sarjan vei Sofia Ruusila-Nousiainen, jota ei myöskään tarvitse varmasti kenellekään erikseen esitellä. Mikä on sun väri?

: Saara prostituoitu suomityttö

LINGAM MASSAGE HELSINKI COUPLE Aarnio-vyyhdin käynnistänyt Saara joutuu kohtaamaan Jari Mällit naamalle suomipillua ensi viikon tiistaina oikeudessa. Juutalaisia ei tule käännyttää kristinuskoon Tutkimus: Väriä voi lisätä niin kauan, että säikähtää omaa peilikuvaansa. Työni painii kuitenkin kilpailemisen parissa yhtä korkealla ja siitä en tohdi millään tinkiä. Mustavartiset siveltimet Sigmalta suosittelen lämpimästiviininpunainen sivellin Coastal Scentsiltä Ensimmäisenä levitin koko luomelle ja kulmakarvojen alle reilusti valkoista luomiväriä sivellin kolmas vasemmalta.
Miltä orgasmi tuntuu web kamerat suomi 736
THAI HIERONTA LOHJA PISSA SEX 351
Saara prostituoitu suomityttö 169
JYVÄSKYLÄ LIVE TULOSPALVELU Eroticl massage sihteeriopiston tontti

Saara prostituoitu suomityttö -

Uskaltaisin väittää, että melko yleistettävissä on se, että dieetillä on nälkä ja väsy, ajatukset harhailee herkkuruuissa ja mieli tekee tepposia erityisesti peiliin katsoessa. Päivi valittiin eduskuntaan vuonna Sen jälkeen he menivät kihloihin. Ravintovalmennusta annan tällä hetkellä vain omille urheilijalupauksilleni eli perheelleni käytännön toteutuksen eli muonittamisen merkeissä. Käytännössä siis elämäni ei kovin suuria muutoksia koe, ainoa että ruokailujen täytyy olla entistä enemmän suunnitelmallisia, mutta se on niin tuttua hommaa, etten ole asiaa juurikaan etukäteen ajatellut. Seisomme Kansalähetysopiston kauniissa maisemissa Ryttylässä, Hausjärven kunnassa. Intiassa hallituksen linja huolettaa kristittyjä johtajia Raportti: Jos teen vain kahdessa liikkeesä erikoistekniikat, niin silloin teen muut liikkeet normaalisti suoria sarjoja. Alle senttisten sarjan vei Sofia Ruusila-Nousiainen, jota ei myöskään tarvitse varmasti kenellekään erikseen esitellä. Näiden ohella kävin lenkeillä sekä kuntosalilla.

Saaran mukaan Aarnio kävi hänen luonaan viikoittain yleensä kello 12—16 välillä, koska välillä Aarnion täytyi esimerkiksi jonkun viestin takia lähteä nopeasti. Olohuoneessa oli musta nahkainen tuoli, Saara sanoo. Nahkatuoli on ollut Aarnion virka-aikana harrastetun seksin kannalta polttopisteessä, koska siitä on löytynyt spermaa ja Aarnion DNA: Syyttäjällä ja puolustuksella on eriävä näkemys siitä, onko myös siemenneste Aarnion. Aarnio kiistää virkasuhteen aikana tapahtuneen seksin.

Syyttäjä Mikko Männikkö puolestaan ei usko esimerkiksi Aarnion hikeä joutuneen spermatahrasta otettuun näytteeseen. Saaran mukaan Aarnio myötävaikutti siihen, että hän aloitti prostituoidun ammatin.

Saaran mukaan Aarnio keräsi häneltä säilöön euron setelit, koska ne olisivat muuten herättäneet liikaa huomiota. Riippumatta siitä, olinko kipeä tai oliko multa hammas poistettu hammaslääkäristä. Aarnion puolustus pitää koko tarinaa seksistä tai myötävaikuttamisesta siihen sepitteenä. Puolustus on pyrkinyt muun muassa kyseenalaistamaan Saaran kertomusten luotettavuutta vetoamalla esimerkiksi tämän aiemmin tekemiin rikosilmoituksiin.

Lisäksi kansanedustaja Kari Tolvanen kok. Ennen kansanedustajan uraansa Tolvanen toimi Helsingin väkivaltarikosyksikön johtajana. Sen sijaan nainen oli myöntänyt Aarniolle hankkineensa poliisien osoitteita tutun pankkivirkailijan avustuksella. Saara kertoi, että ystävyys päättyi , kun hän joutui raskaan väkivaltarikoksen kohteeksi. Puolustus yritti kyseenalaistaa Saaran uskottavuutta tuomalla esiin perättöminä pidettyä ilmoituksia.

Syyttäjä Mikko Männikkö kysyi myös kuolleesta liikemiehestä,  johon Saaralla oli läheinen suhde. Hän otti minut liikeneuvotteluihin mukaan. Tiesin liiketoimista hyvin paljon. Saaran mukaan liikemiehellä ei ollut turvamiehiä. Saara kertoi myös ihmetelleensä miksi Aarniolla oli hallussaan liikemiehen testamentti pian miehen kuoleman jälkeen.

Puolustus puolestaan yritti horjuttaa Saaran kertomusta tiedustelemalla Saaralta minkä nimisiä yrityksiä liikemiehellä oli. Saara muisti yhden, mutta sanoi unohtaneensa muut. Pohjois-Korea vakuuttaa olevansa sitoutunut ydinaseriisuntaan, sanoo Etelä-Kotean presidentti Moon Jae-in.

Kiinassa nautittiin huimapäiden konsertista Ranskalainen Houle Douce esiintyi Kiinassa peräti 1,4 kilometrin korkeudessa. Suomalainen Mikael Halkola on käynyt jo seitsemän vuoden ajan avustustehtävissä Pohjois-Koreassa.

Tämä kova työ täytyy ymmärtää osaksi omaa arkea eikä joksikin irralliseksi osaksi, silloin se toimii ja tuloksia syntyy. Tavoitteellista treenitaustaa tulisi haaveilijalla olla, silloin on saanut jo esimakua siitä, mitä urheilu on ja mitä se vaatii.

Salilla treenausta kannattaa kokeilla ensin hiukan kevyimmin tavoittein ja huomatessaan nauttivansa siitä voi ammattimaisen valmentajan kanssa pohtia ja sopia kilpailuihin valmistautumisesta.

Hyvän taustatuen olemassaolo kannattaa myös varmistaa. Päättäväisyyttä, suunnitelmallisuutta, periksiantamattomuutta, kovia treenejä, hyvän tukiverkoston sekä salikortin ja ruokavaa´an, näitä asioita fitnessurheilijalta vaaditaan. Myös hyvä, ammattitaitoinen valmennus kannattaa itselleen varmistaa, jotta tavoitteet asetetaan realistisesti, edistymistä seurataan ja tuloksia saavutetaan.

Perheelliseltä fitnessurheilijalta vaaditaan myös koko perheen ymmärrystä, panosta, kannustusta ja tukea. Yksin ei kilpaurheilija pärjää. Voin kertoa, että tuli muuten viikonloppuna harmiteltua, etten lähtenyt Fitness Expoon.

Ensi vuonna niitä kemuja ei skipata! Tänä vuonna näkyi taas paljon hienoja fysiikoita, joista omaan mieleeni painuneet ajattelin jakaa täällä blogissa. Sijoituksia spekuloidaan aina, arvostelulajeja kun ovat nämä kaikki, mutta itse en ole ollut paikanpäällä joten en pysty siihen asiaan sanomaan oikein mitään.

Henkilökohtaisesti nostan hattua aivan kaikille kisalavalle nousseille ja itselleni ei ainakaan kuvia katsellessa tullut fiilistä, että kenenkään kunto olisi jäänyt jotenkin räikeästi vajaaksi.

Miesten sarjojen kuvia en ole niin älyttömän tarkkaan syynännyt, mutta kyllä sieltäkin muutama fysiikka jäi mieleen. Ja huomauttaisin, että Pekka Kotipohja on syntynyt Tuli siis neljänneksi kehonrakennuksen kg sarjassa — mitä tulevaisuus vielä tuokaan tullessaan.

Jaukkuri sijoittui toiseksi kg sarjassa ja PM-kisassa kolmanneksi. Sitten siirrytään naisiin ja kuvasaastetta on luvassa aika paljon, joten jos vähäpukeiset naiset ei kiinnosta said no one ever niin kannattanee vaihtaa sivustoa. Suomeen napattiin pari uutta ammattilaiskorttia, bikinin upealle Jaana Malytchevalle ja figuren Iina Levanojalle. Myös Tiina Vaskelainen ja tuore pro-kortin haltija Iina Levanoja näyttivät freesille ja upealle.

Vaskelaisen uraa olen seurannut useamman vuoden ja samalle lavallekin pääsin hänen kanssaan vuonna seisoskelemaan. Vaikka lavalla oli vastassa hyvin lihaisia naisia, henkilökohtaisesti tykkäsin Suomityttöjen fysiikoista eniten. Ja sitten ne pro-tason bikinikisaajat. Näissä meni lempparit Suomen rajojen ulkopuolelle, mutta toki ne suomalaisetkin oli siellä upeita.

Ashley on uskomaton, niin tasapainoinen fysiikka että ei suotta ole voittaja. Bikiniä en ole niin älyttömästi edes seurannut, varsinkaan Suomessa tai ylipäätään amatööritasolla. Oikealla Iso-Britannian Nina Ross. Vapareita en ole jaksanut montaa katsella, mutta Suomen duracellpupu Piia Pajunen kiskaisi heti ensimmäisistä ammattilaiskisoistaan kolmannen sijan melkoisessa joukossa!

Piian fysiikka on upea ja vaparit aina niin energisiä. Piia on käsittääkseni syntynyt vuonna , ei voi kuin ihastella ja ihmetellä. Jatkan ihastele ja ihmettele -linjalla. Taisin käydä ensimmäistä kertaa katsomassa fitnesskisoja vuonna On tämä taso aika paljon noussut, mutta minä en vaan ymmärrä miten nämä ihmiset voi noin nuorena olla noin patteja, upeita, itsevarmoja, päättäväisiä, lujatahtoisia… Ja mitä vielä. Ilona Siekkinen tuulettaa ja jatkaa urakkaa MM-kisoihin.

Sitten body fitnessin yleisen sarjan SM-kisaan. Huhhuh tuota Hannaa, ihan käsittämätön nainen!! Neljän lapsen äiti ja luokanopettaja — ei ihan kaikki mammat näytä tälle! Fanitan Hannaa ihan sata lasissa, ei oo monella miehelläkään sellaista habaa.

Hanna sijoittui cm sarjassa viidenneksi ja Nina kuudenneksi. Sitten se SM bikini, jota en niin paljoa ole seurannut. Kyllä sieltäkin kuitenkin muutama suosikki nousi. Sijoituksia en pysty tässäkään spekuloimaan, koska se joka lajissa tärkeä lavaesiintyminen korostuu bikinissä vielä muita lajeja enemmän. Suoraan sanottuna en ymmärrä, miten tuomarit pystyy laittamaan näitä tyttöjä minkäänlaiseen järjestykseen.

Niin ne vaan kuitenkin järjestykseen ne laittaa, peukut siitä. Ehkä snadisti tuli sellainen missikisafiilis taas, mutta se on vaan minun mielenvikani. Niitä ykkössijan ansainneita tyttöjä olisi vaan niin pilvin pimein! Vasemmalla cm sarjan toiseksi tullut Tanja Sundell, oikealla voiton napannut ihana Eevi Teittinen joka ei varmasti esittelyjä kaipaa! Alle senttisten sarjan vei Sofia Ruusila-Nousiainen, jota ei myöskään tarvitse varmasti kenellekään erikseen esitellä.

Yllä saman sarjan toiseksi tullut Nina Suomi, joka voitti syyskuussa Jyväskylän karsinnat. Viime kevään kisojen voittaja Saara Suhanto. Hassua, että sijoitus oli vasta viides. Jenni Levävaara vei yli senttisten sarjan ja jos olisin kuvien perusteella arvaillut overall-voittajaa, olisin veikannut että Jenni vie.

Kaikki kuvat lainattu Bodylehden ja Pakkotoiston sivuilta, kuten kuvien alareunasta näkyy. Sitä odotellessa… Mutta ensi vuonna ehdottomasti paikanpäälle! PAKKO lisätä näin jälkikäteen tähän vielä yksi kilpailija. Se, josta on saatu eniten motivaatiota kaikista suomalaisista kilpailijoista. Ihan käsittämättömällä rakenteella varustettu Mari Päkkilä, joka teki pro debyyttinsä Lahdessa.

Kun Mari saa kunnon ja esiintymisen kohdilleen niin oksat pois…. Niissä kerrottiin, millaisia treenejä oli tehty, mitä oli syöty, miten pitäisi treenata ja mitä pitäisi laittaa palkkariin. Sanonpahan vaan, että ei ole enää niin simppeliä tämä homma. Henkilökohtaisesti en jaksaisi kirjoittaa julkista treenipäiväkirjaa, jossa kerron joka viikko mitä liikkeitä olen tehnyt millaisilla painoilla.

Voin lukea sellaista, mutta en jaksaisi itse julkaista omia treenejäni jatkuvasti. Aika vähän itseasiassa olen edes treeneistä kirjoittanut tähän blogiin, mennyt vähän enemmän ruoka- ja höpinähommiksi. En jaksaisi myöskään lähteä ihan niin nykyaikaiselle linjalle, että kirjoittelisin syvällisiä ajatuksia siitä, kannattaako ennemmin treenata Better Bodiesit vai Six Deucet jalassa.

Vai onko ne molemmat jo vanha juttu, mene ja tiedä näistä. Vaikka se on toki hyvä homma laittaa housut jalkaan, kun lähtee treenaamaan. Ei tule haavoja kankkuun ihan niin helposti. Että pitäisi olla joku selkeä aihealue ja kirjoittaa intohimosta sitä aihealuetta kohtaan. Mutta jos mun suurin intohimoni on suklaa, niin kirjoitanko mä sitten jatkossa aina suklaasta? Sitten sitä tekisi kuitenkin vaan entistä enemmän mieli.

Mistä tulikin mieleen, että söin juuri Puhdistamon tummaa raakasuklaata. Oli hyvää, mutta itse teen parempaa. Ajatuksen karkailusta huolimatta palataan asiaan, jonka mainitsin otsikossa. Se on se juttu, että moneenko osaan ne treenit jakaa ja siinä on sata ja yksi tapaa. Itselläni on ollut käytössä seuraavanlaisia treenijakoja: Ja näissä on sitten on ollut vaikka minkälaisia versioita, menisi loppu päivä kun alkaisin niitä luetella. Lähivuodet olen pääasiassa treenannut 5-jakoisella treeniohjelmalla, viisi treeniä ja kaksi lepoa viikossa.

Jos kierto joskus venyy 8 päivän mittaiseksi, niin en stressaa siitä enää nykyään sen kummemmin. Mulla on ollut välillä joitain erikoistekniikoita osassa liikkeistä, välillä taas niin että yksi viikko erikoistekniikoilla ja yksi viikko normaaleja suoria sarjoja. Joskus on ollut esimerkiksi koko viikko pelkkiä supersarjoja.

Treenijako mulla oli vuosia aika jalkapainotteinen, vaikka tavaraa tarvittaisiin erityisesti selkään, olkapäihin ja käsivarsiin kuten tämän tekstin kuvituksesta näkyy — kuvat kisadieetiltä vuodelta Toki jalkoihinkin, mutta ne ovat selkeästi yläkroppaa edellä lihasmassan suhteen.

Tämän vuoden alussa Salla Kaurasen kanssa laitettiin treeniohjelma kohdilleen ja sen jälkeen olen treenannut selkää ja olkapäitä kahdesti viikossa, tällä hetkellä tosin myös ne jalat saa kyytiä kahdesti viikkoon.

Tämän hetkinen jakoni näyttää seuraavalta:. Ensimmäinen reisitreeni on enemmän etureisipainotteinen ja toisella kertaa enemmän takareisiä. Käsitreenin jälkeen on kolme liikettä olkapäille, joita ei mitenkään hirveillä painoilla pysty vetämään, mutta olen keskittynyt tekemään hyvällä tekniikalla ja mehut onkin aika vähissä viimeisten puristusten jälkeen.

Rinta on aina ollut haastava treenattava, tuntuu että lavat rutisee ja kädet puutuu jo hyvin pienillä painoilla. Lapojen seutu on rutissut kyllä ihan penskasta saakka, se on vissiin geeneissä ja sitä on monet kauhistelleet. Sitä käsien puutumisvaivaa mulla on ollut vuosia ja kun se on pahempana, niin puristusvoima vähenee merkittävästi, mikä taas tekee esimerkiksi ihan roikkumisesta ja leuanvedosta vaikeaa. Se vaikuttaa paljon myös juuri penkkipunnerrukseen, tuntuu että kädet pettää alta tunne lähtee lavoista saakka ennen kuin voimat kerkeää lähellekään loppua.

En oikein osaa sitä edes selittää, mutta se on ärrrsyttävää. Olen tosin oppinut hiljalleen elämään asian kanssa ja saan kyllä rintalihakset helläksi treenaamalla. Samoin kuin rintalihasten venyttely — mielettömän tärkeä juttu ryhdin kannalta! Aivan kuten se, että liian kireät lonkankoukistajat heikentävät pakaroita, niin samalla tavoin kireät rintalihakset heikentävät yläselän lihaksia. Tapoja kehittyä on lukemattomia ja kaikilla valmentajilla on omat juttunsa, joihin he uskovat.

En usko, että kenenkaan tapa on väärä, koska hyvin erilaisilla treenityyleillä syntyy fysiikkalajien voittajia. Sallan valmennuksessa olen löytänyt itselleni mieluisan ja kropalleni sopivan tavan treenata. Ensimmäisellä viikolla teen suoria sarjoja. Esimerkiksi toisella viikolla rest pauset kahdessa eri liikkeessä per lihasryhmä, kolmas viikko volyymitreeniä tai pitkiä sarjoja ja neljännellä viikolla pudotussarjoja taas kahdessa liikkeessä lihasryhmää kohden. Jos teen vain kahdessa liikkeesä erikoistekniikat, niin silloin teen muut liikkeet normaalisti suoria sarjoja.

Illalla tosin pitäisi jaksaa vetäistä astetta kovemmat juoksut Vauhtisammakon juoksukoulussa, joten täytynee alkaa ladata akkuja sitä varten. Summa summarum, en siis usko että on olemassa mitään absoluuttista totuutta siitä, mikä olisi yleisesti paras treenisysteemi. Tämä tuntuu tällä hetkellä meikäläiselle sopivalle tyylille treenata, mutta kokeilemalla oppii mikä on juuri sinulle paras tapa. Itse hinkkasin aika kauan niitä samoja suoria sarjoja ilman säännöllisiä keventelyjä, siihen malliin ei itsellä enää ole paluuta.

Riittävä vaihtelu ja monipuolisuus yhdistettynä pitkäjänteisyyteen ja progressiivisuuteen… Kylläpä meni nyt monimutkaisen kuuloiseksi. Sitä sen ei kuitenkaan tarvitse olla, monesti perusasiat nykyään unohtuu ja ei enää osata mennä kyykkyyn ja ylös, vaikka kaikennäköisiin kummallisiin asentoihin vääntäydytään harjoittamaan pakaran yläulkoneljännestä. Mutta tämä tästä jorinasta tällä kertaa, kysykää jos on kysyttävää, joko minulta tai sitten joltain ihan muulta. Innostuin tuossa jalkatreenin ja hikisen infrapunasaunaistunnon jälkeen aikani kuluksi testailemaan meikkiä — eikä mitään ihan perussettiä, vaan kisameikin tyylistä maskia.

Näky oli kotioloissa keskellä iltapäivää melko hurja, mutta kuten alempana kuvista näkyy, jo ihan vaan puhelimen kameran läpi katseltuna se ei enää näytäkään ihan niin hurjalle.

Mitäs sitten, kun läväytetään kisalavan hurjat valot päin kasvoja? Ei riitä kevyt päivämeikki ei. Helpointahan varmasti on palkata ammattilainen meikkaamaan ja puunaamaan hiukset ja kasvot kisakuntoon. Näin olen itsekin molemmilla kerroilla kisatessani tehnyt. Mutta jos yrität pitää kisaprojektin budjetin pienenä, voi nämä hommat imaista aika ison loven budjettiin.

Itse olen pari kertaa tehnyt tuttaville kisalookkeja ja tyytyväisiä on molemmat osapuolet olleet. Niinpä ehkä seuraavalla kerralla, jos sellaista joskus tulee, päädyn tekemään ainakin meikin itse.

Hiuksista mulla viimeksi vastasi Riina, jonka bikini fitness puuhiin ja muuhunkin elämään pääset kurkkaamaan blogista täältä. Kisameikin tekeminen on itseasiassa jopa helpompaa, kuin esimerkiksi juhlameikin.

Muutamaan asiaan kannattaa kiinnittää huomiota hyvissä ajoin ennen kisapäivää.

0 thoughts on “Saara prostituoitu suomityttö

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *