Aisurin vaimo suomi keskustelu kotka

aisurin vaimo suomi keskustelu kotka

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut. Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Mieheni innostuu Viestiketju osiossa ' Seksi ' , käynnistäjänä Vaimo40 , Yhtälailla se kiihottaa naistakin, olla alasti. Eikä se aina , Olen 51v mimmi ja töissä olin ollut sängyssä kerran nuoren pojan kanssa.

Mentiin sen luokse ja sillä oli kolme kaveria mukana, juotiin ja rupes hyväilemään muiden edessä. Otti hameen pois ja puristeli rintojani rintojani muitten edessä, kiihotuin kun katselivat ja sanoin että ottavat liiat vaatteet pois. Ottivat kaikki pois ja kullit seisoen tulivat riisumaan loput. Siinä sai neljää nuorta kaikki alasti , oli jotenkin uskomaton tunne kun käsiä oli jokapaikassa ja naivat vielä jokainen. Huh heijaa, aamulla "poikaystäväni kysy kun makasin alasti sänkyssä että tykkäsinkö.

En tiedä halusko kavereilleen esitellä minua alasti vai halusko katsoo kun kaverit nai. Ainakin mulla oli kiihottava kokemus ekaa kertaa alasti nuorten kanssa ja sain viellä aamulla poikaystävältä kunnon aamupanon vaikka oli muutenkin jokapaikka hellänä. Ollaan usein pojan kanssa yhdessä ja alastomuus on kivaa, pussailla toisiamme JOKA paikkaan. Tuossa kulkee selvä raja. Mun mies ei halua, että vieraat miehet panee mua.

Kevyt kosketus, käsi pyllyn päällä, puristus tissistä on ihan ok, mutta ei esim sormia pilluun tai ihan pano. Mies saattaa kyllä kuumissaan vähän sormea salaa kastaa, mutta ei mitään liian rivoa. Siitä tulisi muillekin varmaan vaikea olo, jos seksiä harrastaisi. Onneks me ollaan sanoilla linjoilla molemmat. Mies haluaa esitellä ja minä haluan tulla esitellyksi. Ilmeisesti sisällä asuu aika voimakas exhibitionisti, koska haluan olla alasti ja vielä kiihotun siitä.

Kaveripiirikin on onneksi sellaista, että voimakasta paheksuntaa ei ole kuultu, vaikka usein mies riipii kuteet yltäni jossakin vaiheessa. Ihanaa kesä on taas liki! Eroottisuus on enempi läsnä ja se on kivaa. Saa flirttailla vieraiden komeiden urosten kanssa ja nautin kun tuo oma ukko kiihottuu kans.

Jonkun aikaa joutuu odottamaan jotta voi pukea kevyempää kaupungille mennessä. Pitäsikö tänä kesänä vihdoin repästä mieheni toivomuksesta ja ottaa joku vieras uros ihan kunnon käsittelyyn?

Vietämme paljon aikaa tuttavaperheen kanssa, yleensä lapset ovat mukana, mutta välillä pääsemme ulos tai pienelle lomalle myös neljästään ilman lapsia. Tämän pariskunan mies kerran alkoi saunassa kehua kaluni kokoa ja lihaksiani. Myöhemmin samana iltana olimme yhdessä ravintolassa ja jäimme hetkeksi rouvan kanssa kahden, hän siirsi heti paitaansa alemmaksi ja toi muhkeat rintansa paremmin esille, keskustelun lomassa rouvan käsi vaelteli reidelläni.

Toisella kertaa rouva sanoi useamman viinilasin jälkeen koko porukan kuullen, että tykkäisi kovasti, jos "painaisin kunnolla". Asia alkoi minua sen verran kiinnostaa, että seuraavassa miesten saunaillassa kysyin loppuillasta kaverilta vaimon mieltymyksistä.

Yllätykseni oli melkoinen, kun kuulin, että minä ja vaimoni olemme olleet pariskunnan fantasioiden kohde jo pidemmän aikaa. Kaverini oli tuon illan jälkeen jonkin aikaa melko nolona, mutta nyt välimme ovat entisellään.

Vaimoni kanssa fantasioimme todella paljon ja nyt tekisi mieli kertoa tästä myös vaimolle, mitä kaikkea siitä voisikaan seurata Vaimoni on melko alistuva ja kiihottuu ajatuksesta saada kahta miestä kerralla. Todella kivoja juttuja täällä.

Turha täällä nyyhkiä surkeaa kohtaloasi. Karhuvuoreen on hyvät kulkuyhteydet, sillä kakkosautosi taitaa olla jo myynnissä.

Seuraavan ukkomiehen joudut sitten valkkaamaan bussireitin varrelta. Talo tyhjänä niin voipi ihan rauhassa valmistautua päivän äksöniin.

Ehdin siinä sitten kotiin ennenkuin lapsi tulee koulusta. Jos mies töistä tullessa ihmettelee vielä punottavia poskia, niin aina voin sanoa pumpanneeni salillla vähän kovempaa. Voit sitten jatkaa lähihoitoa ja hoidella työvuoron jälkeen ukkomiehiä. Oma ukko töissä ja tenava koulussa. Ehkä kannattaa panna se pikku ranskalainen menopeli jonnekkin sivukadulle, ettet nyt ihan suoraan oven eteen parkkeeraa. Kun näitä ikkunakyttääjiä löytyy niin omakotialueilta kun kerrostalolähiöistäkin.

Oiskohan ollut parempi vähän ajatella ensteks. Jos kerran teki mieli mennä, eiköhän sitten olisi parempi mennä, jos ei halua kuunnella puolison sangen oikeutettuja pahanolon purkauksia. Omanapakeskinen maailmankuva saattaa väliin aiheuttaa mielipahaa itsellekin, ei vain toisille, mutta miksi siitä maailmalle mäyryämään, kun olet itse asiasi järjestänyt. Että tuollainen vielä on jonkun äiti ja vaimo Toivottavasti puolisosi on tähän mennessä jo laittanut sinut sinne pikku yksiöön Karkkariin ja ottanut sen kakkosauton pois.

Kyllä on itsekeskeisen ihmisen valitusta. Itse olet kuitenkin oman soppasi keittänyt, ei se petetty vaimo joka miehellesi soitti. Uskallatko vielä luottaa että vaimosi jää kotiin yövuoron jälkeen?

Tuntuu ehtivän ihan muihin puuhiin kuin omaan sänkyyn yökkövuoron jälkeen. Mutta oikeus näköjään toteutuu, kun joku lapsellinen valittaja on narahtanut puuhistaan. Se, että täällä syyttelee muita oman elämänsä pilaamisesta on niin ala-arvoista ja minäminullemunkaa -meininkiä, että jääköön kommentoimatta sen enempää. Ei se mitään, täällä on mies, jolle kelpaa rouvat ja kaikki kunhan ulkonäkö on suht koht edes ok. Itse olen vuosia ollut ihastunut ns. Its en voisi rikkoa perhettä,olen sinkkunainen.

Tunteet on vaan voimakkaat ja päivittäin ajattelen sitä miestä. Nautin niistä pienistä murusista jotka saa ollessani tuon miehen lähellä,säälittävää sanoo joku,ei tunteilleen mitään voi. Jaksamista vaan kaikille hyvässä parisuhteessa oleville,nurkan takana saattaa vaania monta kyltymätöntä haukkaa valmiina iskemään just sun kumppanin kimppuun,kannattais antaa arvoa parisuhteelle!

Varmaana hyvä parisuhde jatkuu!! Mulle ei mikään ole vierasta. Jos rouvakin haluu, niin mikäs siinä. Se on sen oma asia ja jos on mennäkseen, niin kyllä se menee.

Kaikki kelpaa mikä on vähänkin impsakan näköinen, ottaka yhteyttä. Varmasti rankkaa, niinkuin itse sanoit. Sitten on näitä rouvia, jotka kerta toisen jälkeen testauttavat ns. Vaikka oman puolison mielenkiinto olisikin lopahtanut tai toisinpäin, on niin omanapakeskeistä lähteä vokottelemaan jonkun toisen omaa.

Ja että joku vosu vielä valittaa kärähdettyään omaa kohtaloaan kertoo vain siitä, miten pielessä tuon ihmisen arvomaailma ja elämä on. Mutta Siperia opettaa, toivottavasti Ne on nää munahaukat joiden omat ukot painaa pitkää päivää töissä että saa messutalon lainoja lyhennettyä, vaimon kakkosautoa maksettua, kesämökkiä pidettyä. Näin ne palkitsee oman miehensä. Ovi kun kolahtaa, niin alkaa valmistautuminen ja kohta vaan takavalot vilahtaa.

Kyllä pankista lainan ottasin, että tuollaisesta vaimosta eroon pääsisin. Osaanpa taas kerran iloita omasta vaimosta. Minulla kans työkaverina samanlainen nainen. Ukkomiehen kanssa käy touhuilemassa esim.

Leuhkii tällä suhteellaan kuinka vaimonsa on tosi huono ja hän on maailman ihanin nainen miehen mielestä. Joskus on lähetellyt tälle miehelle tekstareita kotiin, jotta avio-onni särkyisi lopullisesti. Hän kokee itsensä niin upeaksi, koska "voittaa" aviovaimon. Jotenkin kokee tyydytystä toisen kärsimyksestä. Odottaa hetkeä, milloin heidän yhteinen onnensa alkaa.

Luulen vain, ettei sitä koskaan tule. Munahaukkaa ei kukaan välttämättä puolisoksi ota, ehkä käyttää hyväkseen. On se sääli ettei tajua olevansa panopuuta kummempi. Kyllä nämä ukot puhua osaa jotta piparia saavat. Ei kai kukaan voi olla niin tyhmä, että luulee sillä konstilla jonkun itselleen lopullisesti saavansa Niin ihmeellinen tuskin työkaverisikaan on.

Säälittäviä nämä ihmiset kertakaikkiaan. Ja tyhmiä ne pettäjäosapuolet, jotka uskovat sen kaiken kehumisen, ylistämisen, seksikkään käytöksen olevan pysyvä, todellinen juttu. Saan kuulla lopun elämääni, että olen superihminen Kerran viikossa tavatessa tiskivuoro ei ahdista, laskut ei tule mieleen. Ei ole unohtanut vielä lapsia harkkoihin. Mutta arki koittaa, ja että vielä nyt pettäjän kanssa Ja kun tällaisen sitten vielä hölmöillessään puolisoksi vaihtaa saa tuta pettämistä loppuelämäkseen.

Silloin on itse se kykenemätön luuseri, jota haukutaan uudelle himokohteelle. Jos tällaista suhdetta on pakko pitää oman surkeutenne pönkittämiseen, pitäkää turpanne kiinni ystävien ym. Jos on säälittävä persoona, pönkitystä ei tehdä oman puolison ja perheen kustannuksella ja kärsimyksellä. Kyllä näköjään näitä löytyy, jotka on haarat levällään heti kun joku vähän kauniimmin?!

JA vielä uskoo kaikki ne puheet! Siinä sitten vertaillaan että kun oma ukko ei puhu eikä pukahda, niin sille en enää anna. Ei se ole koskaan kotonakaan jne. Sitten ollaan niin ihastunutta, menee yöunet ja kaikki.

Seuraavaksi ruvetaan sydänystäville avautumaan Voi että kun on kiva vähän siinä kehuskella! Tyttikset on ihan vihreenä kateudesta. Sitten tuleekin soitto tai tekstari ja voi voi Hitsi kun ei yhtään säälitä.

Paitsi ne petetyt osapuolet. Mitä tämän tarinan Roomeolle, eli sille miespuoliselle pettäjälle loppujen lopuksi kävi kun vaimo sai tietää? Toivottavasti vaimo näytti ovea, kuten toivon tälle valittajanaisellekin tapahtuneen. Tämän ketjun alkajahan varmaan se"Julia" täällä on valitellut pilalle mennyttä elämäänsä. Tuskin on Romeo Julian parvekkeen alla vonkumassa Kovin tuntuu olevan leväperäistä touhua, millään ei mitään väliä. Ja täällä tuntuvat nuo naispuoliset olevan varsinaisia metsästäjiä.

Jos miehenä joskus haluaisin oluen tai kaksi ottaa jätkien kanssa rauhassa, niin ei kyllä onnistu. Heti on joku pirkko kyhnäämässä ja tekemässä itseään tykö. Ja kun sanot ettei kiinnosta niin saat kuulla kuinka ylpeä ja itseäs täynnä olet. Mies oli kavereittensa kanssa saunomassa. Lähtivät sitten vielä kaupunkiin.

Eräässä kuppilassa ollessaan miestäni lähestyi naimisissa oleva hoitsu joka alkoi tarjoamaan itseään niin suoraan kuin sen nyt vaan voi tehdä!

Tyrmistyksestä selvittyään mieheni lausui pari valittua ajatusta naisen käytöksestä. Että tällaista menoa tässä kaupungissa. Tässä haiskahtaa sellainen Don Juan tyyppi, joka puhuu naiset pökerryksiin ja ennenkuin ehtivät mitään tajuta ollaan päällekkäin Itse puolisoni vieressä olleena olen kerran todistanut mitä härskeimmän iskuyrityksen kotkalaisessa kuppilassa.

Siihen tiskille joku vosu tunki itsensä ja yritys oli niin törkeää että ihan oksetti Kyllä täytyy olla puutteessa tai todella epätoivoinen kun jopa vaimon vierestä yrittää petikaveria pokata. Katos kun ne ei saa kotoa ukoltaan mitään huomiota tai Ne on niin epätoivoisia, että iskevät kiinni ensimmäiseen kaksilahkeiseen jonka näkevät.

Ei se haittaa niitä vaikka vaimo olis vieressä. Pakko saada, ihan kuten alkoholistinkin. Mutta hei, jotainhan on silloin tuollaisen naisen päässä sekä elämässä pielessä. Pahimmassa tapauksessa niistä saa hirveän riesan kun alkavat pommittaa puheluilla ja tekstareilla. Ja vielä pahempaa jos ne kuvittelevat syrjäyttävänsä sinut jalkovälinsä aukaisemalla. Kyllä siihen yhteiseloon vaaditaan muutakin kuin pelkkä alapää. Ilmoittamalla ihan keksityn nimen välttyy näiltä tekstaripommittajilta Pahimpia on nämä ripustautujat jotka sitten ahdistelee kännykällä minkä ehtivät.

Koska nähdään, onks kaikki ookoo ja sellaista. Sitten kun niitä käy säälistä vähän kiksauttamassa niin ne on jo eroamassa omasta ukostaan ja perustamassa uusioperhettä. Ollaan niin ihastunutta että menee ihan yöunet. Teitä käytetään vaan hyväksi, ettekä te onnettomat sitä tajua!

Sit onkin kaikki mennyttä kun petetty vaimo kilauttaa toiselle petetylle osapuolelle. Viis siitä että on pilannut omalla toiminnallaan kahden perheen elämän, mutta että kehtaa siitä vielä julkisesti valittaa! Toivon koko sydämestäni, että ketjun aloittajan mies on älynnyt jättää tuollaisen vaimon. Jos et omalta ukolta huomiota tai muuta saa, niin älä hae sitä kenenkään toisen omaltakaan.

Törkeää, itsekästä, raukkamaista, alhaista toimintaa, joka yleensä tuppaa putkahtamaan päivänvaloon juuri kun sitä vähiten osaisi odottaa. Hekuman aalloilta mulahdetaankin sitten syvälle mutavelliin. Nyyhki siinä sitten - ihan ilman sääliä! Voi, voi "lyhyt onni": Kilauttanut kohtalotoverille, eli miehellesi.

Mitä menetettävää minulla siinä olisi ollut? Olisin saanut jakaa aiheuttamasi tuskan saman kohtalon kokeneen kanssa. Toki pettämiseen tarvitaan aina kaksi, mutta mitä syytä minulla olisi ollut sinua suojella?

Ja miksei miehesi olisi pitänyt saada tietää, mitä olet tehnyt? Ja jos sinua nyt pidetään horona, niin sehän sinä olet! Ehkä sitten on syytä vaihtaa paikkakuntaa.

Katsos, se oudosti sinua katseleva naapuri tien toiselta puolelta voi tietää kaiken. Joten sen kanssa sinun on vaan elettävä. Joko täällä tai sitten muualla. Mikä siinä on että on ihan pakko ystävättärille avautua että pettää omaa miestään? Luulisi suun pysyvän tiukasti kiinni silloin kun kintut levälleen avaa, eikö? Onko siinä jotain kehuskelemisen arvoista että joku ukkomies käy kiksauttamassa silloin kun sitä itseään huvittaa ja sille sopii?

Kyllähän tällainen "aina valmis" panopuu on säälittävä jos kuka. Ja tosi ystävänä kertoisin kyllä sille petetylle miehelle vaimonsa puuhista - kuka mies aisankannattajan leimaa itselleen haluaisi?

Sen verran kohtaloon uskon, että paha saa aina palkkansa. Tavalla tai toisella, ennemmin tai myöhemmin. Eräs ukkomies on harrastanut tällaista toimintaa vuosia lukuisten naisten kanssa ja välillä jäänyt kiinnikin, mutta jostain syystä oma avioliitto vain jatkuu Yksi rouva taas ahdisteli ukkomiestä niin että oli melkein lähestymiskiellon paikka. Siinä voi puhua epätoivoisesta naisesta. Ei sitten tajunnut millään homman nimeä: Ei tietenkään syytön,muttei päässyt tästä fuckbuddysta eroon vaikka halusi.

Daami kuvitteli suuren romanssin syntyneen, mutta miehelle oli kyse perinteisestä "paineiden" purkamisesta. Puhtaasti fyysistä johon ei tunteita liitetty. Siitä tuli ongelma kun nainen alkoi elätellä mielessään kaikenlaista.

Tämähän pätee molempiin osapuoliin kuten myös tämä ketjun aloittajaan joka täällä itkee kohtaloaan Kyllä on ihmisillä jotka tällaista tekevät moraali löyhässä. No kertoo kyllä tämän ketjun alkajan äö: Mutta onhan ollut pokkaa koipensakin levälleen aukoa joten seuraukset on kestettävä. Eipä paljoa edes tyhjä humise sellasessa pääkopassa kun tuollaisia ajatuksia julki tuopi Kun on tuommosen tien valinnut niin seuraamukset on sen mukaset. Hei, Kiitos, että olet tehnyt luontoa säästävän järkivalinnan ja rekisteröitynyt NetPosti-palveluun.

Valitse sähköisten kirjeiden lähettäjät. Voit valita kerralla kaikki tai yksittäin ne yritykset ja yhteisöt, joilta haluaisit kirjeesi jatkossa sähköisesti. Jo lähes 4 yritystä lähettää postinsa sähköisesti NetPostiin. Käyttäjänä hyödyt 7 vuoden maksuttomasta arkistosta, 7 lomakkeesta sekä näköislehdestä. Käypä katsomassa oletko saanut postia NetPostiisi! Ei nää minäminä -tyypit muista välitä. Kun vaan itsellä on kivaa, niin viis siitä vaikka loukataan niitä kaikkein läheisimpiä.

Ja sitten ollaan muita syyttämässä kun tulee hankaluuksia. Hurraa, kun jäit kiinni!!! Se oli sulle ihan oikein. Hatunnosto petetylle vaimolle kun soitti miehelles. Vain täys idiootti lähtee pettämään ja vielä idiootimpi kehtaa syyttää kiinnijäämisestään muita! Onkohan ne aivojen jämät valuneet alapäähän?

Hyväisäsentään, olet "kohtalosi" ansainnut. Vain tyhmä tulee tuomaan tuollaista tilitystä tälle palstalle, ei siihen rohkeutta tarvita. Jospa ukkonsa on laskenut että tulee liian kalliiksi laittaa petturivaimo kävelemään, niin siinä on ollut hyvä sauma niitata vaimo hellan ja nyrkin väliin.

Silloin on syytä olla mielin kielin jos ei pikku kaksio Karhuvuoressa hirveesti houkuta. Jäisi vielä messualueen pihanlaittokin ihan kesken. Eikä kakkosautoakaan enää olisi Mutta mihin petturi tavoistaan pääsee? Horon leiman kun saat, niin sehän on ja pysyy. Ymmärrän lohdun hakemisen muualta. Tämä minun kokemani ei liity tähän tapaukseen. Koimme jotain aivan ihanaa,hellää,herkkää. Sellaista mitä emme saaneet kotona. Ne pienet hetket jotka sain kokea kanssasi olivat sellaisia, mitä moni ei voi kuvitellakkaan.

Jos onni on jonkin toisen kanssa, niin sitten reilusti lusikat jakoon. Sen verta pitää olla selkärankaa, että on reilu kaikkia, myöss itseään kohtaan ja tehdä asiat selviksi ennenkuin rupeaa vehtaamaan muiden kanssa. No voi herran pyssyt, mikä idiootti. Tottakai vieraan kanssa voi muhinoida ihanasti, ei paina laskut eikä lasten jutut. On vain pelkät himot. Mutta Ha ha t Aika vain tekee arjen kanssa muutoksen suhteisiin ja ihanuuden kokemukseen.

Ota saakeli joku vapaa ihminen tuohon, ettet tuhoa jonkun kenties useammankin perheen elämää himojesi takia. Vai etkö saa sellaista? Miksi olit antanut tilanteesi päästä sellaiseksi, ettet enää sitä kotoa saanut??? Itsekkäästi toimittu kun päätit hakea sitä "ihanaa, herkkää ja hellää" pettämällä omaa miestäsi. Miksi et tehnyt työtä suhteenne eteen jotta olisit saanut sitä omalta mieheltäsi?

Kenenpä elämään se arki ei ensi huuman jälkeen tupsahtaisi? Sen ihanan, herkän ja hellän eteen on tehtävä työtä. Ei törkeämpää tekoa ole kuin lähteä hakemaan niitä onnentunteita?

Siinä samalla tuhotaan kahden perheen elämä. Kallis hinta parille hekuman hetkelle, eikö? Olisit aukaissut suusi keskustelulle ennemmin kuin jalkovälisi Olet horo, vosu,tyrkky, helppo, panopuu, fuckbuddy, hutsu Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Muuksi sinusta ei ole, eikä sinusta muuta enää tule. Et kai tosissaan kuvitellut että sinusta jotain muuta tulisi?

Mutta eikö se jo kerrokin kaiken? Kun yläpäässä ei ole mitään ja ainoa toimiva värkki on alapää, niin äkkiäkös sillä luulee aidon ihmissuhteen rakentavansa. Säälittävintä on kun siihen itse alkaa tosissaan uskoa. Eiköhän oikeaan ja kestävään suhteeseen tarvita hieman muita ominaisuuksia, jotka löytyvät muualta kuin haarojen välistä!

Kyllä kestävä suhde rakennetaan ihan muilla avuilla kuin mitä alapäästä löytyy. Nämä kakkosvosut ovat hyväksikäytettyjä ja surullista on jos eivät sitä itse tajua. Sinua kiksautetaan just silloin kun sille miehelle sopii.

Ilmeisesti ketjun alkaja luuli sänkytempuilla saavansa uuden miehen itselleen, mutta voi kun pääsi käry käymään No, sinut olisi lempattu joka tapauksessa jossain vaiheessa. Raukat eivät tajua tulevansa rumaasti hyväksikäytetyksi, ei muuta. Tiedämpä yhden kärähtäneen vosun heittäytyneen sen verran tyhmänrohkeaksi että esim. Vaimo ei tiennyt miltä vosu näytti, mutta miehensä oli luvannut ilmoittaa jos joskus törmäävät.

Mitähän silläkin tempulla yritti todistella, ei muuta kuin oman tyhmyytensä. Tuollaisella ei ole yläpäässä mitään ja sekin vähä mitä löytyy on pahasti vinksahtanut! Sai varmaan jotain kicksejä pörräilystään sen perheen ympärillä. Eikö riitä se paha, mitä on perheelle tehnyt? No, oman tyhmyytensä todisti tuollaisella tempulla, ei muuta. Itsensä munasi pahemman kerran tuollaisella liikkeellä. Voiko tuollaiselta hutsulta mitään muuta odottaakaan. Ei varmaan ymmärrä edes hävetä.

Kyllä olisin vastaavassa tilanteessa luikkinut muualle kiireen vilkkaa. Huh huh, mikä ääliö! Musta sukkaisuus on pikku munaisten ja lätty tissisten hommaa. Pidä tavarajaossa niin kauan kun kysuntää riittää.

Jakelen vain yhdelle Taidat olla samanlainen tyhjäpää kuin tämän ketjun aloittaja. Käyppä petetty vaimo seuraavan kerran esittäytymässä, varsinkin jos se horo on ukkonsa kanssa kaupassa Toi oli ala-arvoinen temppu, joka vaan näyttää ettei pääkopasta mitään löydy.

Toivon mukaan sinä olet sellasen yläpuolella. Siis että menee pyörimään perheen ympärille jossain kaupassa Joko täysi idiootti tai vakavasti muuten luonnehäiriöinen. Täysipäinen lähtisi muualle kiireen vilkkaa eikä jäisi toisten kauppareissua häiriköimään. Säälittävän epätoivoisen ala-arvoista puuhaa. On tainnut viimeinenkin järjenhippu nupista hävitä. Kertoo kyllä kyseisen ihmisen tasosta jotain Mistä näitä tyhjäpäitä oikein piisaa???

Eikö mitään liiku päässä kun tuolla lailla toimitaan? Eikö mikään ole enää näille ihmisille pyhää? Jos tuollainen ihminen on äiti, niin millaisia mahtaa lapsistaan kasvaa En halua edes tietää. Äiti makaa vieraan miehen kanssa ja itkee täällä kohtaloaan.

Sitten joku daami seurailee perhettä kaupassa. Voi hyvä isä sentään mitä järjenjättiläisiä tässä kaupungissa asuu Ei se järvi soutamalla kulu. Kumpi lienetkin, yhtä säälittävä olet.

No nimeommaa juuri näin! Siis yrittäkäämme ymmärtää että jos on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia. Pätee varmasti tässäkin tilanteessa. Et äitiäs valinnut 1. Voi sitä lasta joka äidikseen tuollaisen hutsun on saanut Et tule kummosia eväitä elämääsi äidiltäsi saamaan. Tämä äippä neuvoo lastaan: Jos jäät kiinni, syytä toista osapuolta tai sen vaimoa. Rupea sitten häiriköimään perhettä vaikka kauppareissuilla Niin sitä pitää, tyhjäpää!

aisurin vaimo suomi keskustelu kotka

Aisurin vaimo suomi keskustelu kotka -

Ei tietenkään syytön,muttei päässyt tästä fuckbuddysta eroon vaikka halusi. Sinua kiksautetaan just silloin kun sille miehelle sopii. Silloin tällaiset karmeat painajaistarinat jäisivät toteutumatta. Seuraavaksi on paikkakunnan vaihto edessä. Toivon koko sydämestäni, että ketjun aloittajan mies on älynnyt jättää tuollaisen vaimon. Sitä sait mitä tilasit.

En tiedä halusko kavereilleen esitellä minua alasti vai halusko katsoo kun kaverit nai. Ainakin mulla oli kiihottava kokemus ekaa kertaa alasti nuorten kanssa ja sain viellä aamulla poikaystävältä kunnon aamupanon vaikka oli muutenkin jokapaikka hellänä. Ollaan usein pojan kanssa yhdessä ja alastomuus on kivaa, pussailla toisiamme JOKA paikkaan.

Tuossa kulkee selvä raja. Mun mies ei halua, että vieraat miehet panee mua. Kevyt kosketus, käsi pyllyn päällä, puristus tissistä on ihan ok, mutta ei esim sormia pilluun tai ihan pano. Mies saattaa kyllä kuumissaan vähän sormea salaa kastaa, mutta ei mitään liian rivoa. Siitä tulisi muillekin varmaan vaikea olo, jos seksiä harrastaisi. Onneks me ollaan sanoilla linjoilla molemmat. Mies haluaa esitellä ja minä haluan tulla esitellyksi. Ilmeisesti sisällä asuu aika voimakas exhibitionisti, koska haluan olla alasti ja vielä kiihotun siitä.

Kaveripiirikin on onneksi sellaista, että voimakasta paheksuntaa ei ole kuultu, vaikka usein mies riipii kuteet yltäni jossakin vaiheessa.

Ihanaa kesä on taas liki! Eroottisuus on enempi läsnä ja se on kivaa. Saa flirttailla vieraiden komeiden urosten kanssa ja nautin kun tuo oma ukko kiihottuu kans. Jonkun aikaa joutuu odottamaan jotta voi pukea kevyempää kaupungille mennessä. Pitäsikö tänä kesänä vihdoin repästä mieheni toivomuksesta ja ottaa joku vieras uros ihan kunnon käsittelyyn? Vietämme paljon aikaa tuttavaperheen kanssa, yleensä lapset ovat mukana, mutta välillä pääsemme ulos tai pienelle lomalle myös neljästään ilman lapsia.

Tämän pariskunan mies kerran alkoi saunassa kehua kaluni kokoa ja lihaksiani. Myöhemmin samana iltana olimme yhdessä ravintolassa ja jäimme hetkeksi rouvan kanssa kahden, hän siirsi heti paitaansa alemmaksi ja toi muhkeat rintansa paremmin esille, keskustelun lomassa rouvan käsi vaelteli reidelläni. Toisella kertaa rouva sanoi useamman viinilasin jälkeen koko porukan kuullen, että tykkäisi kovasti, jos "painaisin kunnolla".

Asia alkoi minua sen verran kiinnostaa, että seuraavassa miesten saunaillassa kysyin loppuillasta kaverilta vaimon mieltymyksistä.

Yllätykseni oli melkoinen, kun kuulin, että minä ja vaimoni olemme olleet pariskunnan fantasioiden kohde jo pidemmän aikaa. Kaverini oli tuon illan jälkeen jonkin aikaa melko nolona, mutta nyt välimme ovat entisellään. Vaimoni kanssa fantasioimme todella paljon ja nyt tekisi mieli kertoa tästä myös vaimolle, mitä kaikkea siitä voisikaan seurata Vaimoni on melko alistuva ja kiihottuu ajatuksesta saada kahta miestä kerralla.

Todella kivoja juttuja täällä. No nimeommaa juuri näin! Siis yrittäkäämme ymmärtää että jos on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia. Pätee varmasti tässäkin tilanteessa. Et äitiäs valinnut 1. Voi sitä lasta joka äidikseen tuollaisen hutsun on saanut Et tule kummosia eväitä elämääsi äidiltäsi saamaan.

Tämä äippä neuvoo lastaan: Jos jäät kiinni, syytä toista osapuolta tai sen vaimoa. Rupea sitten häiriköimään perhettä vaikka kauppareissuilla Niin sitä pitää, tyhjäpää! Tuollasen eukon lapsista tulee pettureita takuuvarmasti, malli kotoa saatu. Mistään teoista ei oteta vastuuta ja kaikki syydetään muiden syyksi. No jos on vaatimattomat antimet äidin päässä ja tuohon malliin toimii, niin voiko lapselta kovin kummosta odottaa?

Jos tuollaiselta äidiltä saa moraalioppia, niin huhhuh Ei auta kuin toivoa että mies on tehnyt ainoan oikean ratkaisun eli näyttänyt ovea. Ja onnistunut saamaan huoltajuuden itselleen. Kuka jättäisi lapsensa huorintekijän kasvatettavaksi??? Se joka rikkoo avioliiton lupauksia vastaan, on huorintekijä aina. Jos on ollut niin stupido että tuollaista alkaa täällä valittaa niin toivottavasti edes ÄLYää olla kommentoimatta. Varmaan sun naapurissa kun noin kiinnostaa.

Voihan se olla että kyseinen kauppahäirikkö oikein päivysti tilaisuutta että olis päässyt taas juttusille miehen kanssa. Vähän tarjonnu itteään taas Itsensä munasi ja nolasi pahemman kerran. Osoittaa hyvin kyseisen ihmisen älykkyyden.

Näitä immeisiä jotka luulee että antavalla alapäällä saa mitä tahansa. Saahan sillä ainakin huoran maineen. Ota seuraavalla kerralla luuri käteen. Pistä viesti sen miehelle jos sellanen vielä löytyy , että muijas stalkkaa ja häiriköi edelleen. Siinä vois sen mamman armonaika käydä vähiin sen jälkeen.

Esitäytetyt eropaperit uudestaan esiin. Onhan kaupassa usein vartijat, joten niille ilmoitus häiriköstä heti. Kyllä ne tuollaisen eukon hoitelevat!!! Niin ja jos vielä ilmotat sen miehelle, niin etteköhän saa olla jatkossa rauhassa ostoksilla.

Mites se menee, jos on lusikalla annettu ei voi kauhalla vaatia! Onks järkee vai ei? Voi elämän kevät mitä touhua! Eukkohan on täysi hullu Tuollaiselle vainoamiselle piste välittömästi.

Jos muuten niin poliisin kautta. Eipä vaikuta täyspäisen touhulta. Tosin näitten piparin jakajien päät nyt ei tunnetusti ole kovin älyllä kuormitettuja. Jos joku horo ilmestyy häiriköimään kauppareissua niin kovalla äänellä vaan: Mitä meitä seuraat nimi , lopeta toi vainoaminen!!! Eiköhän eukko häviä takavasemmalle. Siis kun olet joku ex-pano, niin ota se vähänen järki kätees ja mieti JA anna jatkossa toisten hoitaa kauppareissunsa ilman sun säälittävää seurailua. Älä tee ittestäs enemmän hölmöä kuin mitä jo olet.

Tuomitsen kyseisenlaisen toiminnan rankasti ja mielestäni tuollainen osoittaa täydellistä arvostelukyvyn puutetta, selkärangattomuutta ja halpamaisuutta, saa yksin kaiken ryöpytyksen osakseen ja tuo miespuolinen pettäjäosapuoli ei saa minkäämlaista arvostelua osakseen. Ei se mieskään varmaan ole täysin viaton tässä draamassa. Johtuiskohan siitä että tämä naispuolinen pettäjä aloitti ketjun surkuttelemalla OMAA kohtaloaan täällä Eikä tuossa yhdessä viestissä mainittu kauppahäirikkö todellakaan ollut se petturimies vaan se nainen.

Kaikkiin tällaisiin draamoihin tarvitaan kaksi, MUTTA tuskin se petturimies menisi toisten kauppareissua häiriköimään. Joten siinä mielessä ovat ryöpytyksensä ansainneet. Ja hei, se joka täällä tilittää kohtaloaan saa varautua mielestäni kaikenlaiseen kommentointiin. No ei kellekään muulle kun jollekin exfuckbuddylle voi välähtää? Kukaan mies ei alentuisi tommoseen. Think if you can Vain tosi katkera exvosu voi saada tuollaisen "väläyksen".

Sitä saa mitä tilaa Olisin vilpittömästi halunnut kuulla, mitä sinulle yli 2 kuukauden päästä kuuluu? Oletko päässyt yhteen jo unelmamiehesi kanssa? Minut lempattiin saman tien kun homma tuli ilmi. Oli vaan saamattomuuttaan antanut homman jatkua. Olin ollut pelkkä pano, en muuta.

Itse kuvittelin liikoja ja minähän sitä miestä pommitin viesteillä ja puheluilla. Olis pitänyt tajuta aikaisemmin. Nyt kotona vahdittaan joka asiaa. Moni on ollut aidosti vahingoniloinen kun jäin kiinni. En voi ymmärtää tuollaista asennetta. Sen vaimo pilas mun elämän.

Miten sen miehen liitolle kävi? No herraisäsentään, et kait oikeesti kuvitellut että sinusta jotain muuta tulisi? Jösses mikä järjen jättiläinen Anna mun kaikki kestää. Sitä sait mitä tilasit. Ihme ukko sulla kun sua vielä katselee saman katon alla.

Pitikö sun miehesi sut kaikesta huolimatta?? Toki se vahtii, koska tarvitsee vahvistusta siihen, että olet muuttunut. Se ei ole mitään mustasukkaisuutta vaan tervettä järkeä. Monta kertaa kuulee puolisoita haukuttavan, että he ovat mustasukkaisia ja kyttäävät kaikkea, mutta jos toinen on ollut petollinen, erittäinkin, se on aivan luonnollista, suorastaan välttämätöntä.

Arvosta omaa miestäsi, ja olen hänen arvoisensa. Ei tuollaisille ihmisille ole hoitokeinoja. Ja sit viel joku onneton kauppahäirikkö kruunaa kaiken Olisi kiva tietää kuinka moni hutsu on pettämällä omaa miestään ja rikkomalla siinä samalla pari perhettä saanut aikaan pysyvän, hyvän ja aidon ihmissuhteen sen petturimiehen kanssa?

Taitaa olla aika harvinaista että kaksi sellaista idioottia lopulta päätyisi loppuelämäkseen yhteen Vaikka sanotaankin että vakka kantensa valitsee! Kyllä jotkut on sitten hölmöjä. Todennäköisyys kahden petturin uudisliiton onnistumiselle on aika olematon, miksiköhän?

Johan se että tällä palstalla tilittää tuollaista kertoo aika paljon. Siis siitä vähästä mitä pääkoppaan on suotu Ihan yhtä mitätön kuin tämän ketjun aloittajadaamin pään sisältö. Pelkällä alapäällä kun ei tässä maailmassa valitettavasti pitkään pärjää Eli ei tarvitse ihmetellä että tämä panopuu vieläkin kommentoi pilalle mennyttä elämäänsä.

Kunpa jokainen pitäisi mielessään papin edessä antamat lupauksensa, kymmenen käskyä sekä tekisi töitä avioliittonsa eteen. Silloin tällaiset karmeat painajaistarinat jäisivät toteutumatta. Mikä teitä ihmisiä oikein vaivaa?!? Se on tämä minäminäminä -maailma jossa ihmiset elää. Muista viis kunhan itsellä on kivaa huolimatta siitä keitä siinä samalla loukataan. Kivasti sujuu siis kun ukko häipyy aamulla töihin ja voin lähteä paneskelemaan vieraisiin. Pääasia kun mulla on kivaa, eikö?

Omatunto ja moraali, mitä ne on?!? Elämäsi on pilalla, koska petit miestäsi? Tai koska jäit siitä kiinni?? Oisitko mielestäsi ansainnu jonku palkinnon tms..? Näin äitienpäivän alla olet varmaan mielestäsi ansainnut onnittelut lapseltasi Olen se nainen joka soitti miehelle Taitaa olla useampi uskoton vaimo liikkeellä, joihin alkamani ketju on mätsännyt.

En toki ajatellutkaan olevani ainoa tässä kaupungissa. Ei me niin kamalia ihmisiä olla. Hyvä luoja miten joku voi tuollaista edes väittää! Olette itsekkäitä, toisista piittaamattomia, moraalittomia, pahimman luokan narsisteja. Pääasia että teillä itsellä on kivaa, eikö?

Vielä se kolahtaa omaan nilkkaan Harva näistä vosuista pystyy olemaan kertomatta vaikkapa ns. Ihan suorastaan muodikasta uskoutua jollekin että pettää omaa miestään jonkun toisen aviomiehen kanssa Siinä vaiheessa on sitten peli menetetty, jos ei käry muuten käy. Nämä uskotut kun eivät pysty koskaan olemaan hiljaa.

Kyllä sen uskotun ystävänkin? Niin se vaan on. Jos omaan tuttavapiiriini kuuluisi tuollainen olento kuin tämän ketjun aloittaja, niin marssisin itse suoraa päätä hänen miehelleen kertomaan. Ei mitään armoa pettureille! Ovat ihan itse elämänsä pilanneet omilla itsekkäillä valinnoillaan.

Juuri näin se on. Samalla kun pettää, ottaa myös tietoiset riskit kiinnijäämisestä ja puheiden kohteena olemisesta. Ja jos kiinni jäätyään kehtaa vielä valittaa "pilatusta elämästään" tai mennä jopa kaupassa häiriköimään, on syytä hakea ammattiapua.

Ei siinä auta mennä muita syyttelemään jos on itse mogannut pahemman kerran. Kyllä sitä on kiltisti katsottava peiliin ja etsittävä se syypää ihan lähietäisyydeltä. Mutta mikä näitä misuja oikein vaivaa kun kaikki ollaan syytämässä muiden viaksi eikä itsestä löydy mitään vikaa??????

Huolestuttavaa omanapakeskeisyyttä, todella huolestuttavaa. Ja tällainen kauppahäiriköinti - voi hyvä luoja!!! Siinä ei pääkopassa ole liikkunut yhtään mitään. Hahaa, tilanne on tällä hetkellä sangen hyvä. Jatkoin tapaamista rakkaani kanssa ja vaimonsa sai taas tietää onneksi, avitin vähän asiassa. Nyt alan olemaan aika vahvoilla. Hänen perheessään on piru irti. Luulen, että aika pian saamme jatkaa loppuelämäämme yhdessä. Niin paljon hän inhoaa vaimonsa epäilyjä ja vihjauksia.

Soittaa ja haluaa tapaamisia ja tulee lohduttautumaan useasti, koska ei kestä tilannetta kotona. Hieman on eroa vaimonsa ja minun välillä niin käyttäytymisessä kuin ulkonäössäkin. Kahden pettäjän liitto tulee onnistumaan varmasti. Suhteen pohjana kun teillä kahdella on ehdoton luottamus ja uskollisuus Siinä voivat nuo kaksi aloittaa ihan "puhtaalta" pöydältä.

Kerran petturi, aina petturi. Kyllä rakkaus tuolta pohjalta mahtaa olla todella aitoa ja upeeta! Kylillä puhutaan että "elämä pilalla" olis taas back in business. Uutta kalaa haaviin kun jaksoi vähän aikaa olla kotosalla miehen ja jälkikasvun kanssa.

Alkoi piparinleipominen kotona kyllästyttää ja oli aika taas avata jakelukanavat Ja ukkonsa ei taaskaan tiedä mittään. Jotakin on pahasti pilalla tuollaisen ihmisen pääkopassa.

Jos miehensä on aiemmat syrjähypyt antanut anteeksi, niin että vielä kehtaa!!!!! Ei voi kun toivoa, että mies vihdoin viimein älyää hankkiutua tuollaisesta vaimosta eroon. Maksoi mitä maksoi, vaikka menis talot, mökit sun muut. Kerranhan täällä vaan eletään. Eikö olisi kiva elää se jonkun sellaisen kanssa joka oikeesti kunnioittaa toista?!?

Kaikki tuntuu olevan niin puhtoisia ja viattomia ihmisiä, että mistä hitosta ne vosut niitä ukkomiehiä sitten löytää? En ole puolesta enkä vastaan, jokainen tehköön elämällään mitä lystää, mutta jotenkin on naurettavaa tämä keuhkoaminen täällä. Pitäkää huolta omista parisuhteistanne ja jättäkää jo ne naapurin sitikat ja rouvat rauhaan. Vastaa alkuperäiseen viestiin Elämä pilalla Tapailin ukkomiestä kun oma ei ollut koskaan kotona. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Palvelut Keilailu Saunaillat Synttärit Yrityksille Ilmainen porno suomi seksi k18 ylilemun talli rakkaus tarina.

Kaaleitten seksivideoita suomesta laatu porno thai hierontaa lahdessa haluan xnxx sex poro raakel liekki alaston suomi 24 keskustelu. Massage sex milf suomi keskustelu kotka Massage sex milf suomi keskustelu kotka Tommy tabermann mietelauseita jkl nuorisoasunnot, Erootinen. Äkkilähdöt praha seksi ilmoitukset Veröffentlicht am Kyllä naisia iso kiihottaa, kokemusta. Eroottinen mieshieroja miehelle isorintainen tyttö. Piiskaa pillulle johanna pulkkinen alasti Wwwseksi fi escorts finland Työskennelläkseni kauttanne, joka on wwwsex workcom suomi lesbo.

Massage sex milf suomi keskustelu kotka Sonja, 21, Helsinki, Tänään. Sexwork girl fin escort tallinna Veröffentlicht am Naapurin naiset videot pillu sattuu pillu galleria suomi porno videot miten Tyttö Horny milf chat sex and free webcam porn- kepstube.

Keskustelu24 · Suhteet · Nettideittailu; Ilmaisia seksiseura sivustoja? Vain yli 18 vuotiaat voivat ilmoittaa.

: Aisurin vaimo suomi keskustelu kotka

PORNO EMILIA SEURAA HAETAAN Itse pyöritän kahta varattua naisystävää vaimoni lisäksi ja hyvin toimii kun kaikki osaavat olla hiljaa! Ei kai kukaan käyttettyä vaimoa halua? Kyllä jotkut on sitten hölmöjä. Ei, luo uusi käyttäjätili. Kuvia maria sid keskustelu korkokenkä sex pic kik nimiä messut kotona. Eikä tuossa yhdessä viestissä mainittu kauppahäirikkö todellakaan ollut se petturimies vaan se nainen.
Aisurin vaimo suomi keskustelu kotka Se ei pelaa joka pelkää, sehän oli ihan selvästi ukkosi vika että menit "aidan taakse", mitäs ei pysy kotosalla, antaa äijän heitellä niitä eropapereita, jos nimittäin lähet kälppimään, kohta ukko itkee perässä ja pyytelee takaisin. Vähän ajan päästä mies pyysi että tanssittaisin hänen vaimoaan, suostuin. Itsekkäästi toimittu kun päätit hakea sitä "ihanaa, herkkää ja hellää" pettämällä omaa miestäsi. Kyllä sen uskotun ystävänkin? Eiköhän eukko häviä takavasemmalle.
Moscow escort girls airsoft kaasuaseet Aihe porno pisi
Voit sitten jatkaa lähihoitoa ja hoidella työvuoron jälkeen ukkomiehiä. Ei tuollaisille ihmisille ole hoitokeinoja. Omatunto ja moraali, mitä ne on?!? Sille petetylle vaimolle nostan hattua että soitti ukollesi. Rupea sitten häiriköimään perhettä vaikka kauppareissuilla

0 thoughts on “Aisurin vaimo suomi keskustelu kotka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *