Kodin ykkönen kaisaniemi härmälä k market

kodin ykkönen kaisaniemi härmälä k market

Virroilla näkyy olevan ainakin Killinkoski-niminen vapautuspaikka. Saisiko yhdistää Ikaalisiin, jonka kylä K kai on?. Kuuluu kai Kangasalaan muutoinkin nykyään. Saako siivota vai tarvitseeko joku erityisesti tätä? Ei kovin BC-aktiivista seutua. Halutaanko Kuru silti säilyttää erilleen listattuna Ylöjärven ollessa niin laaja alue? Siirretäänkö Akaalle Tokmanni Kylmäkoski tms.

Vapautuspaikka "Neste-huoltamo", joka varmaan tarkoittaa Neste Länkipohjaa. Annetaanko olla, vai siirretäänkö tuo Neste jollain Längelmäki- tai Neste Längelmäki -nimellä ööh Mänttä-Vilppulassa yksi paikka, joka on listattu myös Mäntässä.

Nyt on vaan yksi vapautuspaikka. Sama paikka on listattu Ylöjärvellekin, johon Viljakkala nykyään kuuluu. Paljon samoja paikkoja molempien alla.

Paikoista, joihin Tampereen ohella varmaan eniten vapautellaan, olen siistinyt lähinnä Kangasalaa ja Ylöjärveä. Nokiaan ja Pirkkalaan en ole koskenut, kun en niitä niin tunne. Paitsi Pirkkalassa olleet pari lentokenttää yhdistin. Tampere MsTytti 4 yrs ago. Tampere erpax 4 yrs ago. Olin niin toiveikas, että kaikki bussit olisivat jo olleet koottuna yhteen. Härmälästä en osaa sanoa. Tampere ja Pori miumaumou 4 yrs ago. MsTytin ja lukutuolin jutut huomioitu.

Arjan kommentit jäävät odottamaan Poria, jota ainakin itse kaipailen kovasti. Vielä ei ole tullut tuelta mitään uutta sitten viime kerran. Mulla on kauhia ikävä kotia. Onko Pori tosiaan heivattu kokonaan pallolta? Ootko, erpax-muru, kuullut mitään uutta? Pori erpax 4 yrs ago. Miuskis, näkyyhän armas BC-Porisi nyt sielläkin? Joo, useampaan kertaan tätä kyselin, mutta siellä vaan on jonoa. Systeemissä oli kuulemma vikaa, ei mussa, mutta kauhean pahoillani olen silti. Se Pori oli ihan Suomesta tavallaan poistunut Pori miumaumou 4 yrs ago.

Nyt näyttää olevan Porissa elämää. Voi ihana erpax, kiitos! Kyllä Poria uskaltaa korjata nyt. Siellä oli pitkä selitys Ardikin mailissa, mistä tämä johtui. Bugi, joka on nyt Porin kohdalla kierretty. Tiedä, mitä sitten niissä muiden maakuntien Poreissa muhii Etelä-Karjala - Lappeenranta kasenka 4 yrs ago. Pikavuoro Jyväskylä-Lappeenranta to a friend.

Etelä-Karjala - Lappeenranta erpax 4 yrs ago. Pikavuoro Jyväskylä-Lappeenranta to a friend Yritetty on. Jonkun muunkin typon huomasin.

Rautatieasema saattaa olla kahdesti Vainikkala, rautatieasema ja Rautatieasema tai sitten ovat eri paikkoja. Juu, nää on eri asemat joten ei yhdistetä niitä. Kiitos kaikista Etelä-Karjalan muutoksista! Etelä-Karjala - Parikkala kasenka 4 yrs ago. Etelä-Karjala - Parikkala erpax 4 yrs ago.

D En varmaan kurkannut Parikkalan alle sitten enää, vaikka niin luulin. Iitti Hammu 4 yrs ago. Matkakeidas ja Neste Matkakeidas ovat ymmärtääkseni yksi ja sama paikka, joten ne voisi yhdistää, kiitos.

Etelä-Karjala - Rautjärvi kasenka 4 yrs ago. Etelä-Karjala - Ruokolahti kasenka 4 yrs ago. Etelä-Karjala - Savitaipale kasenka 4 yrs ago. Etelä-Karjala -kuntalistaus kasenka 4 yrs ago. Kuntalistasta kokonaan pois Savonlinna Utti jotka ei ole täällä laisinkaan eikä niissä näytä olevan vapautuspaikkojakaan Yhdistä: Kuukanniemi Lemiin Särkisalmi Parikkalaan Simpele Rautjärveen Sitten on vielä Ylämaa ja Joutseno jotka nykyään ovat osa Lappeenrantaa mutta mun puolesta voisivat jäädä vaikka omiksikin paikoikseen?

Onko täällä sovittu jotain näistä uudemmista kuntaliitoksista? Etelä-Karjala -kuntalistaus erpax 4 yrs ago. Tein nuo Rautjärven ja Ruokolahden ja Savitaipaleen pikkumuokkaukset. Ei ole sovittu mitään tuossa toisessa keskusteluketjussa. Pirkanmaalla vissiin siivoamme ainakin vähän tuota kuntalistausta. Siellä näkyy vielä "haamut". Musta ainakin kuulostaa ihan hyvältä, että Joutseno ja Ylämaa jäävät, jos kerran katsot, että niille on tarvetta olla noin.

Pohjois-Savoa lisää halonhakkaaja 4 yrs ago. Pohjois-Savon kuntia katselin läpi, tässä ainakin jotain korjauksia. Tuplakunnat olitkin jo poistanut: En nyt ehdi tarkistaa, mutta luulen kyllä kirjaston sijaitsevan lukion tiloissa, ja silloin ykkösvaihtoehto olisi minusta paras.

Veistospuisto on minusta aika kummajainen; siitä kyllä puhutaan netissä muttei millään enemmän tai vähemmän virallisella Pirkkala-sivustolla ts. Tätä vaihtoehtoa suosittelen omalta osaltani. Minusta se on vain vähän ongelmallinen, koska sen veistoksia on ripoteltu sinne tänne, joten minkäänlaista yhteistä osoitetta tms.

Jos Veistospolku luodaan vapautuspaikaksi, pitää myös harkita monien muiden nimeltä mainittujen patsaiden yhdistämistä siihen. Kaikki Pirkkalan pystit eivät suinkaan ole veistospolulla eivät ainakaan Haikan kivet, Sotaanlähdön muistomerkki ja Jääkärimuistomerkki.

Poista tai älä Ihmisen koti on se vähän outo, mutta ehkä se voi olla? Ollilan Maalaiskauppa — saamieni tietojen mukaan se on lopettanut toimintansa kiitos kovin innokkaan terveystarkastajan , mutta sen sivut näkyvät olevan vielä pystyssä.

Ja huhun mukaan eteisestä myydään vielä maitoa älkää kertoko terveystarkastajalle mutta pulla- ym. Ehkä tämä kannattaa vielä säilyttää toistaiseksi ja katsoa miten käy? Vai voitko sinä tarvittaessa palauttaa piilotetun paikan? Muokkasin hiukan tuota Lukion kirjasto -kohtaa luottaen siihen, ettet ollut vielä ehtinyt lukea postausta. Pirkkalan yhteislukiossa on pieni y, ainakin koulun omilla sivuilla. Juu, en ollut vielä ehtinyt tehdä mitään tai lukea ennen lisäkommenttejasi.

Veistospuisto yhdistyi siihen Vähäjärven kävelytiehen. Muistan, miten niitä patsaita sai netistä kaivella juurikin muualta kuin itse Pirkkalan sivustoilta. Ja uskon, että lukutuolin kanssa ainakin muistamme kaikki muutkin patsaat, jotka eivät nökötä Vähäjärven ympärillä Onko "Kävelytie Vähäjärvi - Seiväskorpi" muuten yhdistettävissä tähän vai onko jo eri asia?

En katso kartasta, kun ei nyt tarvi. Ollilan Maalaiskauppa jäi vielä. Sen ehtii piilottamaan johonkin sitten, jos terveysviranomaiset saavat asiasta vihiä. Pari kirjaa "ihmisen kodissa" on. Journalien mukaan kuulostaa vähän kontrolloidulta vapautukselta. Laittaisinko sellaiseksi, jos onnistuisi jotenkin? Lahdenpohjantie on laitettu "ihmisen kodin" osoitteeksi. Ekassa viestissä pohdiskelinkin sitä kävelytie-juttua, mutta sitten kone hyytyi Kyllä sen mun puolesta voi yhdistää Vähäjärven tiehen; muistaakseni vapautin tein sinne pari patsasvapautusta, en muuta.

Minusta Ihmisen kodin voisi vaikka piilottaa ja toivoa, ettei kukaan enää keksi muka piilottaa kirjaa kaverin kotiin. Se mun saama napsu tuli muuten Kirkkopuisto-vapautuksesta. Mitäköhän siinä vaparissa luki, ja tulikohan siitä koskaan nappausta Jos saat kontrolloiduksi, laita vaan.

Tai sitten se tien nimi, sekin on oiva idea. Ja vielä, jottei kukaan kauhistu: Ollilan emäntä kiukustui ja ilmoitti kaupanteon loppuvan siihen. Nyt kai odotellaan, kumman pokka pettää ensin, emännän vai tarkastajan. Ja pelätään, ettei petä kummankaan. Minäkin haluan sen kaupan takaisin. Halonhakkaajan ja Hammun korjaukset erpax 4 yrs ago. Etelä-Karjalan kunnista vielä kasenka 4 yrs ago. Siellä on kuntalistauksessa vielä Suomenniemi joka ennen oli oma kuntansa Etelä-Karjalassa mutta onkin sittemmin liittynyt Mikkeliin joka on Etelä-Savossa.

Miks nää kuntajutut pitää olla näin hankalia?? Mutta siis yhdistetään Suomenniemi Mikkeliin Etelä-Karjalan kunnista vielä erpax 4 yrs ago. Päijät-Häme - Lahti erpax 4 yrs ago. Juu, näitä varmaan on ja tulee, että aivan rauhassa. Lahden listaus on selkeä kuitenkin. Toisen kirjan journalissa taisi lukea kotikirjasto ja toisessa ei ehkä mitään. Jotain ääkkösiä lisäilin, yms.

Keski-Suomi - Jyväskylä eijukka 4 yrs ago. Hätäpäissäni nyt hyvin karkealla katseella joitain poistoja häpeällisen huonosti tunnen muita Keski-Suomen kuntia. Jyväskylän mlk ei ikävä kyllä ole enää olemassa: Euromarket lopettanut Finncon " " Galleria Harmonia lopettanut Reporangan aula ei ole enää Puhelinkopit historiaa!! Kävelykatu Tiimari lopettanut Suuri Kuu kirjakauppa lopettanut Bussipysäkit?? Pikajuna matkalla Pieksämäeltä Turkuun Yhdistä: Hannikaisenkadun hammashoitola ja -lääkäri eli pelkkä hoitola riittänee Kulttuuriravintola Ylä-Ruth pois naisten vessa ja nimi oikein Toinen Parnell´s pois Jyväskylä kun sattuu olemaan yliopistokaupunki, niin noita yliopiston eri rakennuksia ym on melkoisesti, mutta ehkä ne saavat olla ja helpottavat vapauttamisia.

En tiedä, saako tästä mitään tolkkua kun olen aika toope näissä asioissa: Toivottavasti joku vinkkaa muiden kuntien vapautuspaikkojen tilanteesta! Keski-Suomi - Jyväskylä erpax 4 yrs ago. Lisäksi siivoilin yliopiston ja ylioppilaskylien alle ne paikat, jotka tunnistiin niihin kuuluviksi.

Muutama penkki yhdistyi sopivaan paikkaan ja jotain muuta pientä. Joku sieltä päin oleva on ollut aktiivinen tuolla kv-puolella toisinaan - voi olla, että on pyytänyt muokattaviksi. Ne kyllä näkyivät yhdessä valikossa, mutta ei tuolla Go Hunting -sivulla. No, ei varmaan haittaa. Olisin laittanut vaan "Finncon"-paikan, jollaisia muissakin kaupungeissa on.

Tampere A-C Tarna 4 yrs ago. Aloitin osaltani minäkin Tampereen tutkailun. Tässä vähän alkua, pääosin aakkosten alkupäästä: Laukontori 9 B, Kehräsaari B 2. Kyllä se mulle pelkkänä Cactuksenakin kelpaa, jos niin halutaan. Osoite olisi silti kiva. Joka ei ainakaan minun tietääkseni ole toiminut sitten vuoden ? Jos, niin minusta tämän voisi poistaa tai yhdistää johonkin.

Ehfottaisin Näsilinnankatua, mutta sellaista zonea ei näytä olevan. Café Lahdelma — Sillä nimellä ei löydy mitään. Leipomon yhteydessä saattaa olla pieni kahvila sinä ehkä tiedät paremmin. Olohuone itse ilmoittaa osoitteekseen Pietilänkatu 2, , joka sekin lienee Duon osoite.

Kannattaisikohan laittaa tämä toinenkin katuosoite näkyviin? Annikki - on minusta aika epäselvä: Listasin ne omaan suosituimmuusjärjestykseeni. Tampere A-C erpax 4 yrs ago. Toivottavasti menevät kerralla ja päivittyvät. Annikki - korjasin puukorttelin omien nettisivujen mukaisesti ja laittelin yhteystietoa ja linkkiä.

Kipsu voi muokata nyt sitä nimeä ja muuta. Coussicca löytyi tuplana, joten se on nyt Ravintola Coussicca ja osoitetta ja muuta lisätty siihen. Ajattelen vain, jos ihmettelet, mihin katosi väliltä A-C. Jonkun toisen journaleista kävi ilmi tuo epäilemäsi kulttuurikahvila. Korjasin ohjeesi mukaan toivottavasti. Vilkaisin tänne ja jäi häiritsemään tuo metsurintien pysäkki ja Riistavesi.

Luulen, että kumpaakin yritettiin johonkin jo yhdistää tai nimeä muuttaa. Nämä eivät vaan aina heti päivity, kerralla korjaannu, tms Tein samalla noi muutkin korjaukset, kun oli niin vähän. Muut olivat kai vaan marketteja netin perusteella. Sun pitäisi nyt päästä muokkaamaan super pois, jos se on listauksen kannalta helpompi teille.

Nostin vielä sen "Jonnekin Kuopioon" etumerkeillä listan ekaksi samalla tavalla, kuin ilmeisesti se joku muu on joskus noita "jonnekin kaupungille" -juttuja nostellut.

Zonen tehnyt Halonhakkaaja voi napsia halutessaan ne etumerkit pois, jos vanha on teille passelimpi. Teillä on siellä Kuopion pääkirjasto ja Pääkirjaston vaihtohylly.

Haluatteko tehdä näille jotain? Kertokaa joskus sitten, jos on vielä jotain kuntatasolla. Pohjois-Savossa 20 virallista kuntaa ja 24 BC-kuntaa.

Vai kuuluukohan Kuhanen Kuopioon? Jotain ääkkösiä pikaisesti korjailtu kuntien sisältöjä kurkkiessa. Kaikkia linkkejä en ole avannut, joten osoitteita puuttuu varmaan paljon. Ajattelin että niitä voisi haeskella sitten joskus, kun kaupunki on muuten saatu siistittyä. Koivistonkylän Prisma tai virallisemmin Prisma Koivistonkylä, joka tap. En voi ymmärtää, että Näsilinnankatu -nimistä zonea ei ole Ekokauppa Ruohonjuuri — muuttanut, ja nimikin näkyy vaihtuneen.

Toinen vaihtoehto on piilottaa. Tämän voi piilottaa tai nimetä uudelleen koska nimikin näkyy osittain suomalaistuneen: Osoite Kyttälänkatu 6, TAI sitten sen voisi yhdistää Tuomiokirkonkatuun kun Kyttälänkatu ei näytä olevan?

Fall's Cafe — luulen ettei sitä enää ole. Fuudis — mun mielestä sitä ei ole olut tuolla enää aikoihin. Kun osoitettavaan ei ole, en uskalla ehdottaa liittämistä minnekään.

Tietäisiköhän Kemppu tästä jotain? Erkkilän päiväkoti on mielestäni olemassa. Laitoin sinne sen Tammelan osoitteen. Jos nyt sitten oikeasti tallentui. Huomaan kyllä olevani pihalla siitä, mitä kaupungissa enää on, että Ei ole Fuudista enää.

Nykyisin paikassa sijaitsee La Fonda. Viimeksi maaliskuussa siinä kävin syömässä, mutta nyt onkin näköjään sulkenut ovensa. Piti jakaa postaus kahtia; lista olikin kasvanut yllättävän suureksi. Toivottavasti en jakaessani hävittänyt mitään. Sinä voit tietty toivoa, että hukkasin paljon. Osoitteen pietilänkatuun iso P, ja toiseksi osoitteeksi voisi lisätä Hervanta, Kauppakeskus Duo tai pelkkä Kauppakeskus Duo.

Vaikka ehkä tuo hammaslääkäriasema on selventävä tieto? Hammaslääkäriasema Uusisuu — kuten edellä: Voisikohan tämän piilottaa tai kehittää jonkin Bussipysäkki-tyyppisen ratkaisun? Hammaslaboratorio Hyvä Hammas - on näköjään muuttanut. Uusi osoite on Hämeenkatu 20, , toinen katuosoite olisi Kuninkaankatu jotakin, sillä käynti on siltä puolelta. Härmälä — Onkohan tämä tarpeen?

Vaikka voi se minun puolestani ollakin siltä varalta, että vapautusilmoituksen tekijä ei tiedä kadunnimeä tms. Niin siis, oletan tämän tarkoittavan kaupunginosaa enkä esim. Sen voisi joko poistaa minusta parempi vaihtoehto tai sitten nimetä uudelleen: Hervannan vanha elokuvateatteri Lindforsinkatu , Hesburger, Hämeenkatu — on kai lopettanut tai muuttanut muualle.

Jos oikein ymmärsin, siihen rakennetaan tilalle kerrostalo. Hämeenkatu 25 B, Ikea oik. Haiharan museoalue — on varmaan joskus ollut sillä nimellä, koska lukutuoli puhuu opaskyltistä, mutta onko enää?

Netistä en ainakaan löytänyt, ja Nukke- ja pukumuseo on nykyisin osa Vapriikkia. Pukumuseo kaiketi siirtyy Näsilinnaan remontin valmistuttua. Käy se mulle näinkin, mutta olisikohan esim. Haiharan kartano tai Haiharan kartanon alue sopivampi? Olettaen tietysti, että juuri siitä alueesta on kyse. Tarna, kurkkasin, että pitäisi olla viimeisetkin muuttuneet. Niin, olin niitä Hese-versioita kootessani mennyt "Hesburger, Hämeenkatu" -mallin mukaan, kun sen tehneen crossarin journaleihin tarvitsisin avustajan ymmärtääkseni edes jotain, mutta vapautuspaikan ymmärsin vaivatta.

En sitten muistanut, että ko. Heseä ei enää ole. Heset on nyt muokattu Hesburger Tampere Osoite -periaatteella. Ikeaan en laittanut Tamperetta, kun se on ulkopaikkakuntalaisen tekemä zone, eikä hänkään ole kokenut Tampere-lisän tarvetta. Liitin sen Hälläpyörän Kalevaan, kun olen sen paikan tehnyt, kerran ja ainoana sinne vapauttanut. Kiva nappauskin siitä tuli. Ihmettelit, että nikkiäsi ei ole tekemässäsi paikassa, etkä näin pääse muokkaaman zonea.

Ei noissa läheskään kaikissa vaan sitä tekijää näy. Joskus olisin halunnut korjata jonkin puuttuvan ääkkösen juuri tekemääni paikkaan, mutta ei vaan onnistunut. Muilta olen kuullut samaa. On varmaan sekin jokin bugi. En tunne Espoota mitenkään kovin hyvin, mutta silmäilinpä kuitenkin! Luku kuvaa, kuinka paljon sadetta tulee yhden neliömetrin alalle.

Esimerkiksi yhden millimetrin sademäärä tarkoittaa, että yhden neliömetrin pinta-alalle kertyy yksi litra vettä. Jos vesi leviäisi tasaisesti, niin sitä olisi yhden millimetrin paksuinen kerros. Härmälässä siis saatiin neliömetrille vuorokaudessa litraa vettä. Tämä sademittari mittasi kesäkuussa Härmälässä Suomen ennätykset sekä kuukauden että yhden vuorokauden sademäärässä. Ympärillä olevat rivat on tuulisuojus. Laite mittaa veden painon ja sen perusteella lasketaan sademäärä.

Suurin vuorokausisademäärä millimetriä satoi Espoon Lahnuksessa Suurin kuukausisademäärä millimetriä kertyi Laukaalla heinäkuussa vuonna Ilmatieteenlaitoksen havaintopalveluyksikön päällikkö Juhana Hyrkkänen kehuu Härmälän säähavaintoasemaa mainioksi paikaksi juuri sateen mittaamiseen.

Tosin alavalla seudulla aseman erityispiirteenä on, että vuorokauden minimilämpötilat siinä ovat asteen-pari liian alhaisia, Hyrkkänen kertoo. Muutoin Härmälän asema on varsin tavallinen automaattinen säähavaintoasema. Sijainti vanhalla lentokentällä on kuitenkin tärkeä Ilmatieteenlaitokselle. Härmälän lisäksi ilmatieteenlaitoksella on Tampereella automaattiset havaintoasemat Tampellan alueella ja Siilinkarilla. Automaattisen laaduntarkastuksen ilmoittamat epäilyttävät tai virheelliset arvot käydään läpi vielä manuaalisesti havaintojen laadun varmistamiseksi.

Säähavaintoasemilla havainnoitaviin perussuureisiin kuuluvat ilman lämpötila, ilman suhteellinen kosteus, ilmanpaine, tuuli, sademäärä, kokonaispilvisyys ja pilvenkorkeus, vallitseva sää, näkyvyys, lumensyvyys ja auringon säteily.

Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua. Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Ohjeet javascriptin päälle kytkemiseen:

Kodin ykkönen kaisaniemi härmälä k market -

Ja vielä nämä duffeli 2 yrs ago. Onko tarvetta listata erikseen vai saako yhdistää? Kanta-Hämeen kohdalla olisi siivottavaa. Ei ole Fuudista enää. Sello saa varmaan olla tuplana: Hannikaisenkadun hammashoitola ja -lääkäri escorts helsinki rakastelu videoita pelkkä hoitola riittänee Kulttuuriravintola Ylä-Ruth pois naisten vessa ja nimi oikein Toinen Parnell´s pois Jyväskylä kun sattuu olemaan yliopistokaupunki, niin noita yliopiston eri rakennuksia ym on melkoisesti, mutta ehkä ne saavat olla ja helpottavat vapauttamisia. Onhan siellä älyttömyyksiäkin, mutta olen aina löytänyt sieltä sopivan yhdistelmän lisäilemättä omiani. Eiku siis oma kenttäpuolisko vai mikä se nyt lätkässä olikaan Tuplakunnat olitkin jo poistanut: Itä-Uudenmaan paikkakunnat erpax 4 yrs ago. kodin ykkönen kaisaniemi härmälä k market

Kodin ykkönen kaisaniemi härmälä k market -

Kuntien ja kaupunkien sekaan on listattu jonkin verran aika pieniäkin kyliä. TAI sitten sen voisi yhdistää Tuomiokirkonkatuun seksı porno video z varkaus Kyttälänkatu ei näytä olevan? On varmaan sekin jokin bugi. Muistan, miten niitä patsaita sai netistä kaivella juurikin muualta kuin itse Pirkkalan sivustoilta. Satakunnan kunnat arjamaaria 4 yrs ago Korjattu noi kunnat ja bongaukset. En nyt ehdi tarkistaa, mutta luulen kyllä kirjaston sijaitsevan lukion tiloissa, ja silloin ykkösvaihtoehto olisi minusta paras. Tampere MsTytti 4 yrs ago Tampereelta löytyi myös:

0 thoughts on “Kodin ykkönen kaisaniemi härmälä k market

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *