Nainen ja mies suihinottoa

nainen ja mies suihinottoa

Hän tiskaa ja pyykkää, kun minä imetän, jotta voimme viettää aikaa yhdessä tyttäremme mentyä nukkumaan Tyttäreni synnytys kesti kolme päivää ja päättyi hätäsektioon. Sain infektion ja sepsiksen. Mieheni ei koskaan poistunut rinnaltani Mieheni saa suihinottoja, koska hän ansaitsee hemmottelun.

Jos mieheni kykenisi saamaan moninkertaisia orgasmeja, antaisin hänelle suuseksiä joka päivä, useitakin kertoja päivässä. Minusta on mukava tietää, että minulla on voima kontrolloida, millaista mielihyvää tai kipua he tuntevat. Se on seksikästä ja hauskaa. Se on sama kuin kysyisi: Suihinotto ei ole niin omituinen ja kuvottava asia, että siitä pitäisi kirjoittaa motivaatiopuheita.

Pidän siitä, että minulle annetaan suuseksiä, enkä tapailisi tai harrastaisi seksiä sellaisen henkilön kanssa, joka ei sitä tee. Siitä syystä olisi mielestäni hullua, jos itse arkailisin suihinottoa. Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!

Kuuminta juuri nyt Naapuri valitti kovaäänisestä seksistä kohteliaaalla kirjeellä! Tällaisissa oloissa Kerstin Campoy istui tuomiotaan Laukaan vankilassa: Laulaja Janna yritti kiivetä ökyveneeseen bilettämään, vaan kuinkas nolosti kävikään — kuva! Pidän voihkimisesta — Voihkiminen. Helpompaa kuin yhdyntä — On kiva tehdä hänet onnelliseksi silloin, kun en ole oikealla tuulella kuumaan ja hikiseen seksiin.

Haluan vähentää hänen stressiään — Tunnen olevani vallassa. Hän ansaitsee hemmottelua — Aviomieheni on maailman uskomattomin mies ja isä.

Nautin vallantunteesta — Naisena joudun aina tuntemaan, että olen fyysisesti ympärilläni olevia miehiä heikompi.

Se on seksikästä ja hauskaa — Varmaankin samasta syystä, kuin miehet nauttivat suuseksin antamisesta. Ei tehdä tästä nyt numeroa — En ymmärrä koko kysymystä. Vastavuoroisuus kunniaan — Uskon vakaasti vastavuoroisuuteen seksissä.

Näitä luetaan juuri nyt. Täytyy muistaa, että jokainen nainen laukeaa vähän eri kikoilla: Ja miehet eivät voi sitä tietää telepaattisesta. Missään tilanteessa ei ole hyvä, että pitää pelätä toisen suuttuvan. Tämä johtaa lopulta siihen, ettei toinen uskalla enää avautua fantasioistaan. Jos alkaa jännittää, pyydä miettimisaikaa.

Sanomattakin selvää, että vähän ryhtiä ja rohkeutta siihen hommaan. Ei kukaan halua harrastaa seksiä silityslaudan kanssa. No ehkä joku, mutta ei suurin osa. Jos on epävarma, kannattaa sanoa, että hei mä vasta itsekin tutustun itseeni tai että tutustutaan yhdessä.

Itsensä kanssa kannattaa leikkiä niin paljon kuin keho kestää, koska siinä oppii paljon. Peräreikäalueelle pikku hiljaa ja varovasti ja sitten äkkiä pois, jos toinen vetää pakarat säppiin. Kannattaa kääntää kateellisuus-ajattelu siihen, mitä kaikkea mieletöntä voi oppia toiselta ihmiseltä, vaikka se toinen olisikin tosi seksikäs ja rempseä misukka. Saa olla seksikäs ja himokas ja pukeutua härskeihin pitsiasuihin ja puhua tuhmia. Se on tosi ok. Kannattaa vaan sanoa suoraan, että hei mulla on shokkivagina.

Siellä on tällä hetkellä menossa hiiva, kuppa, tippuri ja rabies. Kun rauhoittuu ja keskittyy oikein kunnolla hetkeen ja omaan ja toisen nautintoon, niin ei tule sellaista oloa, että tässä pitäisi nyt äkkiä hoitaa homma kotiin, koska kohta alkaa Salkkarit. Sillä saattaa olla hyvinkin päinvastaiset seuraukset kuin mitä nainen toivoo.

Eli mies ei nauti enemmän vaan järkyttyy ja karkaa ikkunan läpi, joka on jo itse asiassa mennyt rikki huutamisesta. Se on ihan seksikkään näköistä elokuvissa, mutta ehkä joku raja kuitenkin todellisuudessa. Ei ole tarkoitus jättää veristä viivakoodia kehenkään. Jos miehen kasvot alkavat sinertää kesken hyväilyn tai sängystä löytyy aktin jälkeen irtonainen penis, kannattaa ensi kerralla olla vähän hellempi.

Se on oikeestikin aika kivaa, kun vähän harjoittelee ja opettelee ja tekee sen omassa tahdissa. On myös aika epäreilua vaatia toiselta suuseksiä, jos ei itse anna. Voinko mä tehdä näin? Puhuminen on aina hyvä, mutta monet jipot ja kikat voi oppia myöhemminkin, silleen pikku hiljaa. Kaikkea ei tarvitse tietää heti. Toiset toki tykkää karvoituksesta, mutta suurin osa ei halua syödä iltapalaksi häpykarvakeittoa.

Mieti, että itse etsisit penistä järjettömän sankan sademetsän keskeltä. Tämä italialainen taiteilija viihdyttää ihmisiä Rooman kaduilla maalaustaidoillaan. Hän suihkuttaa maalia kaikissa sateenkaaren väreissä valkoiselle paperille.

Ihmiset kerääntyvät ympärille jännittyneinä katsomaan, mikä on lopputulos. Pitkän tovin näyttää siltä, ettei kuvasta saa mitään selvää eikä siitä voi syntyä mitään järkevää.

Pieni poika jää kiinni varastettuaan kaupasta kipulääkkeitä sairaalle äidilleen. Kauppias on erittäin vihainen ja ajaa pojan ulos.

Nainen ja mies suihinottoa -

Miehet vastaavat Vaimo ihmettelee, miksi mies hipelöi omaa penistään, kun katsoo televisiota. Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen! Kyllä tuntui hyvätä,kun otin yhdeltä suuhun ja sain imeä hänen isoja häpyhuulia. Kysy miehiltä Miehet Mihin epäkohtiin naisessa miehet kiinnittävät seksin aikana huomiota? En kyllä osaa sanoa että miksi ei kiihota. Kysy miehiltä Miehet Miksi mies hiplaa itseään katsoessaan televisiota? Mielelläni menen yhtäaikaa suihkuun, kun melkein joka kerta saan siellä suuhoitoa. Jos suhteeni siihen kaatuisi niin sitten kaatuisi. nainen ja mies suihinottoa

0 thoughts on “Nainen ja mies suihinottoa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *