Sexi treffi iso mulkku pillussa

Ei kestä kauaa kun se tulee. Ihanaa naimista ihanan miehen kanssa. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Onko koolla väliä? Iso kalu ja pieni siro nainen Olen pitkä yli cm aikuinen 40 hoikka mies.

Jos on mies pitkä, niin pitkä on kalukin yli 19 cm. Pitkät, isot naiset ovat kiinnostuneita pitkästä miehestä, ja pitkät naisethan ovat OK, mutta usein on niin, että isolla naisella on iso sorry vaan isot naiset..

Eli minun lempparini on pienet ja sirot naiset; ongelmana vaan on se, että pienet naiset epäröivat lähestyä isoa miestä, kyselevät, "onko hankala tanssia, kun olen näin lyhyt" jne.. Kai tarpeeksi tiukka kun mies tulee nopsaa Olen synnyttänyt nainen. Tuliko ny hyvä olla ku sait kirjoottaa? Aina naurattaa kun täällä selitetään tyyliin että "joo ne isomunaset haluaa isoja vittuja ja pienimunaset pieniä", ja että tiukan haluaminen on heti pienimunaisuuden merkki.

Kyllä isomunaisetkin haluavat kireitä pilluja, ei todellakaan tee mieli mitään vesilasia nussia. Itse olen ja muutamat sirot naiseni sanoneet että kaluni kanssa oleminen menee jo "sirkustemppuiluksi".. No onhan minulla iso kalu.. Itsetunto ainakin on isosta kalusta hyvä.. Siro nainen taipuu ja jaksaa kaikelaiset temput.

Joskus eksyin todella isoon lihavaan naiseen. Aivan hävettää jälkeenpäin, ei senkanssa lemmiskely ollut mitään rakastelua, vaan kauheata ähkymistä, hiki valui. Nainen makaa selällään kuin virtahepo. Nykyään minua aina ällöttää nähdessäni lihavan naisen. Itse pitkä ja Höpöhöpö, sinähän et tiedä yhtään mitään, jos tuommoisia suustasi päästelet. Itse olen pitkä ja muodokas, en lihava, vaan lantiota ja rintoja löytyy, ja omistan erittäin tiukan pillun. Ei sen koko ole pituudesta eikä muustakaan kiinni.

Sen sijaan olen kuullut, että monilla todella hoikilla ja nuorilla tytöillä on ollut väljät pimpit. Itse olen jo 30 täyttänyt: Just noin se menee. Nuo asiat eivät todellakkaan korreloi keskenään. Sitten kun puhutaan pimpan koosta, niin sielläkin on sama kuin kaluissa. Siellä on pikiä ja tiukkoja sekä lyhyitä mutta leveitä. Vaimoni on synnyttänyt 2 yli 4 kiloista lasta ja lantio on leveä kuin seitsämän leivän uuni.

Silti pimppa on timakka kuin mikä. Lopulta kun saan kaluni sisään, niin se menee sinne koko 22 sentin pituudeltaan! Oikeassa olet siinä, että naiset etenkin pitemmät ovat kiinnostuneita pitemmistä miehistä. Ehkä juuri tuon pitkä mies, pitkä peli- luulon vuoksi. Näin kun ei välttämättä ole. Teini sisar-puoli haluaa kyrpä syvälle vittuun.

Iso kyrpä syvälle suuhuun ja vittuun. Massiivinen kyrpä pilluun ja perseeseen. Iso kyrpä pilluun ja perseeseen. Iso kyrpä syvälle perseeseen. Iso kyrpä syvälle kurkkuun. Iso kyrpä syvälle vittuun. Paksu kyrpä on on liian suuri. Massiivinen kyrpä syvälle vittuun. Blondi pillu vs paksu musta kyrpä. Massiivinen kyrpä syvälle kurkkuun ja perseeseen. Iso musta kyrpä syvälle valkoisen naisen vittuun ja perseeseen.

Erittäin iso kyrpä erittäin syvälle perseeseen. Iso musta kyrpä syvälle kurkkuun. Tiukka pillu vs massiivinen kyrpä.

Sexi treffi iso mulkku pillussa -

Kertoivat kuola suupielessä saaneensa aiemmin todella isoa munaa ja miten paikat kostuivat kun sellaisen sai kaivaa miehen housuista ja valintatalo joensuu lotus tantric massage sen paisumista. Yksi sai mahtavia orgasmeja ja nopeasti mutta vain klitorista nuolemalla tai hiukan hitaammin klittaa ja häpyhuulia sormella tai vibralla kiusaamalla. Aivan hävettää jälkeenpäin, ei senkanssa lemmiskely ollut mitään rakastelua, vaan kauheata ähkymistä, hiki valui. Voit myös siirtyä Suomi Viesti on mainos tai massapostitus. Tuntuuko orgasmi paremmalta kuin sisässä on suuri penis vai onko se normaali penis kuitenkin yhtä hyvä jos orgasmiin asti päästään? Sitten kun puhutaan pimpan koosta, niin sielläkin on sama kuin kaluissa.

0 thoughts on “Sexi treffi iso mulkku pillussa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *