Anaaliseksi video piiskaa pyllylle

Lähes jokainen on pitänyt sitä hyvänä. Mielenkiintoista on ollut myös huomata, miten tärkeää on piiskattavalle, että piiskauksesta jää muiden kiksien lisäksi myös kunnon jäljet piiskattavan takamukseen. Aika moni on halunnut, että ikuistan piiskauksen jäljet kameralla.

Tietysti haluan kuva piiskattu perseeltä! Piiskattu perse on kaunis! Piiskauksen jäljet kiihottaa myös. Itse olin kaverin kanssa saunassa ja huomasin hänen pakaroissa selviä jälkiä. En kumminkaan uskaltanut kysellä, mutta kun alkoi oleen penis aika pystys, hän siten kysyi et "haluttaisko". Sen jälkeen olen fantasioinut miltä tuntuis olla toisen miehen piiskattavana.

Minulle se ei ole mitään väliä jos isähahmo eli äitihahmo annat minulle piiskaa! Olisi varmasti mukavaa että olisi porukkaa paikalla ehkä enemmänkin, Ja joku kuvais session. Minä tulisin Äitini tai isäni eteen, Tai ehkä vuoron perään kummankin eteen useita kertoja, Ja he ottavat multa housut alas, Ehkä riisuvat koko alapääni paljaaksi, Sen jälkeen runkkaavat yhden laukauksen, Ja olisivat vihasia mulle kun kusen lattialle, Ja antais selkääni.

Ja jos seisoo, Laittais pojan pöydälle selälleen, Ja rupeis runkkaamaan poikaa. Jos pojalla seisominen ei lakkaa, Jokanen paikalla olija tulisi auttamaan poikaa, Ja kaikki vuoron perään runkkais poikaa. Se oli mun fantasijani. Olisi mukava toteuttaa se ehkä montakin kertaa pitkin vuotta. Mukavaa varsinki jos siintä filmistä saisi kopion kohtuu hintaan.

Markkina rakoa löytyisi varmasti. Se taitaa mennä usein niin että miehen on vaikea piiskata tai antaa isännän kädestä oikein kunnolla. Luulen että useille miehille naisen satuttaminen on vaan ihan huima tabu. Sama näkyy muuten kuntosalilla - minulla oli aluksi mies personal trainerina, ihana tyyppi mutta ei koskaan oikeasti pakottanut mua äärirajoille. Nyt mulla on nainen, joka ei tunne sääliä - tosin on tietysti pari kertaa tehnyt mieli lähteä kävelemään mutta kyllä tämä nainen on parempi loppujen lopuksi.

Sillä ei ole merkitystä kumpaa sukupuolta piiskaaja on, piiskauksen voimakkuuden määrää se mitä piiskattava ja piiskaaja sopivat. Tässähän on kyse "leikistä " josta joissakin tapauksissa myös orgasmi. Jotkut vain haluavat jälkiä ja se on se "juttu" osalle riittää punoitus.

Se on sama minulle mitä se haittaa jos se on isä eli äiti joka annaa piiskaa eli nais eli mies poliisi,uppseeri,kuullostaja johtaja,nais eli miesopettaja jos minulla on erektiöhäiriköitä,siis en pysty naida ja en ole homokaan että kaipaan kulli! Edellinen kerta oli sellaista kevyttä ja kerroinkin että ei se niin kipeää tehnyt, vaikka oikeasti teki ja jäljet oli monta päivää. Lupaus oli, että seuraavalla kerralla sitten annetaan kunnolla.

Kuka annoit sinulle piiskaa? Oliko se mies eli nainen? Oletko sinä mies eli nainen? Minä haluan mielummin nainen tänne annaa minulle piiskaa koska minä en kehta otta miehet tänne kun hävetän jos naapurit huomaavat että minulla on miesvieraat! Muuten se ei haittaisi minua jos mies eli nainen piiskaa minua!

Niin kyllä nainen piiskaajana sopivampi, itse tykkään sekä piiskata että saada, ehkä enemmän kuitenkin viihdyn piiskaajana. Miten usein kovanpiiskauksen mistä jää jälkiä, saa samalla orgasmin? Vai onko piiskaus esileikkiä? Minulle se piiskaa on minun seksi! En halua enemmän kuin pitkä sessio missä isä eli äitihahmo on saanut esim.

Sopiiko myöskin runkata sinua useita kertoja piiskauksen väleissä. Minä haluan että olen sylissä poikittain, ja minua piiskataan vitsalla, sekä aina välillä tarkastetaan penis, Eli runkataan että pojalta tulee lasti.

Sen jälkeen piiskataan lujempaan. Tarkistetaan uudestaan, Ja kun poika on lauennut. Vaihdetaan piiska remmiin, Ja annetaan lisää selkään. Mä haluaisin että homma kestäis noin tunnin. Pieni tauko ja lisää samaa lääkettä pojalle. Se rupea seisoa minulle heti! Minä olen se poikavanha mutta kun uudistanut tietokone kaikki vanhat lähtivät mukaan puhdaus,en löytänyt minun vanha osoite ja nimi,siis strykpojke on minun uusi nimi!

Oletko mies eli nainen? Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Se on vaan se että en kehta otta miehiä tänne! Sen takia haluan että se on nainen joka tulee antaamaan minulle piiskaa! Ei se minulle haittaa jos se on isä eli äitihahmo joka annaa piiskaa mutta hävetän jos naapurit näkevät että minulla on miesvieraita täällä! Innostuin lukiessani, että miehesi sätkii kahleissaan.

Niin siis se aloitan ensin pelottelemalla et nyt lyön mutta en teekkään ja tietysti hän jännittää kun luulee saavansa iskun. Heti kun hän jännittää pakaransa kiinteeksi niin annan mennä ja sitten se kun hän yrittää väistää sen liikkumavaran mitä kahleissa on varaa on sitä liikettä. Millaisia piiskoja teilä löytyy?

Asiahan ei minua kiinnosta, mutta tuskin Siinä-se kaikkia lajeja omista, joita kaupasta löytyy. Joten millainen sinulla on?

Mitä se sinua kiinnostaa? Et ole kertonut mitään itsestäsi etkä asumisestasi, joten et myöskään saa tuntea piiskojeni suudelmia. Katsele sinä vain kuvia. Ai että kun löytäisi naisen leikkikaveriksi tällaisiin tuhmiin leikkeihin. Ei tuo oli mitään! Kyllä se pitää olla vitsa,ratsupiiska eli keppi eli rottinkkikeppi!

Katso spanking aloha tube. Se on turvallinen paikka,en minä saanut koskan dataviirus siellä ainakaan! Jos te olette kiinnostunut katsoa aito piiskaustrailers katso sivu kaksi AlohaTube. Olen saanut itse niin paljo piiskaa että tiedän ett nuo värit ja raidat ovat aitoa siellä! Se pitää olla spanking aloha tube! Nyt se trailers oli ensimmäinen sivu. Huomasin miten uimahallin saunassa vaalean naisen pakarois oli punaisia viivoja ja hän yritti niitä peitellä mutta kuumuus ja vesi oli tuonut ne enemmän esiin ja minullakos se ajatus alkoi viihtymään asiassa.

Pakko oli ratsastuksen jälkeen jättää piiska ovipieleen ja toivoa et mies ymmärtäis: Oikeasti teki mieli koskee sitä vaaleeta. Itse ajattelin et katsooko uimahallis joku ja kiihottuu, itse olen entistä rohkeempi posliini viivoilla. Vaimoni antaa piiskata, mutta ei saa lyödä kovaa. Hän kiljuu ja voivottaa ihan kevyellä piiskauksella mutta kun hän piiskaa minua luulisi, että antaa samalla mitalla, eli kevyesti, mutta antaakin piiskan viuhua oikein olan takaa.

Ja naama punottaa ja ihan selvästi nauttii siitä. Täällä yksi piiskansaamisesta pitävä tyttö. Minullekin sopii nainen piiskaajana paljon paremmin kuin mies.

Miespuolisista kurittajista kun ei kovin hyviä kokemuksia ole. Oli tapauksia, joita todellisuudessa kiinnosti ihan muut asiat kuin piiskaaminen ja niitä, jotka eivät antaneet kunnolla, kunhan vähän läpsyttelivät peppua.

Yhdessä kuritustilanteessa kerran, homma oli pakko pistää keskenkaiken poikki ja sanoa, että voit sinä kovempaakin lyödä. Mies totesi vain, että enhän minä sinua satuttaa halua. Eipä tarvinnut tämänkään "ankaran kurittajan" luokse enää mennä. Ongelmaksi tässä tulee kait se, että nykypäivän suomalainen mies on hyvin liian kiltti ja senvuoksi, vaikka fantasioissa piiskan antaminen kiinnostaisi, niin todellisuudessa kunnolliseen antamiseen ei pystytä, koska ei tohdita satuttaa pienempää ja heikompaa.

Naispuolisilla kurittajilla tällaisia esteitä ei ole. Ja ainakin itselleni on tärkeää, että piiskaus myös tuntuu ja kun se on ohi, niin pyllyä kirvelee ja tosiaan tietää saaneensa. Niin en kyllä usko etteikö mieskin piiskaisi riittävän kovaa Ei ole tullut vastaan vielä tapauksia että olisi piiskattu liian hellästi.

Mutta kuten sanoin aina noudatetaan piiskauksessa piiskaa saavan toiveita. Oma suosikkini on nahkaremmi. Piiskausvideoista puheenollen, naisen piiskaus on kiihottavannäköistä, varsinkin kun remmi osuu välillä pimppaan ja reisien sisäpinnoilla.

Pimppa on niin suloinen ja rakastettava ruumiinosa että sellaisen piiskaaminen on lähes mieltä vailla mutta kuitenkin ihkua katsella kun siihen osuu remmin isku. Itse pidän myös remmin iskuista kun ne osuvat jalkoväliini: Olisi kivaa muodostaa fetissisuhde naisen kanssa jota sytyttää tällainen Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi.

Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lehdistötiedotteet pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen toimitus stara. Fonecta Enterprise Solutions Puh. Etusivu Viihdeuutiset Kaikki Viihdeuutiset Euroviisut Festarit Uusimmat Viihdeuutiset -artikkelit Chihuahua sai ensimmäisen oman pedin — voiko onnellisempaa koiraa olla? Auton ilmanraikastimeen ystävän kuva Simpsoneiden tekijöltä Netflix-sarja — tältä se näyttää!

Kastike maailman tulisimmasta chilistä Jennifer Lopez tyrmäävä näky — treeni on tuottanut tulosta! Take away -ruoka aiheuttaa ihmisille stressiä Maailman kallein moottoripyörä — Harley Davidson koristeltiin jalokivillä ja kullalla Kärsitkö kuumasta toimistosta? Työmatkat houkuttelevat pettämään — näin moni nauttii salaseurasta Luksushotelli houkutteli Kardashianin paikalle upealla sijainnillaan — kuvat puhuvat puolestaan Vinkit parisuhdematkalle — näin opitte tuntemaan toisenne paremmin!

Sara Sieppi julkaisi upeat lomakuvat Egyptistä: Nokia -puhelimelle annettiin miljoona volttia! Suomalainen peliyhtiö puki Uuno-koiralle liikkeenkaappauspuvun — somessa ihastuttiin heti Facebook pyytää käyttäjiltä alastonkuvia — tarkoituksena kostopornon ehkäiseminen Breaking Bad -tähden nolo somemoka — twiittasi vahingossa Kviestin Treenaus ja näpyttäminen yhdistettiin — käsipaino toimii iPhone-kuorena!

Mindfullness ehkäisee muistisairauksia Robotit jo pelottavan taitavia — uusin versio juoksee kuin ihminen Suosituimmat asiasanat iPhone Facebook Apple matkapuhelin internet Instagram Google robotti keksintö hakkeri älypuhelin Twitter iPad YouTube Tinder Samsung Nokia Snapchat Angry Birds Nintendo emoji auto tekstiviesti televisio tietokone selfie seksi Netflix UAV Google Maps Huawei Poliisi tekoäly Tesla parisuhde Lux Kaikki Lux Uusimmat Lux -artikkelit Maailman kallein moottoripyörä — Harley Davidson koristeltiin jalokivillä ja kullalla Unelmien aurinkotuoli tarjoilee viiniä — tässä kesäilta kuluisi leppoisasti Luksusbrändiltä aurinkopaneelilla varustettu iPhone — Teslan inspiroima Ravintolan ruokalistalla euron leipä: Nyt voit ostaa ja nimetä dinosauruksen luurangon Suosituimmat asiasanat hotelli samppanja huvijahti omakotitalo kulta lentokone timantti raha dollari Ferrari New York risteily Cannonball Run valkoviini Karibia Beverly Hills punaviini iPhone ravintola meri lentokenttä Dubai Malibu koira alkoholi Mercedes-Benz sänky keksintö sormus raha euro pilvenpiirtäjä auto Rolls Royce Kiina Airbus A matkapuhelin Ohhoh!

Kastike maailman tulisimmasta chilistä Mies paljasti leikkikentällä mistä lapset tulevat — poliisi pidätti Tutkimus paljasti: Take away -ruoka aiheuttaa ihmisille stressiä Hurja video: Kettu nappasi jäniksen — sitten kotka nappasi molemmat! Juha Tapio haastattelussa — 20 vuotta uraa takana! Huawei esitteli mullistavan P20 Pro -älypuhelimensa — kaikkien aikojen kamera!

Jasper Pääkkösen Hollywood-elokuvan raju traileri Annabelle-nukesta jo kolmas elokuva — ohjaajana kauhun mestari Gary Dauberman Predator palaa maapallolle — tulevan jatko-osan traileri julki Elokuva-arvostelu: Kuinka uusi alkoholilaki on vaikuttanut sinuun?

Kulutan nyt alkoholia enemmän Kulutan nyt alkoholia yhtä paljon Kulutan nyt alkoholia vähemmän    Katso tulokset. Kim Kardashian alastomana Instagramissa Evelina julkaisi bikinikuvansa somessa — puhuu positiivisen kehonkuvan puolesta Temptation Islandin Eveliina kertoo viimein totuuden: Älä vaan pue näitä vaatteita!

Ruotsin miljonääriäiti Gunilla Persson pidätettiin — varasti aurinkolasit. Hieno homma, nokkosia pinpissä. No jopas , Vanhempani olivat taas lähteneet loma matkalle. Kun jäimme isosiskon kanssa kahden kotiin. Isosiskoni oli jo vuotias, kun itse olin 7-vuotias. Illan hämärrytyä tuliin kotiin. Isosiskoni kysyi tiukasti, mitä kello on? Sanoin, että kymmenen yli kymmenen. Ja milloin oli kotiin tuloaika hän tivasi?

Sanoin , että kello kymmenen. Olet taas myöhässä ja tulet saamaan piiskaa. Isosiskoni oikein nautti näistä piiska sessioista. Hän komensi pihalle odottamaan rangaistusta.

Menin pihalle ja näin kolme hänen tyttökaveriaan olevan pihakeinussa. Kuulin, että tytöt kirskuivat, että kohta poika saa piiskaa. Isosiskoni tuli vajasta ratsuraippa kädessä, ja komensi,että kaivon kannelle nojaamaan. Kun kuului käsky, että housut alas ja ihan nilkkoihin asti. Laskin päällyshousut alas ja jäin odottamaan. Samassa kuului käsky, että alushousut nilkkoihin ja heti.

Laskin alushousutkin nilkkoihin, kuulin kun tytöt alkoivat supista keinussa, nähtyään paljaan pyllyni. Olin siinä pylly paljaana tyttöjen edessä. Isosiskoni käveli kohti iteäni piiska kädessä. Olin huomannut, että hän oli käynyt laittamassa rusetin kaulaan. Hän käyttää useasti valkoisen paitapuseron kanssa solmuketta. Olipas tosi tyylikäs piiskaaja. Piiska alkoi viuhua paljaalla perseellä, tytöt tulivat keinusta oikein lähemmäksi seuraamaan piiskausta.

Voihkin piiskan tahdissa ja sain oikein kunnon piiskaselkäsaunan isosiskoltani. Loppuillasta sain kulkea tyylikkäästi valkoinen paita päällä ja rusetti kaulassa tytöille tarjoillessa. Aitee anto , Meillä vaimo saa aina piiskaa ennen seksiä. Kontilleen sänkyyn pylly pystyssä.

Kastike maailman tulisimmasta chilistä Jennifer Lopez tyrmäävä näky — treeni on tuottanut tulosta! Vaikka kyse on muka rangaistuksesta niin kyseessä on pohjimmiltaan hyvin eroottinen roolileikki, joka päättyy aina ihanaan seksiin. Vähän siitä kevyemmällä kurituksella saan usein orkunkin. Jos pojalla seisominen ei lakkaa, Jokanen paikalla olija tulisi auttamaan poikaa, Ja kaikki vuoron perään runkkais poikaa. Sillä ei ole merkitystä kumpaa sukupuolta piiskaaja on, piiskauksen voimakkuuden määrää se mitä piiskattava ja piiskaaja sopivat.

Piiskattu perse on kaunis! Piiskauksen jäljet kiihottaa myös. Itse olin kaverin kanssa saunassa ja huomasin hänen pakaroissa selviä jälkiä. En kumminkaan uskaltanut kysellä, mutta kun alkoi oleen penis aika pystys, hän siten kysyi et "haluttaisko".

Sen jälkeen olen fantasioinut miltä tuntuis olla toisen miehen piiskattavana. Minulle se ei ole mitään väliä jos isähahmo eli äitihahmo annat minulle piiskaa! Olisi varmasti mukavaa että olisi porukkaa paikalla ehkä enemmänkin, Ja joku kuvais session. Minä tulisin Äitini tai isäni eteen, Tai ehkä vuoron perään kummankin eteen useita kertoja, Ja he ottavat multa housut alas, Ehkä riisuvat koko alapääni paljaaksi, Sen jälkeen runkkaavat yhden laukauksen, Ja olisivat vihasia mulle kun kusen lattialle, Ja antais selkääni.

Ja jos seisoo, Laittais pojan pöydälle selälleen, Ja rupeis runkkaamaan poikaa. Jos pojalla seisominen ei lakkaa, Jokanen paikalla olija tulisi auttamaan poikaa, Ja kaikki vuoron perään runkkais poikaa.

Se oli mun fantasijani. Olisi mukava toteuttaa se ehkä montakin kertaa pitkin vuotta. Mukavaa varsinki jos siintä filmistä saisi kopion kohtuu hintaan. Markkina rakoa löytyisi varmasti. Se taitaa mennä usein niin että miehen on vaikea piiskata tai antaa isännän kädestä oikein kunnolla. Luulen että useille miehille naisen satuttaminen on vaan ihan huima tabu. Sama näkyy muuten kuntosalilla - minulla oli aluksi mies personal trainerina, ihana tyyppi mutta ei koskaan oikeasti pakottanut mua äärirajoille.

Nyt mulla on nainen, joka ei tunne sääliä - tosin on tietysti pari kertaa tehnyt mieli lähteä kävelemään mutta kyllä tämä nainen on parempi loppujen lopuksi. Sillä ei ole merkitystä kumpaa sukupuolta piiskaaja on, piiskauksen voimakkuuden määrää se mitä piiskattava ja piiskaaja sopivat.

Tässähän on kyse "leikistä " josta joissakin tapauksissa myös orgasmi. Jotkut vain haluavat jälkiä ja se on se "juttu" osalle riittää punoitus.

Se on sama minulle mitä se haittaa jos se on isä eli äiti joka annaa piiskaa eli nais eli mies poliisi,uppseeri,kuullostaja johtaja,nais eli miesopettaja jos minulla on erektiöhäiriköitä,siis en pysty naida ja en ole homokaan että kaipaan kulli! Edellinen kerta oli sellaista kevyttä ja kerroinkin että ei se niin kipeää tehnyt, vaikka oikeasti teki ja jäljet oli monta päivää. Lupaus oli, että seuraavalla kerralla sitten annetaan kunnolla.

Kuka annoit sinulle piiskaa? Oliko se mies eli nainen? Oletko sinä mies eli nainen? Minä haluan mielummin nainen tänne annaa minulle piiskaa koska minä en kehta otta miehet tänne kun hävetän jos naapurit huomaavat että minulla on miesvieraat! Muuten se ei haittaisi minua jos mies eli nainen piiskaa minua!

Niin kyllä nainen piiskaajana sopivampi, itse tykkään sekä piiskata että saada, ehkä enemmän kuitenkin viihdyn piiskaajana. Miten usein kovanpiiskauksen mistä jää jälkiä, saa samalla orgasmin? Vai onko piiskaus esileikkiä? Minulle se piiskaa on minun seksi! En halua enemmän kuin pitkä sessio missä isä eli äitihahmo on saanut esim. Sopiiko myöskin runkata sinua useita kertoja piiskauksen väleissä. Minä haluan että olen sylissä poikittain, ja minua piiskataan vitsalla, sekä aina välillä tarkastetaan penis, Eli runkataan että pojalta tulee lasti.

Sen jälkeen piiskataan lujempaan. Tarkistetaan uudestaan, Ja kun poika on lauennut. Vaihdetaan piiska remmiin, Ja annetaan lisää selkään. Mä haluaisin että homma kestäis noin tunnin. Pieni tauko ja lisää samaa lääkettä pojalle. Se rupea seisoa minulle heti! Minä olen se poikavanha mutta kun uudistanut tietokone kaikki vanhat lähtivät mukaan puhdaus,en löytänyt minun vanha osoite ja nimi,siis strykpojke on minun uusi nimi! Oletko mies eli nainen? Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Se on vaan se että en kehta otta miehiä tänne! Sen takia haluan että se on nainen joka tulee antaamaan minulle piiskaa! Ei se minulle haittaa jos se on isä eli äitihahmo joka annaa piiskaa mutta hävetän jos naapurit näkevät että minulla on miesvieraita täällä! Innostuin lukiessani, että miehesi sätkii kahleissaan.

Niin siis se aloitan ensin pelottelemalla et nyt lyön mutta en teekkään ja tietysti hän jännittää kun luulee saavansa iskun. Heti kun hän jännittää pakaransa kiinteeksi niin annan mennä ja sitten se kun hän yrittää väistää sen liikkumavaran mitä kahleissa on varaa on sitä liikettä.

Millaisia piiskoja teilä löytyy? Asiahan ei minua kiinnosta, mutta tuskin Siinä-se kaikkia lajeja omista, joita kaupasta löytyy. Joten millainen sinulla on? Mitä se sinua kiinnostaa? Et ole kertonut mitään itsestäsi etkä asumisestasi, joten et myöskään saa tuntea piiskojeni suudelmia.

Katsele sinä vain kuvia. Ai että kun löytäisi naisen leikkikaveriksi tällaisiin tuhmiin leikkeihin. Ei tuo oli mitään! Kyllä se pitää olla vitsa,ratsupiiska eli keppi eli rottinkkikeppi! Katso spanking aloha tube. Se on turvallinen paikka,en minä saanut koskan dataviirus siellä ainakaan! Jos te olette kiinnostunut katsoa aito piiskaustrailers katso sivu kaksi AlohaTube. Olen saanut itse niin paljo piiskaa että tiedän ett nuo värit ja raidat ovat aitoa siellä!

Se pitää olla spanking aloha tube! Nyt se trailers oli ensimmäinen sivu. Huomasin miten uimahallin saunassa vaalean naisen pakarois oli punaisia viivoja ja hän yritti niitä peitellä mutta kuumuus ja vesi oli tuonut ne enemmän esiin ja minullakos se ajatus alkoi viihtymään asiassa. Pakko oli ratsastuksen jälkeen jättää piiska ovipieleen ja toivoa et mies ymmärtäis: Oikeasti teki mieli koskee sitä vaaleeta. Itse ajattelin et katsooko uimahallis joku ja kiihottuu, itse olen entistä rohkeempi posliini viivoilla.

Vaimoni antaa piiskata, mutta ei saa lyödä kovaa. Hän kiljuu ja voivottaa ihan kevyellä piiskauksella mutta kun hän piiskaa minua luulisi, että antaa samalla mitalla, eli kevyesti, mutta antaakin piiskan viuhua oikein olan takaa. Ja naama punottaa ja ihan selvästi nauttii siitä. Täällä yksi piiskansaamisesta pitävä tyttö. Minullekin sopii nainen piiskaajana paljon paremmin kuin mies. Miespuolisista kurittajista kun ei kovin hyviä kokemuksia ole.

Oli tapauksia, joita todellisuudessa kiinnosti ihan muut asiat kuin piiskaaminen ja niitä, jotka eivät antaneet kunnolla, kunhan vähän läpsyttelivät peppua.

Yhdessä kuritustilanteessa kerran, homma oli pakko pistää keskenkaiken poikki ja sanoa, että voit sinä kovempaakin lyödä. Mies totesi vain, että enhän minä sinua satuttaa halua. Eipä tarvinnut tämänkään "ankaran kurittajan" luokse enää mennä.

Ongelmaksi tässä tulee kait se, että nykypäivän suomalainen mies on hyvin liian kiltti ja senvuoksi, vaikka fantasioissa piiskan antaminen kiinnostaisi, niin todellisuudessa kunnolliseen antamiseen ei pystytä, koska ei tohdita satuttaa pienempää ja heikompaa. Naispuolisilla kurittajilla tällaisia esteitä ei ole.

Ja ainakin itselleni on tärkeää, että piiskaus myös tuntuu ja kun se on ohi, niin pyllyä kirvelee ja tosiaan tietää saaneensa. Niin en kyllä usko etteikö mieskin piiskaisi riittävän kovaa Ei ole tullut vastaan vielä tapauksia että olisi piiskattu liian hellästi.

Mutta kuten sanoin aina noudatetaan piiskauksessa piiskaa saavan toiveita. Oma suosikkini on nahkaremmi. Piiskausvideoista puheenollen, naisen piiskaus on kiihottavannäköistä, varsinkin kun remmi osuu välillä pimppaan ja reisien sisäpinnoilla.

Pimppa on niin suloinen ja rakastettava ruumiinosa että sellaisen piiskaaminen on lähes mieltä vailla mutta kuitenkin ihkua katsella kun siihen osuu remmin isku. Itse pidän myös remmin iskuista kun ne osuvat jalkoväliini: Olisi kivaa muodostaa fetissisuhde naisen kanssa jota sytyttää tällainen Parasta on kun piiskataan suoraan jalkoväliin.

Entä onko ketään naista joka pitäisi piiskata kun mies on nelinkontin ratsuna tai ratsastaisi hartioilla? Itse nauttisin tuntea naisen painon päälläni kun piiska läiskyy selkääni ja reisilleni. Ratsastajalla voisi viellä olla plussana kannukset joita käyttäisi melko estoitta. Lehdistötiedotteet pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen toimitus stara.

Fonecta Enterprise Solutions Puh. Etusivu Viihdeuutiset Kaikki Viihdeuutiset Euroviisut Festarit Uusimmat Viihdeuutiset -artikkelit Chihuahua sai ensimmäisen oman pedin — voiko onnellisempaa koiraa olla? Auton ilmanraikastimeen ystävän kuva Simpsoneiden tekijöltä Netflix-sarja — tältä se näyttää! Kastike maailman tulisimmasta chilistä Jennifer Lopez tyrmäävä näky — treeni on tuottanut tulosta! Take away -ruoka aiheuttaa ihmisille stressiä Maailman kallein moottoripyörä — Harley Davidson koristeltiin jalokivillä ja kullalla Kärsitkö kuumasta toimistosta?

Työmatkat houkuttelevat pettämään — näin moni nauttii salaseurasta Luksushotelli houkutteli Kardashianin paikalle upealla sijainnillaan — kuvat puhuvat puolestaan Vinkit parisuhdematkalle — näin opitte tuntemaan toisenne paremmin! Sara Sieppi julkaisi upeat lomakuvat Egyptistä: Nokia -puhelimelle annettiin miljoona volttia! Suomalainen peliyhtiö puki Uuno-koiralle liikkeenkaappauspuvun — somessa ihastuttiin heti Facebook pyytää käyttäjiltä alastonkuvia — tarkoituksena kostopornon ehkäiseminen Breaking Bad -tähden nolo somemoka — twiittasi vahingossa Kviestin Treenaus ja näpyttäminen yhdistettiin — käsipaino toimii iPhone-kuorena!

Mindfullness ehkäisee muistisairauksia Robotit jo pelottavan taitavia — uusin versio juoksee kuin ihminen Suosituimmat asiasanat iPhone Facebook Apple matkapuhelin internet Instagram Google robotti keksintö hakkeri älypuhelin Twitter iPad YouTube Tinder Samsung Nokia Snapchat Angry Birds Nintendo emoji auto tekstiviesti televisio tietokone selfie seksi Netflix UAV Google Maps Huawei Poliisi tekoäly Tesla parisuhde Lux Kaikki Lux Uusimmat Lux -artikkelit Maailman kallein moottoripyörä — Harley Davidson koristeltiin jalokivillä ja kullalla Unelmien aurinkotuoli tarjoilee viiniä — tässä kesäilta kuluisi leppoisasti Luksusbrändiltä aurinkopaneelilla varustettu iPhone — Teslan inspiroima Ravintolan ruokalistalla euron leipä: Nyt voit ostaa ja nimetä dinosauruksen luurangon Suosituimmat asiasanat hotelli samppanja huvijahti omakotitalo kulta lentokone timantti raha dollari Ferrari New York risteily Cannonball Run valkoviini Karibia Beverly Hills punaviini iPhone ravintola meri lentokenttä Dubai Malibu koira alkoholi Mercedes-Benz sänky keksintö sormus raha euro pilvenpiirtäjä auto Rolls Royce Kiina Airbus A matkapuhelin Ohhoh!

Kastike maailman tulisimmasta chilistä Mies paljasti leikkikentällä mistä lapset tulevat — poliisi pidätti Tutkimus paljasti: Take away -ruoka aiheuttaa ihmisille stressiä Hurja video: Kettu nappasi jäniksen — sitten kotka nappasi molemmat!

Juha Tapio haastattelussa — 20 vuotta uraa takana! Huawei esitteli mullistavan P20 Pro -älypuhelimensa — kaikkien aikojen kamera! Jasper Pääkkösen Hollywood-elokuvan raju traileri Annabelle-nukesta jo kolmas elokuva — ohjaajana kauhun mestari Gary Dauberman Predator palaa maapallolle — tulevan jatko-osan traileri julki Elokuva-arvostelu: Kuinka uusi alkoholilaki on vaikuttanut sinuun?

Kulutan nyt alkoholia enemmän Kulutan nyt alkoholia yhtä paljon Kulutan nyt alkoholia vähemmän    Katso tulokset. Kim Kardashian alastomana Instagramissa Evelina julkaisi bikinikuvansa somessa — puhuu positiivisen kehonkuvan puolesta Temptation Islandin Eveliina kertoo viimein totuuden: Älä vaan pue näitä vaatteita!

Ruotsin miljonääriäiti Gunilla Persson pidätettiin — varasti aurinkolasit. Turistin tyrmistyttävä kuva leviää viraalina — uima-allas ei ollut sitä mitä luvattiin! Mitä Madonnan kasvoille on tapahtunut? Meni aika kauan, ennen kuin puhuimme koko asiasta.

Seuraavan kerran sain oikein kunnolla piiskaa, kun jälleen riidan yhteydessä oikein provosoin tilannetta ja pyysin saada selkääni. No eipähän tarvinnut kauan provosoida, kun mies veti minut polviensa päälle poikittain ja alkoi läimäytellä pitkin reisiä ja pakaroita. Kun rimpuilin itseni vapaaksi, hän kimmastui siitä ja veti vielä pöksyni alas uusintakäsittelyn ajaksi.

Olin aivan kuumana ja lopuksi rakasteltiin kiihkeästi. Jälkeenpäin olin nolo ja hämilläni ja miestäni vaan huvitti hämminkini.

Sanattomasta sopimuksesta homma vakiintui käytännöksi, ja nykyään saan aina silloin tällöin oikein lujastikin piiskaa. Olenpa jopa suostunut itse hakemaan risunkin piiskausta varten ja toisinaan haen remmin komerosta, kun mies käskee. Vaikka kyse on muka rangaistuksesta niin kyseessä on pohjimmiltaan hyvin eroottinen roolileikki, joka päättyy aina ihanaan seksiin. Siitä piiskasta , Pylly punaisena , Parasta kiinnittä hänet sänkyyn X-asentoon ja antaa odottaa aikansa.

Jos hätä yllättää, ei kun plastiikki alle. Kaikkein kiihottavinta on, kun olen saanut netin kautta järjestettyä tuntematonta miestä paikalle, joiden edessä vaimoni joutuu riisumaan vaatteensa. Sitten hänet sidotaan sänkyyn vatsalleen X-asentoon ja miehet piiskaavat häntä.

Muija valuu aivan mahlaa ja piiskauksen päätteeksi miehet saavat vuoronperään liukasta pillua, eikä vaimoni voi kuin maata paikallaan ja antaa miesten naida. Naisen pitää saada 5 kertaa viikossa Remmiä.

Mr piiskaaja , Minne Kuritar on jäänyt? Hän olisi vaikka kuinkka paljo töytä täällä minun kotini,olen laiska tottelematon rannikkohurri joka tarvitse opituksen! Eilen aamuna äitini herätti minut sanoi tule alakertaan minun piti riisua ihan paljaaksi ja ensin minun piti mennä äidin ja isän sängylle tyynypinon päälle pyllistys asentoon äiti alkoi piiskaamaan tuntui tosi paljon niin että pylly oli ihan veren punainen, sitten piti kääntyä pinppi äitiin päin äitti laittoi peiton silmieni eteen etten näe äitiäni enkä pinppiäni.

No tietenkin isä oli kuvannut salaa tämän jutun ja laitoimme piuhan telkkuun ja katsoimme sitä koko aamun! Hieno homma, nokkosia pinpissä. No jopas , Vanhempani olivat taas lähteneet loma matkalle. Kun jäimme isosiskon kanssa kahden kotiin. Isosiskoni oli jo vuotias, kun itse olin 7-vuotias.

Illan hämärrytyä tuliin kotiin. Isosiskoni kysyi tiukasti, mitä kello on? Sanoin, että kymmenen yli kymmenen. Ja milloin oli kotiin tuloaika hän tivasi?

0 thoughts on “Anaaliseksi video piiskaa pyllylle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *