Seksi naiset erootiset tarinat

seksi naiset erootiset tarinat

Nainen, liiallinen seksi saattaa vahingoittaa kehoasi - katso miten. Uskomukset uusiksi - moni nainen haluaa enemmän seksiä kuin heidän kumppaninsa. Jaa se myös ystävillesi. Kuuntele ohjelmia ja lempikanavaa puhelimellasi RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat. Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus! Juuri nyt Päivä Viikko. Seksiasento, jossa puuhailu tuntuu pelkästään epämiellyttävältä Kim Kardashian julkaisi suloisen yhteiskuvan 4-vuotiaan tyttärensä kanssa: Piirre, joka sai minut välittömästi ihastumaan kumppaniin Kärsitkö sinä fomosta?

Nykyihmisiä vaivaa omituinen pelko Rintansa paljastanut mallikaunotar esittelee uskomatonta kroppaansa - esillä myös alatissi 6 tyylimokaa, jotka antavat sinusta huonon ensivaikutelman - ethän sorru? Onko seurustelusuhde hiipumassa pelkäksi kaveruudeksi? Seksiasento, jossa puuhailu tuntuu pelkästään epämiellyttävältä Rintansa paljastanut mallikaunotar esittelee uskomatonta kroppaansa - esillä myös alatissi 6 tyylimokaa, jotka antavat sinusta huonon ensivaikutelman - ethän sorru?

Nykyihmisiä vaivaa omituinen pelko Pätkäpaasto on vaativa, mutta tehokas tapa laihduttaa - katso, sopisiko sinulle Onko seurustelusuhde hiipumassa pelkäksi kaveruudeksi? Paljastavat merkit listattiin Naiset kertovat: Piirre, joka sai minut välittömästi ihastumaan kumppaniin Koirien tekokivekset nostavat suosiotaan - Kim Kardashian asennutti lemmikilleen implantit Viisi ruoka-ainetta, jotka saavat ihosi hehkumaan - kuuluvatko jo ruokavalioosi?

Kai poika ymmärrät että minä en pysty enään tuohon Setäni vaikeni hetkeksi ja sanoi sitten Rituun. En voi muuta kuin kosketella Keskusteltiin aikaisemmin Ritun kanssa että sillä on tarpeensa. Mutta ei halua pettää En sanoin käheällä äänellä Setäni sanoi nyt saat mennä luvallani tuonne saunaan ja se mitä tapahtuu siellä jää sinne. Vastasin enhän mä nyt Setäni karjasi nyt menet tämä on muutenkin niin vaikeaa.. En tienyt mitä tehdä joten lähdin kävelemään saunalle, Ajattelin että puhun vaan Ritun kanssa.

Ritu istuikin yllätyksekseni vastasta. Hän oli pukenut päälle Korsetin josta hänen suuret rinnat suorastaan pursusivat ylitse. En osanut sanoa mitään. Ritu kuitenkin sanoi rauhoitu ja istu alas. Setäsi kertoi varmaan sopimuksesta. Eli me voidaan pitää toisiamme tässä saunassa hyvänä, mutta vain täällä ei meidän sängyssä. Tunsin samalla kuinka olin jäykistynyt ihan täysiin mittoihin Ritu laittoi samalla kätensä reidelleni Sä et taida kestää pitkään poikaseni?

Ei hätää en mäkään sanoi Ritu ja hihitteli ja otti ison siemauksen siideri. Sitten hän riisui housuni hitaasti pois ja lipaisi kyrpääni. Heh ei nuolla enempää että mäkin saan.. Ritu painoi minut istumaan ja istui hitaasti päälleni Tunsin kuinka upposin hitaasti hänen kosteaan pimppaan. Ritu äännähti voi jumalauta tuntuu hyvältä. Käteni olivat Ritun ympärillä ja hänen suuret rinnat minua vasten. Ritu alkoi ratsastaa heti todelle rajusti tunsin kuinka itsekkin olin aivan uskomattoman kiiman vallassa..

Ritu huohotti ja puristui ympärilleni ja hoki nai mua nai mua Ritu nousi heti pois päältäni ja hihitti nyt syömään ja sitten saunaan Hän antoi vielä pusun Jaksat pitempään maha täynnä jatkuuko? Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Kylpylässä tositarina Ehkä nyt ymmärrän paremmin naisia, jotka laittautuvat "vain itsensä vuoksi" ja haluavat näyttää seksikkäiltä.

Pesutuvassa Kotitöistä lempparini on pyykin pesu. Sedän vaimoa Tämä tapahtui ollessani 18 vuotias. Viimeisestä saamastani selkäsaunasta on niin pitkä aika, että en edes kunnolla muista kuinka se tapahtui ja miltä se tuntui. Mitä tekisit jos sinulta kysyttäisiin baarissa että lähdetkö panemaan mun vaimoa?

Olen 25vuotia nuori nainen, olen hetero mutta haluaisin silti kokeilla seksiä naisen kanssa. Kuulostaa varmaan ihan hassulta,. Meillä ei ole runkkurinkiä vaan kukin hoitaa ne hommat tahollaan. Osa vakituisen naisensa kanssa, osa yksin. Yksi äijä tosin alkaa. Tyttöstäväni oli kiireinen nuori nainen. Hän oli pienyrittäjä alallaan, ja paljon poissa kotoa. Sillä olisi aikaa yhteen pikaiseen. Laitoin kahvin valmiiksi ja menin suihkuun.

Olin justiin tuolla ulkona kun toukokuu on niin lämpöinen 24 astetta , kouluun en tänään mennyt. Katselin kerran valokuvia 15v poikani kanssa ja siinä oli muutamia kuvia joissa imetin häntä vauvana.

Yht'äkkiä hän vinkkasi hieman silmäänsä, varmaankin sen merkiksi, että oli noteerannut äskeisen näyn. Vastasin hänelle herttaisella hymyllä ja tunsin jälleen tuon suloisen tunteen vatsanpohjassani.

Myös Miksu naurahti kaataessaan kahvia kuppeihin, varmaankin sen merkiksi, ettei häneltäkään asia jäänyt huomaamatta. Mieheni kysyi tuon jälkeen Johnilta, maistuisiko hänelle viinilasillinen. Ehkäpä se oloa hiukan helpottaisi, totesi hän. Vilkaisin miestäni ja sanoin, että myös minä taidan olla neuvoa-antavan tarpeessa. John nosti lasin ilmaan, joten seurasin esimerkkiä. Kauniille ja fiksulle naiselle, sanoi hän ja kilautti lasiani. Tuon jälkeen syvennyin juttelemaan Johnin kanssa ja huomasin, että viihdyin tuon miehen seurassa liiankin hyvin.

Hänen itsevarmasta olemuksesta huokui alfauroksen voimakas vetovoima. Tiesin, että tuo vertailu mieheeni ei ollut tuossa tilanteessa täysin puolueeton, koska hän koki varmaankin tuossa tilanteessa olonsa epävarmaksi. Miksu kuunteli jutusteluamme ja vilkaisi lopulta levottomasti kelloa, joka näytti vartin yli kahta. Katsoin Miksua kysyvästi ja hän näki varmaankin silmistäni, että tuo tilanne kiihotti minua tavattomasti.

Viimein mieheni nousi tuolista ylös ja sai lopulta sanotuksi, että olisi mukava jatkaa jutustelua, mutta hänen täytyy lähteä vanhempiensa mökille veneremonttiin. Kun kuulin tuon, tuhannet perhoset lehahtivat vatsanpohjassani ja alapääni kastui välittömästi läpimäräksi. John vilkaisi minua ja miestäni ja totesi, että hän voisi lähteä apumieheksi. Miksu naurahti ja sanoi, että remppa on sen verran iso, että hänen on jäätävä yöksi mökille.

Tunsin, miten sydämeni löi kiivaasti ja odotin vain tilanteen kehittymistä. Säpsähdin, kun myös John nousi seisomaan ja totesi, että hänelläkin olisi asioita hoidettavana. Tiesin, että tuo toteamus oli vain tekosyy, jolla hän välttäisi kiusallisen tilanteen. Katsoin Miksua jännittyneenä, miten hän reagoisi vieraamme lausahdukseen.

Viimein mieheni sanoi, että ei kai tuolla asialla niin kiire ole, ettei hän voisi syömään jäädä, sitä paitsi Kati on hyvä ruoanlaittaja. Puraisin alahuultani ja odotin kuumeisesti Johnin vastausta. Hän vilkaisi jälleen, vuoron perään minua ja miestäni ja sanoi pienen miettimisen jälkeen, että asialla on sen verran kiire, että hänen on nyt mentävä.

Johnin lähdön jälkeen mieheni halasi minua ja sanoi vihjailevasti, että tänne olisi jäänyt varmaankin nälkäinen mies. Naurahdin ja vastasin hänelle, että tänne olisi jäänyt myös todella nälkäinen nainen.

Tykkään x 2 List. Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Hyvä, että edes joku rouva saa tyydytystä. Olipas hyvin kirjoitettu tarina. Naisella on joko vilkas mielikuvitus, tai Netissä voi esiintyä niin monena. Olen - melkein vuotias leskimies - umpihetero - naista kaipaava mies - Pohjois-Suomesta kotoisin - peruspäivärahalla elävä - tehnyt pitkän ja mielenkiintoisen työuran - mies, jota kaivattaisiin työelämään, jota ei sinne kuitenkaan haluta - ihminen, jonka hyvä mielikuvitus auttaa jaksamaan seuraavaan päivään.

Jaksoin lukea alusta loppuun.

Touhusimme vuorilla ja vierellä oli noin 20 lammasta, jotka katselivat touhujamme. Itselleni se oli outoa, sillä en oikein tiennyt miten suhtautua siihen. En siis ollut raskaana tuolloin, mutta hän oli silti tilaamassa minulle rintapumppua sekä erilaisia vitamiineja. Olin festareilla, joissa intouduin harrastamaan seksiä erään miehen kanssa. Kesken kaiken puhelimeni soi ja ennen kuin huomasinkaan harrastin seksiä ja puhelin seksiä tuttuni kanssa samaan aikaan. Se oli todella outoa ja hän oli todella kovaääninen.

Olin shokissa, sillä en ollut koskaan kokenut mitään vastaavaa. Wow, olet niin märkä. Voisin täyttää tällä lasillisen ja juoda sen. Venyttääkö seksi naisen sukuelimiä ja kuinka leveä on keskivertovagina? Nainen, liiallinen seksi saattaa vahingoittaa kehoasi - katso miten. Uskomukset uusiksi - moni nainen haluaa enemmän seksiä kuin heidän kumppaninsa. Jaa se myös ystävillesi. Kuuntele ohjelmia ja lempikanavaa puhelimellasi RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat.

Itse voin jo tässä vaiheessa sanoa että ei ole sukupuolitautia omalla kohdallani. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksinovellit Naisten kesken. Kuulostaa varmaan ihan hassulta,. Heips, Olen vuotias Kainuussa asuva nainen. Etsisin naisseuraa , naisellista kauniista naisista. Moi, olen vuotias eli juuri peruskoulusta päässyt. Olin päättänyt, että kesäloman vietän.

Onko ketään muuta tyttöä kokeillut nuorempana toisen tytön kanssa jotain esim. Haluaisin kokeilla seksiä naisen kanssa. Pelkkä ajatus saa minut märäksi. Istun sohvallasi ja yritän keskittyä töihin. Istuskelimme samalla reunalla poreallasta varmaan 15 minuuttia ja vaikka keskityin aivan muuhun, huomasin naisen välillä vilkuilevan minua. En voinut itsekään aivan katsomatta jättää naisen rintoja ja kauniita kasvoja. Ruskeat hiukset ja ruskeat silmät lumosivat ja saivat mielikuvituksen laukkaamaan.

Olisihan se ollut mukava kokea sama, mikä 15 vuotta aisemmin tapahtui erään toisen kylpylän porealtaassa.

Silloin kädet eksyivät varkain vieressä istuvan bikinin alaosaan ja hänen kätensä vastaavasti veti uimahousuni sivuun ja molemmat teeskentelimme muille altaassa olijoille, ettemme edes tunteneet toisiamme - kuten emme tunteneetkaan. Kädet touhusivat poreilevan veden peittäessä näkymät ja tunsin kuinka nainen lopulta värisi ja painoi jalkansa tiukasti yhteen käteni ympärille. Hetken päästä tunsin kuinka käden liike kaluni ympärillä kiihtyi ja lopulta en voinut vastustaa laukeamista.

Jouduin keskittyneesti katsomaan porealtaasta alas muille altaille, ettei mikään paljastanut tapahtunutta. Hetken aikaa etsiskelin poreen seasta spermaa, mutta onneksi altaassa oli niin kovat kuohut, että se hävisi kuohun sekaan.

Istuimme hetken rauhallisesti "muka nautiskellen" vesihieronnasta ja siirryimme sitten eri aikoihin toisiin altaisiin. Toivottavasti kukaan ei törmännyt poreiden seassa kelluvaan valkoiseen tahmaan. Tällä kertaa käsi ei kuitenkaan eksynyt "väärään paikkaan", vaikka nainen siirtyi aivan viereeni istumaan. Etsin välillä kaukaisuudesta "tuttujani" ja jouduin katsomaan myös naisen suuntaan.

Huomasin että hänkin vilkaisi minua välillä "epähuomiossa". Lopulta lapseni ilmoitti että haluaa toiseen altaaseen ja nousin altaasta pyrkien vetämään vatsaani sisään - näyttämättä kuitenkaan siltä - että vedän vatsaani sisään. Kotitöistä lempparini on pyykin pesu. Pääsee kahdeksi tunniksi vilpoisaan kellariin, ihan omien ajatusten kanssa kahdestaan. Siispä vapaaehtoistuin taas, kun äiti kysyi kuka haluaa mennä pesemään, nappasin pyykkikorin, lukion kurssikirjan ja lähdin.

Paitsi vilpoisa kellari ja oma rauha, mieltäni piristää kyllä monesti myös linkoava pesukone. Linkouksen lähestyessä alan jo vähän herätellä omaa kehoani sormin, koskettelen rintojani, sisäreisiäni, ja klitoristani, suljen silmäni, ajattelen niitä pornopätkiä, jota salaa olen katsellut yksin kotona ollessani isoveljen koneelta, sekä poikaystävääni, jonka kanssa ei kyllä vielä oltu päästy suihinottoa pidemmälle, ja valmistaudun kliimaksiin.

Kun kone alkaa täristä, istahdan sen nurkalle hame päällä, alushousut sivulle vedettynä niin, että kaikki se koneen tärinä tuntuu siellä, missä se parhaimmalta tuntuu. Käteni hapuilevat rinnoilleni, ja nautin omasta hetkestäni pyykinpesukoneen kanssa. Tiedän, ettei koneen räminän yli kuulu mitään viereisiin huoneisiin, joten uskallan huohottaa kuuluvasti, ja tunnen lämpimien aaltojen lähestyvän ja vievän minut mukanani.

Kun orgasmi on mennyt ohi ja pesukone pysähtynyt, avaan silmäni huomatakseni, etten ole yksin. Yläkerran naapuri, se alkoholiin menevä lähemmäs viisikymppinen setä seisoo oviaukossa, ja huomatessani että olen avannut silmäni, taputtaa rauhallisesti.

Kutsuisit joskus ihan suoraan katsomaan. Minua hävetti niin paljon, joten laskeuduin pesukoneelta, aivan punaisena, ja kumarruin avaamaan koneen luukkua. Setä seisahtui ihan taakseni, vei kätensä takaata rinnoilleni, kähmi niitä kovakouraisesti ja puri niskaani. Saat antaa minullekin vähän tuota herkkuasi" setä huohotti niskalleni, ja painoi ylävartaloni pesukonetta vasten. Vanhan viinan ja tupakan haju ällötti minua, mutta en saanut pistettyä vastaan, kun setä painoi minut pesukonetta vasten, nosti hameeni vyötärölle, ja alkoi avata housujaan.

Tunsin, kuinka mies alkoi hieroa kyrpäänsä jalkojeni väliä vasten kostuttaen sen nesteillä, jotka omasta kivastani valuivat pitkin reisiäni. Aika avoimesti pikkunarttu itsestään kuitenkin nautti äsken. Ehdin jo hetken miettiä, päästäisikö setä minut pois, tai olisiko suihinotto riittävän houkuttele vaihtoehto tuolle rentulle, kunnes tajusin mitä miehellä oli mielessä, kun hän työnsin sormensa perseeseeni. Uikahdin järkytyksestä, ja setä otti sormensa pois perseesäni, ja laittoi kämmenensä suuni eteen.

Hitaasti, hän alkoi samalla tunkea kyrpäänsä perseeseeni. Välillä hän piti taukoa, ja veti sitä hieman pois, ja alkoi pienin työnnöin alkoi työntää sitä syvemmälle ja syvemmälle peppuuni. Luoja se sattui, mutta tuntui myös samaan aikaan hyvältä. Nesteissäni kostutettu kyrpä rassasi persettäni pesutuvan kellarissa, itseäni yli kaksi vuotta vanhempi setä huohotti takanani, enkä pystynyt liikkumaan mihinkään. Siirsin toisen käsistäni omalle klitorikselleni, ja aloin hangata sitä varovasti, ja huomasin uuden nautinnon lähestyvän.

Mieskin huohotti kovempaa, ja laukesi perseeseeni. Hoidin omin sormin itseni loppuun , ja jäin huohottamaan pesukoneen päälle. Minäpä luulen että me otetaan tämä vielä uusiksi moneen kertaan. Joko täällä, tai voit tulla käymään luonanikin, tuollainen pikkupillu on aina tervetullut.

Minä jäin keräilemään pyykkejä ja miettimään, mitä juuri tapahtui. Tämä tapahtui ollessani 18 vuotias. Olin saanut kesätöitä setänimökin kunnostamisesta.

Setä oli saannut vuosi sitten aivohalvauksen ja hänen liikkumisensa oli erittäin vaikeaa, joten minut palkattiin timpuroimaan heidän kesämökkiä kuntoon. Setäni ja hänen vaimo Ritu olivat jo mökillä saapuessani.

Seksi naiset erootiset tarinat -

Totesin vielä miehelleni lopuksi, että jos noin menettelen, viettelen hänet ja teen hänen kanssaan tietysti kaiken, mistä olen höpöttänyt. Sattuipa tässä menneellä viikolla, että olin vaimokkeen kanssa eräässä yleisötilaisuudessa ja poikkesimme koti. Hoidin omin sormin itseni loppuunja jäin huohottamaan pesukoneen päälle. Tunsin miten pienoinen puna kohosi kasvoilleni, tuon kohteliaisuuden seurauksena, joten kevensin hiukan tunnelmaa ja lohkaisin naurahtaen: Kun orgasmi on mennyt ohi ja pesukone pysähtynyt, avaan silmäni huomatakseni, etten ole yksin. Tuo mies oli varsinainen komistus ja juuri sellainen iso, määrätietoinen ja huumorintajuinen alfauros, jollaisesta jokainen nainen haaveilee märissä päiväunissaan. Etsin välillä kaukaisuudesta "tuttujani" ja jouduin katsomaan myös naisen suuntaan. Olisihan se ollut mukava kokea sama, mikä 15 vuotta aisemmin tapahtui erään toisen kylpylän porealtaassa. Mutta samalla psykologisesti aika kiinnostavaa. En siis ollut raskaana tuolloin, mutta hän oli silti tilaamassa minulle rintapumppua sekä erilaisia vitamiineja. Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus!

0 thoughts on “Seksi naiset erootiset tarinat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *