Seksiblogi suomi tunteet

Sitä kautta lapsikin oppii tuntemaan ja näyttämään tunteitaan…. Se on pienen tyypin elämässä todella…. Sannin Hakuna Matata herättää minut uuteen aamun. Taistelen hetken rannetukien kanssa ennen kuin saan sen sammutettua. Tänä aamuna ainakin herään,…. Lapsena äiti on ihana, mutta teinistä eteenpäin mieli muuttuu.

Äidin jutut eivät to-del-la-kaan kiinnosta. Myöhemmin äidistä tulee taas ihan ok…. Niin moni suomalainen on tavannut puolisonsa baarissa tai alkoholinhuuruisissa juhlissa, että jotkut vitsailevat että kansamme kuolisi sukupuuttoon jos lopettaisimme juomisen….

Uusperheistä on kirjoitettu paljon myös tällä saitilla. Monissa kirjoituksissa toistuu se, että lapset jäävät eron ja uuden suhteen jalkoihin. Valkoinen sisustus on ollut muodissa pitkään.

Niin pitkään, että monet ovat lopen kyllästyneitä ja kaipaavat väriä. Mutta toisille meistä valkoisuus…. Alkoholistivanhempien aiheuttamat ongelmat eivät lopu siinä vaiheessa, kun itse kasvaa aikuiseksi ja muuttaa pois kotoa. Eivätkä vielä silloinkaan, kun perustaa….

Lapsen kanssa Suomen kansallisoopperaan katsomaan balettia. Onni yksillä, kesä kaikilla sanotaan. Sanonnan tuntee nahoissaan varsinkin köyhä. Eihän se raha onnea tuo, mutta auttaa monessa asiassa ja…. Helteiden myötä puumien saalistuskausi on alkanut etuajassa. Lämpö notkistaa puumien lihakset, ja ne lähtevät tallustelemaan ja vaanimaan saalista turuille ja…. Prinssi Harry ja Meghan saavat tänään toisensa. Hääpäivä on pelkkää vaaleanpunaista hattaraa…. Tämä on kaupallinen yhteistyö Sinituotteen kanssa.

Mikä on mielestäsi kaikkein hirvein kotityö? On olemassa paljon ikäviä juttuja, kuten jääkaapin perällä…. Kyllä entisaikaan osattiin kasvattaa lapsia! Nykylapset elävät kuin pellossa, ilman mitään kuria! Siitä ei seuraa kuin huonoa! Isovanhemmat eivät ole mitään lastenhoitoautomaatteja, se lienee useimmille selvää. Mutta isovanhempien ei pitäisi olla myöskään ilmaisia lastenhoitajia. Kaikilla meillä on kuule rajoitteita, kuultiin kansanedustajan suusta pitkäaikaistyöttömälle A-studiossa.

Näin se on, rajoitteita on jos jonkinlaisia. Runkkausta yksinäänkin on toki myös tullut parisuhteemme aikana välillä harrasteltua. Täysi-ikäistyttyäni ostin ensimmäisen vibraattorinkin, jolla orgasmeja oli helppo saavuttaa. Emätinorgasmeja en saanut teini-iässä lainkaan. Myöhemmin sain sellaisenkin joskus vahingossa jonkin äärimmäisen kiihottuneisuuden seurauksena, mutta ei sitä varsinaisesti tullut kaivattuakaan, kun klitorista hyväilemällä sain orgasmeja suhteellisen helposti.

Niin ja sitten tulin raskaaksi uudelleen ja hämmästykseksi sain orgasmeja nännien hyväilyllä! Tuo nänniorgasmitaidon säilyminen on ollut kysymysmerkki, sillä imetän edelleen enkä siitä syystä halua hyväilyiden kohdistuvan intensiivisesti rintoihini. Nykyisinkin turvaudun kaikkein mieluiten klitoriksen hyväilyyn, jos haluan saavuttaa orgasmin. Tai oikeammin orgasmeja, sillä kaipaan yleensä useammankin kuin vain yhden orgasmin.

Kun panemme mieheni kanssa, saan usein jo yhden tai pari orgasmia käsin, suulla tai leluilla hyväillen ennen yhdyntään ryhtymistä ja se on hyvä, jotta kostun tarpeeksi.

Silti on kivaa, että orgasmeja voi saada monenlaisilla tavoilla ja joskus niitä voi siis hakea pitkänkin kaavan kautta. Eikä nämä erilaiset orgasmitavat ole vain naisten juttu, vaan miehetkin voivat saada orgasmeja muutenkin kuin penistä hyväilemällä. Ja orgasmeja voi saada ilman ejakulointia.

Miten saat orgasmin vai oletko vielä jäänyt kokonaan paitsi tästä tunteesta? Mikä on helpoin keino sen saavuttamiseen tai mikä on vaikein? Onko mahdotonta saada orgasmi esimerkiksi vain yhdynnällä? Oletko kokenut peräkkäisiä orgasmeja? Onko seksisi mennyt joskus suorituskeskeiseksi orgasmien metsästämiseksi ja homma on mennyt vain huonompaan suuntaan?

Artikkeli ei kuitenkaan ole kaupallisessa yhteistyössä toteutettu. Valtiattareni avasi oven pukeutuneena seksikkääseen mustaan kumiseen toppiin ja lyhyeen hameeseen. Riisuttuani vaatteet Valtiattareni Villi-Ira opasti minut alakertaan ja suoraan kumipussin luo.

Pussi oli hieman erilainen kuin se nahkainen toukkapussi, jota hän oli esitellyt minulle edellisen session lopussa. Tämä pussi oli siis täyttä kumia, kaksi kerrosta ja paineilmalla täytettävissä. Pussissa ei ollut erillisiä taskuja käsille eikä erillisiä vöitä pussin ulkopuolella. Ira komensi minut heti mahalleni pussiin ja alkoi sitoa kumiremmein käsiäni selän taakse. Aluksi muutaman kerran kyynärpäiden yläpuolelta käsivarsien ympäri ja sitten kiristysremmit kyynärpäiden välistä.

Tässä vaiheessa kädet oli jo pois pelistä, mutta hän sitoikin vielä remmit ranteiden ympäri ja remmin ranteiden välistä. Hän mainitsi, että jätti käsiin tarkoituksella vähän liikkumavaraa, vaikka tässä vaiheessa hieman pelkäsin selviänkö tunnin näin sidottuna. Kompressori piti hieman melua pussin täyttymisen ajan ja pian kumi puristi kevyehkösti kaulasta alaspäin koko kroppaa ja jalkoja. Päähän sain silmäni peittävän kumihupun, joka salli hengityksen suun kautta.

Rimpuileminen kumin painetta vastaan tuntui mukavalta, mutta vapautuminen oli mahdotonta. Rimpuileminen nopeutti lämpenemistä ja pian olin aivan hiestä märkä. Tunnin kuluttua Valtiatar päästi minut pois pussista ja pikaiseen suihkuun ennen jatkoa. Ira tiesi edellisten sessioiden perusteella, että olin muutaman vuoden ajan harrastanut yogaa. Oman arvailuni mukaan olen keskivertoa ikäistäni notkeampi, vaikka kaukana yogaohjaajien näyttävistä mallisuorituksista.

Hän olikin valinnut nyt sessioon paljon asentoja, joissa venytys oli isossa roolissa. Päähäni sain kumisen hupun, jossa ei ollut silmä- tai hengitysaukkoja. Pelkkä hengitysputki päätyi suuhuni. Olin vielä äskeisestä kumipaketoinnista hengästynyt, kun Ira opasti minut polvilleni nilkkojen päälle ja vyötti reiteni sääreni yhteen kahdella nahkahihnalla.

Tämän jälkeen sain käskyn mennä selälleni — etureisien venytysasentoon. Iralle tämä ei riittänyt, vaan ensin hän istui reisieni päälle ja myöhemmin vielä vatsalleni. Tovin jaksoin kannatella Iran painoa vatsani päällä, mutta pyysin pian armoa. Hän siirtyikin istumaan pääni päälle. Sain hetken verrytellä jalkoja ja selkää, mutta kädet oli edelleen sidottu, ja pian oli jalat sidottu uuteen asentoon.

Välillä Ira huomautti, jos venytysasento ei ollut hänen mielestään enää kelvollinen. Lopulta kuulin, että asentoa vaihdetaan, kunhan lasken Olin kuitenkin ihan liian nopea, ja hän opasti oikean rytmin: Hän vapautti yhden käden ja kiinnitti sen ranteesta ylös hihnalla. Toinen käsi sai saman kohtelun ja pian olin jalat harallaan kiinni seinässä usealla hihnalla. Ira ohjeisti milloin minulla oli lupa hengittää ja pidättää hengitystä. Pian ymmärsin , että kysymys oli liittynyt köyden pituuteen, ja sain kivesteni ympärille todella pitkän köyden.

Peräaukkooni työntyi jotain värisevää. Värinän rytmiä hän välillä vaihtoi ja kohta sain tilalle jonkun suuremman tapin. Minut irrotettiin seinältä ja sain käskyn istua alas ison tapin päälle. Jalat haralleen nilkoista kiinni seinään, aavistuksen verran ilmaan lattiasta.

Ira istui itse jalkojeni päälle ja komensi: Taas harmitti, että huppu peitti näkyvyyden. Mutta tämä kekseliäs nainen muuttikin asentoaan ja kohottautui ylöspäin. Valtiatar oli liian kaukana. Asento tuntui sekä takareisissä että vatsalihaksissa, kun yritin päästä lähemmäksi.

Kivesteni ympärillä olevan köyden avulla Ira opasti minut suihkuun vetämällä köydestä kohti portaita. Oli todella kivaa ja sessioaika loppui jälleen liian nopeasti. Mutta seuraavalla kerralla jatketaan… ja mitkähän ovatkaan sitten asennot? Lue myös muita blogissa julkaistuja seksinovelleja. Näin kevennyksenä tähän väliin: Paikallisessa Hong Kongissa tällaisia näytti olevan poistomyynnissä ja nopeasti nappasin kuvan kännykällä, joten laatu nyt ei ihan paras.

Mieheni vitsaili, että nuo vieressä olevat helminauhatkin sopii aihepiiriin kyllä…. Seksileluinahan toki voi käyttää monenlaisia keittiöstä ja muista huoneista löytyviä tarvikkeita. Huiveilla voi peittää silmät, erilaisilla köysillä ja vöillä voi sitoa, pyykkipoikia voi käyttää esimerkiksi nänninipistiminä, vihanneksia voi käyttää dildoina kondomin kanssa, suihkusta saa mukavan välineen klitoriksen kiihottamiseen, piiskaamiseen voi käyttää monenlaisia tavaroita jne.

Toki kannattaa muistaa hygienia ja käyttää tavaroita siten, ettei rikkoutumisen vaaraa ole. Ajatus swingerbileistä oli ollut jo jonkin aikaa mielessäni. Rohkaisin mieleni ja kävin swingers-sivuilla, joihin olin aiemmin tutustunut ja ilmoittauduin mukaan bileisiin.

Tämä oli helppo juttu. Sitten ajatukset alkoivat pyöriä päässäni. Minun pitää valmistautua, minä todella haluan valmistautua bileitä varten. Kysymyksiä alkoi tulvimaan mieleeni. Minun pitää myös varata aika karvojen poistoon ja kynsihuoltoon. Ilmoittautuminen oli helppoa mutta nämä asiat täytyy nyt hoitaa. Toivon, että voin auttaa muita kertomalla rehellisesti kokemuksistani ensimmäisestä kerrasta swingerbileissä.

Ehkä voin rohkaista muitakin mukaan ilonpitoon. Tein suunnitelman, että uhraan yhden vapaan illan valmistautumiselle. Ajattelin laittaa pitkät punaiset kynnet mutta päädyin siistiin vaaleaan lakkaan, arjessa bileiden jälkeen nuo pitkät punaiset ei olisi sopivat. Päätin olla sileä ja pehmoinen, joten valitsin brasilialaisen alapäähäni. Ja tietenkin kainalot ja sääret on saatava sileiksi.

Onneksi punoitus ehtii lähteä, kun bileisiin on useampi päivä aikaa. Mielessäni pyöri liian monta vaihtoehtoa laidasta laitaan ja mieleeni tuli sekin puenko mitään. Tajusin heti, että en tämänkokoisena muodokkaana naisena halua olla täysin alasti ja se on ehkä mielestäni hieman mautonta. Ajattelin käytännöllisyyttä, käytännön ihminen kun olen. Housut ja kaikenmoiset shortsit unohdin heti, ne olisivat vain tiellä ja hidastaisivat touhua.

Näin minä asiasta ajattelin. Lyhyt kellomainen hame olisi kätevä, ei tarvitse kuin helmaa hieman nostaa… mutta mitäs sitten yläosaan? Minulla on suuret rinnat, olen ylpeä niistä ja sytyn niistä parhaiten, joten enhän voi niitä piilotella. Mutta taas tullaan siihen, että en pidä siitä, että heti näytetään kaikki.

Tämän kaiken lisäksi vatsamakkarani pitäisi jotenkin saada piiloon ja kokonaisuuden tulisi näyttää seksikkäältä sekä viettelevältä. Löysin sattumalta ihanan mustan läpikuultavan kietaisumekon. Se olisi täydellinen bileisiin. Helma heilahtaa helposti, rinnat saa tarvittaessa kauniisti esille ja vatsamakkarat pysyvät piilossa.

Kengät löysin omista kätköistäni, päätin laittaa mustat korkeakorkoiset polvenylisaappaat, joita en ollut vielä koskaan käyttänyt. Hiukset… miehet ovat heikkoina vapaina oleviin pitkiin hiuksiin. Ne olisivat vain tiellä ja tulisivat suuhuni. Hylkäsin nutturan, kun mietin painaisiko se päätäni selällään ollessa.

Päätin kihartaa hieman hiuksiani ja laittaa vain sivuhiukset kauniisti kiinni. Meikki… päädyin hillittyyn tyyliin. Kartanolla on sauna ja poreallas, jota tulisin varmaan kokeilemaan. En ole suttuisen näköinen, jos hommissa tulee kovin hiki.

Mietin myös, miten menen paikalle ja kuinka pääsen kotiin. Olisin halunnut mennä omalla autolla, mutta tiesin, että pihaan ei ole toivoa ajaa näin talvella, kun lumi täyttää pihan. Niinpä sovin hyvän ystäväni kanssa, että hän vie minut ja tulee tarvittaessa hakemaan. Tämä mahdollistaisi muutaman huikan ottamisen, jos on tarvetta — se ehkä poistaisi jännitystä. Olen kovin ujo, joten pohdin, miten oikein saan seuraa?

Mitä jos joudunkin olemaan koko illan yksin? Miten siellä voi tehdä mitään pelkäämättä tauteja? Tuntevatko kaikki jo toisensa ja minä olen se outo lintu? Tulihan se lauantai viimein ja lähtö bileisiin koitti. Se jotenkin antoi itsevarmuutta, vaikka juuri nyt ei täysin siltä tuntunutkaan. Jännitys oli käsin kosketeltavaa. Ystäväni yritti autossa jotain jutun juurta saada aikaiseksi, mutta en pystynyt jännitykseltäni juttelemaan.

Join automatkalla yhden siiderin helpottamaan jännitystä.

Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Kova hinta kenties, mutta suuri nautinto. Hääpäivä on pelkkää vaaleanpunaista hattaraa… Huono Äiti -toimitus, Toissapäivänä meinasin jo hieman poksahtaa, kun menin hissillä serkkuni kotirakennuksen kattoterassille juomaan punaviiniä ja puhumaan syvällisiä asioita hänen kanssaan. Nuorimmat olivat ehkä 20 ja vanhimmat ehkä 60, tämä oli minun arvioni. Mutta tämä kekseliäs nainen muuttikin asentoaan ja kohottautui ylöspäin.

Vinkkaisinkin tähän väliin, että sen kynsien viilauksen voi jättää toiseen hetkeen. Ei se paljoa vaadi, että näyttelee vähän innostuneempaa kuin onkaan. Herran jestas, sitähän saattaisi vaikka oikeasti innostuakin! Mikä on nimittäin vaihtoehto? Voiko miestä syyttää vaikkapa pettämisestä, jos kotoa ei seksiä heru? Eikö parisuhteen aloitus ole lupaus siitä, että yhdessä tehdään muutakin kuin tiskataan? En ole asiantuntija, mutta veikkaan, että yhteiset halut ovat kuitenkin yksi merkittävä tekijä, kun mietitään parisuhteen onnistumisen mahdollisuuksia.

Sanonta kuuluu, että seksi on kuin liima, joka pitää parisuhteen koossa. Ja sehän on juuri näin! Suhde alkaa repeillä liitoksistaan ilman petipuuhia. Mitä jää jäljelle, jos yhtälöstä poistetaan intohimo ja sängyssä kierivät alastomat ihmiset?

Tylsä arki ja kämppäkaveruus, kenties. Mielestäni on järkyttävää vallankäyttöä riistää kumppaniltaan seksin ilot vain siksi, ettei itseä kiinnosta. Harva kuitenkaan varmaan antaa kumppanilleen vapauden juosta vieraissa hakemaan sitä, mitä ei itse pysty tai halua antaa, siis läheisyyttä ja seksiä. Haluton mies vetoaa siihen, että jos ei huvita, niin minkä sille voi.

Yhdyntään asti ei pääse, jos pikkuveikka on eri mieltä. Olen käyttänyt elämästäni aika monta hetkeä sen asian selittämiseen, että on olemassa muitakin tapoja nauttia toisesta kuin pelkkä yhdyntä — ja jos ne asiat eivät johda kykyyn päästä yhdyntään asti, niin jotain tehdään väärin. Naiset, sakset auki siis! Koska meillähän ei ole edes tällaista ontuvaa selitystä. Me pystymme siihen kyllä. Jos kuivuus on ongelma, ota liukasteet avuksi.

Onko nimittäin mitään turhauttavampaa kuin ihminen, joka on vain päättänyt, ettei halua, "kun ei huvita", eikä anna toiselle edes mahdollisuutta saada häntä haluamaan? Luoja paratkoon, mikset antaisi hänen edes yrittää? Haluttomia ja haluavia ihmisiä on maailmassa ristiin rastiin ja valitettavasti he eivät aina osaa hakeutua omiensa joukkoon.

Mitäpä jos miehesi kohtaa kaltaisensa jossain pitkän kuivan kauden jälkeen? Joissain tapauksissa se lyhytkin kuiva kausi riittää. Ja usko pois — jos et sinä anna miehellesi, joku toinen kyllä antaa. Tältä näytti kesän Asuntomessualue Porissa median ennakkotutustumispäivänä toukokuussa.

Mikä on kuolleen vaginan syndrooma — ja pitääkö siitä olla huolissaan? Jos mies näkee naisen bikineissä, ajatteleeko hän välittömästi seksiä? Kiusalliset seksihetket, jotka moni tunnistaa: Montako näistä olet kokenut? Älä anna seksielämän hiipua — piristä petileikkejä seksigurun vinkeillä. Valkoinen sisustus on ollut muodissa pitkään. Niin pitkään, että monet ovat lopen kyllästyneitä ja kaipaavat väriä.

Mutta toisille meistä valkoisuus…. Alkoholistivanhempien aiheuttamat ongelmat eivät lopu siinä vaiheessa, kun itse kasvaa aikuiseksi ja muuttaa pois kotoa. Eivätkä vielä silloinkaan, kun perustaa…. Lapsen kanssa Suomen kansallisoopperaan katsomaan balettia. Onni yksillä, kesä kaikilla sanotaan.

Sanonnan tuntee nahoissaan varsinkin köyhä. Eihän se raha onnea tuo, mutta auttaa monessa asiassa ja…. Helteiden myötä puumien saalistuskausi on alkanut etuajassa. Lämpö notkistaa puumien lihakset, ja ne lähtevät tallustelemaan ja vaanimaan saalista turuille ja…. Prinssi Harry ja Meghan saavat tänään toisensa. Hääpäivä on pelkkää vaaleanpunaista hattaraa…. Tämä on kaupallinen yhteistyö Sinituotteen kanssa. Mikä on mielestäsi kaikkein hirvein kotityö? On olemassa paljon ikäviä juttuja, kuten jääkaapin perällä….

Kyllä entisaikaan osattiin kasvattaa lapsia! Nykylapset elävät kuin pellossa, ilman mitään kuria! Siitä ei seuraa kuin huonoa! Isovanhemmat eivät ole mitään lastenhoitoautomaatteja, se lienee useimmille selvää. Mutta isovanhempien ei pitäisi olla myöskään ilmaisia lastenhoitajia. Kaikilla meillä on kuule rajoitteita, kuultiin kansanedustajan suusta pitkäaikaistyöttömälle A-studiossa.

Näin se on, rajoitteita on jos jonkinlaisia. Asia jäi vaivaamaan minua ja selvitin hänen sukunimensä numeron avulla. Laitoin Facebookissa viestiä hänelle, miltä koko juttu näytti mielestäni hyvin asiallisesti ja pahoittelin omasta puolestani suuttumistani. Päivää myöhemmin hän pahoitteli purkaustaan ja sano olevan ylimielinen örkki, joka purkautuu välillä noin kun on herkillä tämän kaiken kanssa.

Kyselin varovasti, minkä asian kanssa hän on herkillä. Tunteet oli vastaus, jotka ei liity hänen ja minun väleihin. Hänen mielestään oli kuitenkin hyvä, että laitoin sen viestin ja minulla on selkeästi halu pohtia ajatuksiani sekä tunteitani, jonka myönsinkin.

En uskaltanut enempää udella tuosta asiasta. Kyllähän sen minä tiesin jossain takaraivossani ettei ihastukseni ole niin innostunut minusta kuin minä hänestä. Olin jo häneen tuhlannut muutaman kyyneleen aikaisemmin, silloin kun kävikin ilmi että hiljaisuudelle oli suht järkevä selitys, sairaana makaaminen. Hän pyysi ennen lähtöäni matkalle lähettämään pari lomakuvaa, eikä kuitenkaan vastannut niihin mitään.

Kuitenkin muutama harva kenelle lähetin yhden samoista kuvista kommentoivat sitä kuumaksi. Yhden kuvan alla oli vielä terveiset ja kehotus ottaa yhteyttä jos hän olisi halunnut nähdä viikonloppuna.

No viikonloppu meni ja viikko ehti kulua kuvien lähettämisestäkin kun päätin ottaa härkää sarvista ja sanoa suoraan ettei tällainen yksipuolinen viestialoittelu toimi, vaikka kyseessä onkin vasta tutustumisvaihe.

Kyllähän jos toinen on tarpeeksi kiinnostunut hän voi nähdä edes sen verran vaivaa ja laittaa joskus viestiä tai kysyä näkemistä myös oma-aloitteisesti. Aikaakin järjestetään kunhan kiinnostus riittää, kaikki on muuten aikalailla tekosyitä.

Suostuin sunnuntaina näkemään laivamiestä, eli seksisuhdettani, koska olin varma ettei nähdä enää ihastukseni kanssa ja voi kuinka olisin halunnut olla väärässä tällä kertaa. Juteltiin hänen kanssaan meidän juttu auki.

0 thoughts on “Seksiblogi suomi tunteet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *